İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Fungostatin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Fungostatin![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Etrüsk 19:51, 16 Mart 2007 (UTC)



Merhaba. Resim yüklemek istiyorsanız bkz. Yardım:Resim yükleme.

Bilgi Kutusu Ekleyeceğim[kaynağı değiştir]

Merhaba 2 dakika izin verebilirsen maddenize bilgi kutusu ekleyeceğim bilginiz olsun ve ben ekleyene kadar işlem yapmazsanız iyi olabilir. Teşekkür ederim.--Etrüsk 19:51, 16 Mart 2007 (UTC)

Eğer isterseniz kendi çektiğiniz resimleri aynen şu madde de olduğu gibi maddenize de görüntüler ekleyebilirsiniz. Bakınız Toklumen yada Kumçelteği böylece köyünüz ile ilgili daha çok sizin çektiğiniz resimleri herkesin kullanımına açacağınız gibi görsel olrak tanıtımına da katkı vermiş olacaksınız. Ancak dediğim gibi resimlerin telif hakları sorunu nedeniyle ancak kendi çektiklerinizi eklemeniz doğru olacaktır. Artık madde üzerinde istediğiniz eklemeleri yapabilmeniz için hazır haldedir. Gerek duyduğunuz anda tüm kullanıcı arkadaşlar da size yardımcı olacaktır. İyi çalışmlar.--Etrüsk 20:10, 16 Mart 2007 (UTC)

Şuhut İlçesi Katagorisi[kaynağı değiştir]

Şuhut belde ve köyleri katagorisini şuhut köyleri ve şuhut beldeleri diye ikiye ayırsak nasıl olur yada nasıl yapılır?. --Fungostatin 12:47, 30 Haziran 2007 (UTC)fungostatin

  • merhaba, Tartışma:Uzunpınar, Şuhut sayfasında imzanızı benim kullanıcı sayfama yönlendirerek atmışsınız. yanlışlıkla olduğunu tahmin ediyorum ve bu konularda dikkat göstermenizi rica ediyorum. kolay gelsin. --kibelemesaj 12:01, 30 Haziran 2007 (UTC)
  • başkalarının kullanıcı sayfalarına yönlendirdiğiniz iki imza, gizli vandalizm sayılır. tekrarlamayın. --kibelemesaj 12:10, 30 Haziran 2007 (UTC)
  • böyle yaptınız demedim, böyle algılanabileceği konusunda uyardım. lütfen imzanızı, yukardaki sekmelerde, soldan 10.ya basarak atın. kolay gelsin. --kibelemesaj 12:30, 30 Haziran 2007 (UTC)
  • maddedeki şu ifade bir ansiklopedi maddesi için kabul edilebilir değil. burası herkesin değiştirmesine açık bir yer. eğer bir tartışma varsa tartışma sayfasında yapılır ve sonucu buraya aktarılır. bu ifadeyi çıkartırken vikipedi'de yeralan diğer köy maddelerindeki giriş cümlesini kullandım. bu durumda, türk/türkmen/yörük vb. durumlar maddenin içinde değerlendirilir. --kibelemesaj 12:01, 2 Temmuz 2007 (UTC)