Kullanıcı mesaj:Fatihtellioglu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Fatihtellioglu![kaynağı değiştir]

Gülücük
Gülücük

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Takabeg ileti 20:55, 15 Temmuz 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не разговаривай турецкий? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки

Yapılan değişiklik[kaynağı değiştir]

Mahalle muhtarının eklendiği bölüme "mahalle abisi" ünvanıyla kendi isminizi eklemek sizce ne kadar doğrudur? Mahalle tarihi ile bilgiler için ise kaynak gösterilmesi gerekmektedir; bu konuda Vikipedi:Güvenilir kaynaklar ve Vikipedi:Kaynak gösterme sayfalarını okuyabilirsiniz. -- Supermæn (mesaj) 10:00, 23 Ağustos 2015 (UTC)

Düzenleme hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba. Tabloda listedeki peygamberlerin Kadiyanilik mezhebine ait olduğu açıkça belirtilmişti, sadece İslam değil Hristiyanlıkta da benzeri belirtmeler yapıldı, yanlış bilgi yayan ben değil sizsiniz. Kişisel fikirleriniz Kadiyanilik mezhebinin var olduğu gerçeğini değiştirmez. Daha önce de vikipedide vandallık yaptığınız görünüyor, vikipedi kurallarını okumanızı tavsiye ederim. İyi günler. -Patlichan (mesaj) 19.27, 16 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

  • Kadiyalık denilen cemaat islamın Temsilcisi ve hakkında yorum yapabilecek seviyede değildir. Hiç bir otoritenin resmen kabul etmediği cemaatin donesini yayınlama maksadınız islama vurmak istediğiniz darbedir. İslamda son peygamber hz. Muhammed’dir. Eğer inanıyorsanız lütfen düzeltin. Eğer inançsız iseniz neden islama karışıyorsunuz. Fatihtellioglu (mesaj) 08.01, 2 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Düzenleme hk. 2[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Öncelikle karşınızdaki kişiyi tanımadan nasıl inançsız diyebiliyorsunuz? "Kim bir adamı ey kâfir diye çağırır veya ona ey Allah'ın düşmanı derse, o adam da böyle değilse, bu söz, söyleyenin kendisine döner." (Buhârî, Edeb 44; Müslim, Îmân 112)

İlk olarak şunu belirtmek isterim, biz Vikipedi'de objektif oluyoruz. Burası İslam ansiklopedisi değil, oraya buradan ulaşabilirsiniz.

İslam yazısının yanına parantez içinde harici mezheplerin dahil olduğunu belirttim. Artık sorun çıkmayacağını düşünüyorum. -Patlichan (mesaj) 17.01, 2 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Değişikliğin son hali[kaynağı değiştir]

Evet bi nebze doğru bi açıklama olmuştur. En azından harici mezhepler eklenerek. Ama din konusunda bilgisi olan herkes bilir ki dini getiren kişi son peygamberdir. Sonradan harici veya dahili mezheplerin imamları peygamber olarak tanımlanamaz.

Her hangi bir internet sayfasında kişi kendini bir vasıfa koyup burada o sayfayı delil göstererek insanları yanıltabilir. Bir sayfa hazırlatıp son Halife kendimi ilan edip delil olarak bir internet sayfasını göstermem yeterli olacaktır. Binlerce on binlerce insana kendimi tanıtırım 50 sene sonra birileri bu sayfayı delil kabul edip kitaplara Basar 100 sene sonra listede benim adım bile geçebilir. Böylece gerçek olmayan bir beyan zamanla kafa karışıklığı ve tartışma konusu olacaktır. İslam dininin kitabı kuran asıl delildir. Kuranda sadece 24 peygamber vardır. Lokman Zülkarneyn Hızır peygamber değildir.

Diğer bir konu ben kimseye inancın yok demedim. Sadece soru sordum sormanın yasağı yoktur. Eğer inanıyorsan ? Yada inanmıyorsan? Diyerek belirsiz bir soru. Her hangi bir yaftalama Vasıflama yoktur. Yanlış anlaşılma olabilir. Fatihtellioglu (mesaj) 21.42, 2 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Sayfalarda değişiklik yapma yetkisini kötüye kullanmanız nedeniyle değişiklik yapmanız geçici olarak engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  chansey mesaj? 23.00, 1 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]