İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:EzenBoga

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin EzenBoga![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Levent Abi ileti 05:42, 15 Mayıs 2008 (UTC)

  • Bu sayfaya bakarsanız değişikliklerinizin neden geri alındığını anlayabilirsiniz, kolay gelsin. Levent Abi ileti 20:11, 16 Ekim 2008 (UTC)
baglantı saglam ve çalışır durumda ve güncel devamlı takip ediyorum zaten ilginize teşekkürler
  • Sözkonusu olan sadece bağlantının çalışır durumda olması değildir, lütfen yukarıda verdiğim açıklama sayfasını dikkatle okuyunuz. iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:26, 16 Ekim 2008 (UTC)
Okudum ve ingilizce olan wikipedia aynı linkler var hatta tipo olan kısımda daha çok var aynı bizim verdigimizx link baglantı gibi tempra ve tipo türkçe hangi kaynak sadece bu forum ve site var brezilya sitelerinimi verelim levent abi verdiginiz linkide okudum güzelce ilginize teşekkürler zaten bu metni yazan benim geçen de komple silinmişdi istenmiyorsa silin komple gitsin ozaman ingilizce olan metinlere bakar insanımız ben türkçe olsun bizden olsun diye düşündüm başka konu hakkında bilgim olsa ekler yazardım bu konuda bilgim denyim olduguna inandıgım için bu metni yazdım ve link baglantılarıda bularak burya ekledim türkçe olması şartıyla ama şunu diyebilirim russ vikipediası bile bizim verdigimiz baglantı ve linki refarans gösterirken türkçe forum ve siteyi rusca yazarak daha önceleri brezilya prıtekizce olanlar vardı bırakında türkçe dünya olsun ilginize teşekkürler

Reklam link verme[kaynağı değiştir]

Maddelere ilgisiz ya da seri halde (spam) dış bağlantılar eklemek vandalizm olarak değerlendirilir. Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam etmeniz halinde Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir.--Eldarion 20:39, 16 Ekim 2008 (UTC)


Madde başlatman mümkün. Soldaki arama çubuğuna gelip, yazmak istediğin maddeyi arat ve arama sonuçları sayfasındaki kırmızı renkteki "siz başlatabilirsiniz" bağlantısına tıkla ve maddeyi yazmaya başla. Fakat bence, Fiat Tempra'nın 20 ie 16V modeli için ayrı madde açmaya gerek yok. Mevcut olan Fiat Tempra maddesinde altbaşlıklar oluşturabilirsin. Kolay gelsin... --Kerem 233ileti 07:25, 25 Ekim 2008 (UTC)

İlgilenir misiniz?[kaynağı değiştir]

Öncelikle Kurban Bayramı'nız kutlu olsun. Bir de isteğim olucaktı:Rica etsem şu Honda Jazz maddesiyle ilgilenir misiniz? Bir anonim kullanıcı yapmış ama kötü olmuş, sen bi ilgilensen. --Kerem 233ileti 14:11, 8 Aralık 2008 (UTC)