Kullanıcı mesaj:Diren Yardımlı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 00:09, 18 Şubat 2007 (UTC)



Merhaba, rica etsem yaptığınız girişlerin kaynaklarını öğrenebilir miyim? Ayrıca bu kaynakları yaptığınız girişlere eklemeniz de maddenin güvenilirliği açısından önemlidir. Teşekkürler, --Manco Capac 14:29, 28 Ağustos 2009 (UTC)

Kaynakları da en kısa sürede ekleyeceğim. Ansiklopedik kaynak bulmakta zorlanıyorum.

  • Peki şu anda nerden alıntı yapıyorsunuz? Birde mesajlara yanıt yazarken kendi mesaj sayfanızı değil de mesaj atan kişinin mesaj sayfasını kullnırsanız diyalog kaybolmaz. Teşekkürler, --Manco Capac 13:57, 30 Ağustos 2009 (UTC)
  • Yanıtlarınız için teşkkürler. Vikipedide madde yazımı ile iligli olarak Yardım:Sayfa nasıl yazılır sayfasını okumanızı tavsiye ederim. Böylece genel yazım mantığımızla iligli bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Yardım gerekirse lütfen çekinmeyin. Teşekkürler, kolay gelsin. --Manco Capac 05:01, 31 Ağustos 2009 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Güzelonlu (mesaj) 15:34, 31 Ağustos 2009 (UTC)


Marcel Proust[kaynağı değiştir]

Madde, gereken yere eklendi. İyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 09:03, 12 Eylül 2009 (UTC)

Teşekkür. --Diren 09:04, 12 Eylül 2009 (UTC)

Rica. Cevapları cevap yazacağınız kullanıcının mesaj sayfasına yazarsanız o kişinin görmesi çok daha kolay olur. --Kemal K.ileti 09:08, 12 Eylül 2009 (UTC)

Kategori ve interviki[kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen açtığınız maddelere kategori ve interviki de ekler misiniz? İyi günler, kolay gelsin. Güzelonlu (mesaj) 08:35, 13 Eylül 2009 (UTC)