İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Dilekalic

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kadıköylü tarafından 2 yıl önce Anne Baba Biz Suçluyuz silinmeye aday gösterildi başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Merhaba Dilekalic,

Vikipedi'ye hoş geldin! Takıldığın, yardıma ihtiyaç duyduğun bir konu olursa, Danışma Masası'nı kullanmaktan ya da son değişiklikler sayfasında etkin gördüğün bir kullanıcıya mesaj atmaktan çekinme lütfen. Yardımlaşmak, paylaşmak ve iletişim kurmak, bu projenin özüdür. Burayı seversin umarım.

Projenin yapısı gözünü korkutmasın. Cesur ol! Gerisi gelecektir.

Sevgiler

Vito Genovese 23:31, 2 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba Dilekalic,

Danışma masasına yazdığın sorulara buradan cevap vermek istedim.

Başka yerden aldığımız metinleri alamıyoruz kesinlikle. Telif hakları ihlali olarak kabul görüyor bu tür durumlar ve bu nedenle bu tür eklentileri siliyoruz.

Bir kitap maddesinin nasıl olması gerektiği konusunda fikir almak istersen aklıma ilk geldiği için rastgele örnek olarak kullandığım Sakıncalı Piyade maddesini inceleyebilirsin. Onun dışında Kitaplar kategorisi altında da birçok örnek bulabilirsin.

Bu arada vandalizm konusunda karşılaştığın uyarı, bir hatanın ürünü olmuş. Bir daha tekrarlanmaması için gerekli önlemleri aldım. Vandalizm, sayfalara zarar verici değişikliklere verdiğimiz ad. Herkesin değişiklik yapmasına izin verildiği için, dolayısıyla kötü niyetli değişiklikler de oluyor ve bunlara yönelik olarak aldığımız çeşitli önlemler mevcut. Doğru yapılandırılmamış bir örneğiyle karşılaşmış oldun sen de.

Aklına takılan başka bir şey olursa sormaktan çekinme lütfen.

Sevgiler

Vito Genovese 01:34, 3 Ağustos 2012 (UTC)

Yahya bin muaz isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Cagan12 (mesaj) 08:23, 4 Ağustos 2012 (UTC)

Anne Baba Biz Suçluyuz silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Anne Baba Biz Suçluyuz) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Anne Baba Biz Suçluyuz sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 18.07, 9 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla