İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Denizeser

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Denizeser![kaynağı değiştir]

Gülücük
Gülücük

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Takabeg ileti 07:19, 25 Temmuz 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не разговаривай турецкий? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Israrla bu tip maddeler/içerik eklemeye devam ederseniz, bu davranışınız
vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. --M. M. ileti 13:53, 25 Temmuz 2008 (UTC)



Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --M. M. ileti 13:53, 25 Temmuz 2008 (UTC)


Merhaba, Leona ile ilgili girdigimiz icerik 11. madde gosterilerek silinmis. İcerikte leona ve üzümlerle ilgili bilgiler yeralmaktadir. Ozendirici herhangi bir bilgi olmamamisana ragmen silinme sebebini anlayamadik. Ayrica 11 madde der ki "Unutmayınız ki herhangi bir madde, konusu sırf bir şirket, ürün, grup veya hizmeti içeriyor diye bu kriterin uygulanabileceği bir durum yaratmaz"

İcerigin silinme sebebi konusunda bizleri bilgilendirirseniz seviniriz Tesekkurler Bu imzasız yazı Denizeser (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 17:00, 25 Temmuz 2008

Merhabalar, size yollanan mesajlardaki linklere tıklayarak Vikipedi'nin işleyişi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 14:04, 25 Temmuz 2008 (UTC)

wikipedia'nin isleyisi gore yazilmisti. Ayrica 11. "Unutmayınız ki herhangi bir madde, konusu sırf bir şirket, ürün, grup veya hizmeti içeriyor diye bu kriterin uygulanabileceği bir durum yaratmaz"İtalik yazı gibi bir aciklama yapar. Buna ragmen neden silindigini anlayamadik. Silinme sebebini daha acik bir sekilde anlatirsaniz biz de ona gore icerigi revize edebiliriz.

Tesekkurler Bu imzasız yazı Denizeser (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sanırım anlatamadım. Vikipedi'nin nasıl işlediğine ilişkin biraz fikir sahibi olmak için vakit ayırmanızı dilerdim oysa. Şu kadarını söyleyeyim o halde: Vikipedi'de reklam yapamazsınız. Hiçbir "madde, şirket, ürün, grup veya hizmetin" reklamını yapamazsınız. En başta bu "madde, şirket, ürün, grup veya hizmetin" kayda değer olup olmadığını madde içinde kanıtlamanız gerekir. Eğer kayda değer ise, ansiklopedik bir dille maddesini açabilirsiniz. Aksi takdirde maddeler silinirler ve 11. madde, bu nedenlerden sadece bir tanesi. (Bu arada iletilerinizin sonuna dört adet ~ işaretini yanyana yazarak imzanızı atarsanız hoş olur). Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 15:53, 25 Temmuz 2008 (UTC)

Daha önce yeterince uyarı almışsınız.Sizden son kez rica ediyorum.Lütfen başka sitelerden kopyalayarak Vikipedi'ye bilgi eklemeyiniz.Aksi taktirde engelleneceksiniz.--Eldarion 09:58, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce defalarca uyarılmış olmanıza rağmen ısrarla başka sitelerden Vikipedi'ye içerik kopyalamaya devam etmeniz sebebiyle değişiklik yapmanız 24 saat süre ile engellenmiştir.Lütfen tekrarlamayınız.--Eldarion 10:59, 30 Temmuz 2008 (UTC)