Kullanıcı mesaj:Denisutku/2009

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

  • Bir hoşgeldin de ben diyeyim diye düşündüm... Her şey "zaman"ın geliştirici ve değiştirici silindiri altında değişiyor... Vikipedi'de en az eskisi kadar aktif olmanız dileğiyle... Sevgi ve saygılarımla...--Düşünenadam 01:12, 25 Aralık 2008 (UTC)
  • Selamlar; Vikideki ilk günlerinden sevgili Denisutku, sizi yie burda görmek çok güzel. İmzamda "küçük bir intihal" kokusu sezerseniz aldırmayın; 2009 karmaşasındandır, sevgiler. Levent ileti katkılar 10:12, 10 Ocak 2009 (UTC)
  • Hoşgeldin Denisutku, yeniden buralarda olman güzel.--Machiavelli' msj 13:44, 12 Ocak 2009 (UTC)

Arapça ve Farsça[kaynağı değiştir]

Selam. Maddedeki her kelimenin Arapçasının yazılması şart değildir. Ancak tamamını kaldırmanız anlamsızdır. Mesela başlık ve açılmamış maddeler için Arapça ve Farsçasının yer almaları faydalıdır. Takabeg ileti 12:15, 21 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba; 3.5" maddesi, yazıldığı günün şartlarına göre yeterli olabilirdi, ama bugün taslak kriterlerini karşılamaktan uzak. Yanısıra İngilizce Viki'de gerek 5,25" gerekse 3.5" maddeleri, Disket'e yönlendirilmiş durumda. Bu konuda girişimde bulunmadan önce bir görüşünüzü sormak istedim, yönlendirerek birleştirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz? Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 06:20, 2 Şubat 2009 (UTC)

  • Sormanıza bile gerek yok bu tip şeyleri :) - denisutku M 12:28, 2 Şubat 2009 (UTC)

Ooo kimleri görüyorum...[kaynağı değiştir]

  • Sizi burada görmek güzel, arayı bu kadar uzun tutmayın ama Göz kırpma... --DsMuratileti 14:51, 2 Şubat 2009 (UTC)


[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Engel tehdidi' Vikipedi'ye bu kadar uzun aralıklarla uğrayıp, bizi katkılarınızdan mahrum bırakmanız nedeniyle engellenebilirsiniz.  Levent ]]

Türkiye VikiProjesi[kaynağı değiştir]




İyi günler, iyi Vikiler.
Türkiye ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Türkiye projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve görevler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Ayrıca tartışma kısmında önerilerinizi ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için "Buraya tıklayın".

BJK48mEsAj 17:05, 13 Ağustos 2009 (UTC)