Kullanıcı mesaj:Brhm84

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Brhm84, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

CnkALTDSmesaj/message 23:42, 17 Şubat 2010 (UTC)



Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız, isim yazmayınız, telefon numarası, e-posta adresi vb. eklemeyiniz.. Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy Çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atmayınız. İyi değişiklikler!
Berm@nyaİleti 10:46, 14 Ocak 2010 (UTC)
Lütfen maddelerin içeriklerine yorum eklemeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, ansiklopedik içerikli değişiklikler yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. - CnkALTDSmesaj/message 23:42, 17 Şubat 2010 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, lütfen ilgili yorumlarınızı şuraya taşıyınız. Kstılımınız için teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 23:46, 17 Şubat 2010 (UTC)

  • selam beyefendi/hanım efendi kuran maddesinde yazdığım yorumları sildiniz.

heryerin bi kuralı var anlarım ama kural sadece banaysa o zaman sorgularım sorgulayamıyosam sorgulayacaklara şikayet ederim baktım oda bi işe yaramıyor o zaman adalet olmadığına hükmederim ve kaale almam kişi kaynak belirtmeden yazı yazıyor bariz kendi yorumu cevap verince siliyorsunuz gereksiz bilgi diye siliyorum siz ekliyorsunuz şimdi size rica ediyorum bi araştırın kutsal metinlerde herhangi birinde üzerine tartışmalar diye bi konu başlığı varmı 2ncisi herhangi bir maddede başka bir maddenin tanımı yapılıyormu (örnek : pluton maddesinde ay ın tanımı yapılması gibi ) tarafsızlık iyidir :)

saygılar...Bu imzasız yazı Brhm84 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, öncelikle Vikipedi bir ansiklopedidir. Ansiklopedik bilgi; tarafsız bir dille yazılmalı ve zengin kaynaklarla donatılmalıdır. İlgili madde'deki içerik kutsal bir kitabın içeriğidir; bu doğrudur lakin konu içerisinde konudan uzak bir ifade ya da ifadeler şahsi görüşümce yoktur. Vikipedi içerisinde hiçbir şey şahsi görüşler ile şekillendirilemez.. Size konuyu tartışma sayfasına taşımanızı topluluk kararı alınması sebebiyle önerdim. İlgili madde'de bulunan iddialar madde ile direkt ilgili olduğundan ve kaynak gösterilerek yazıldığından ansiklopedi içerisinde bulunmaktadır. Lakin en basiti bir kelimeyi İngilizce'den Türkçe'ye çevirmeye kalktığınızda bile size ikinci, üçüncü, dördüncü anlamlarını vermekte hatta bunun yanında varsa diğer şekilleri de size sunularak, bilgilendirmekte. Yorumunuzu tekrar gözden geçirmenizi öneriyorum, dilediğiniz zaman tatrışma sayfasına metninizi taşıyabilir; topluluk kararına sunabilirsiniz. Tarafsızlık ilkesi eğer bireysel doğrularla şekil alıyorsa yanlıştır. Katılımınız için teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 00:22, 18 Şubat 2010 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 21:59, 15 Ekim 2010 (UTC)