Kullanıcı mesaj:Bervan Argeş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tc.Kimlikte ismim

Emrah kahvecioğlu 

Bilinen sanat adim. BERVAN ARGEŞ

10.06.1988 van muradiye ilçesi köşk köyü mahalesinde doğdum beşbin nüfuslu şexki aşiretinin bilinen ve gecmişi ticaretle anılan asil ve köklü olan kahvecioğlu ailesine mensubum. Müziğe küçüklüğümden beri olan ilgim ve zamanın sanatçılarına ( kürtçe stran dengbej halk ,sanat,pop ) olan ilgim ve mevcut imkânlarla konserlerine katılım sağlamam benim için ve müzik kariyerim için bir adım ve ilham olmuştur . Geçmişten günümüze 5 yıl amatör 8 yıl profesyonel OLARAK toplam 13 yıldır müzik hayatımı türkiyede en çok izlenen rabet gören tıklanan .

Ilk müzik klibim

Mızgınamın adlı kilibin 2013 de daha sonra 2014 te derde dıla 2015 te nazdar 2016 cane 2017 aman vay vay 2018 derhem 2019 da mahsup klip ve zahide adli klip ve POTPORİ halay klibimi yaptik 2020 de te ez helandim klip calişmam oldu toplamda şuana kadar toplam 10 klip çalışmam oldu ve hepsi de beğeni alarak halk tarafında kliplerime büyük bir ilgi kaynağı oldu gelecekte hayran kitlemi ve halkın desteginide arkama alarak daha guzel klipler ve projelere imza atacagima inanıyorum

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Bervan Argeş. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!