Kullanıcı mesaj:Anyela23/Arşiv Aralık 2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bae_Suzy çevirisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Bae Suzy başlığında yaptığınız çeviri dikkatimi çekti. Açıkçası baştan aşağı okudum ve düzgün bir tane cümleye rastlayamadım. Çevirileri otomatik çeviri yaparak sonlandırırsanız pek anlamlı olmuyor, biraz emek harcarsanız eminim vikipedi'ye uygun bir madde olacaktır... --Yesevi (mesaj) 06:36, 2 Aralık 2015 (UTC)

Typhoon Paka çevirisi[kaynağı değiştir]

Tekrar Merhaba,

Size takmış gibi gözükmek istemem :) Fakat Typhoon Paka çevirisi de aynı şekilde dikkatimi çekti. Bu çeviri daha kısa olduğu için birazdan hatalı gördüğüm yerleri düzenleyeceğim. Google-çeviri'den yapılan çeviriyi direkt yayınladığınızda yapılan işin bir anlamı kalmıyor. Gerekirse tamamını yayınlamadan, önemli bölümlerini düzgün biçimde çevirip yayınladıktan sonra, zaman içerisinde geri kalan çeviriyi tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca çevirisi sürmekte olan maddelere, çeviri şablonları'nı eklemenizde fayda var. En basitçe, '''{{Çeviri}}''' ekleyebilirsiniz.--Yesevi (mesaj) 06:37, 2 Aralık 2015 (UTC)

Katkı geçmişiniz incelendiğinde, robot çeviriler yoluyla düzen ve ansiklopediklik bakımından uygunsuz maddeler oluşturduğunuz görülüyor. Lütfen şu sayfayı dikkatle inceleyiniz ve katkılarınızı ansiklopedik çerçeveye uygun biçimde sürdürmeye çalışınız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:56, 26 Kasım 2015 (UTC)

Sayın Anyela23, daha önceden defalarca uyarılmanıza rağmen robot çeviri kullanmaya devam etmektesiniz! Son açmış olduğunuz sayfa olan Can't Stop (EP)'de bulunan tarihinde serbest bırakıldı, Bu küçük albüm CNBLUE müzik bütün dönüş işaretlerinde yer aldı. gibi ifadeler Türkçe cümle yapısına uygun değildir! Robot çeviri kullandıktan sonra ilgili sayfayı okuyarak gerekli düzenlemeleri yapıp daha sonrasında kaydediniz. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 18:26, 1 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba Anyela23,

Yaptığın çevirilerde bir süre çeviri otomasyonu kullanmayıp kendin çevirmeye çalışırsan ilerleme kaydedeceğini düşünüyorum. Son yaptığın değişikliklere baktığımda hala robot çeviriler görüyorum. Artık tecrübeli bir kullanıcı sayılırsın, Vikipedi'nin çeviri politikasını anlamış olmalısın.

Örnek aşağıda 1 ve 2 ile numaraladığım cümlelere bir bak.
1 - (çevirdiğin Can't stop sayfasında ilk cümle)
2 - (ingilizce Can't Stop sayfasının google çevirisiyle yapılan ilk cümlesi.
1) Can not Stop Güney Koreli rock grubu CNBLUE tarafından beşinci Koreli mini albüm ( dokuzuncu genel ) 'dir
2) Can't Stop Güney Koreli rock grubu CNBLUE tarafından beşinci Koreli mini albüm (dokuzuncu genel) 'dir.
Can't'ı "Can not" yapınca, robot çeviriden kurtarmış olmuyorsun. En azından yapman gereken;

  • "Can't stop, Güney Koreli CNBlue rock grubu tarafından Korece çıkartılan beşinci (tüm albümler içinde dokuzuncu) mini-albümdür." olmalı. -- Yesevi (mesaj) 06:52, 2 Aralık 2015 (UTC)
ilk paragrafın tüm robot çevirisine baktığımda, benim cümlelerim dediğin çevirilerin de robot çeviri olduğu gözüküyor. Robot Çeviri. Ayrıca rica ederim, iyi vikiler. --Yesevi (mesaj) 17:50, 2 Aralık 2015 (UTC)

Neredesin sen ? Özletiyorsun kendini :):)(:(:

o zaman ben göremedim :D:D

biraz öyle oldu.şey sana bir şey sorabilir miyim ? :D

teşekkürler[kaynağı değiştir]

bazı 2ne1 veya diğer grupların çevirilerini yapacağım.iyi olan bir kaynak (çeviri) biliyor musun ? şimdiden sağol

öyle mi ? hiç bilmiyordum.silmem gerek mi ?

teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)(:

yapacağım galiba :D

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

önerin için sağol :ddd Naz Şık 15:28, 6 Aralık 2015 (UTC)

nasılsın ~~

Minzy silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Minzy) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Minzy sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Yesevi (mesaj) 14:10, 11 Aralık 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
hey selam --Naz Şık 15:35, 13 Aralık 2015 (UTC)

Malum beyaz liste üyeliğimi aldığınız için yaptığım düzeltmeler ve çalışmalar kontrol edilmiyor devriyelerin de baktığı yok (2-3 hafta önce yaptığım şey hala aynı haliyle duruyor) kontrolleri biraz daha hızlandırırsanız sevinirim iyi günler..--Anyela23 (mesaj) 17:08, 14 Aralık 2015 (UTC)

Sayın Anyela23, son günlerde gerçek hayatta yaşadıklarım nedeni ile Vikipedi'ye fazla vakit ayıramamaktayım. Sizin birkaç sayfasınızı kontrol ettiğimde eski hataların hala devam ettiği ve robot çeviri kullanımına devam ettiğinizi görmekteyim. Örnek olarak şurası var ve burada da telifli içerik sorunları devam etmektedir! Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:54, 14 Aralık 2015 (UTC)
  • Anyela23, Vikipedi maddelerinde robot çeviriden aldığınız cümleleri kullanıyorsunuz. Lütfen bu tip maddeler oluşturmaya devam etmeyin. Bir çok madde var ve geniş içerikli olmasına rağmen maddenin ne anlatmak istediği belli değil. Bunun kimseye faydası olmuyor. Var olan maddelerden bir kısmına düzenle etiketi koydum. Dilerseniz o açtığınız maddeleri anlaşılır hale getirmeye çalışabilirsiniz. Kolay gelsin.Sait71 20:39, 14 Aralık 2015 (UTC)
  • Ölümcül oyuncak filmindeki neresi telif açıkçası onu anlamadım filmin konusu o herkes ve her yerde de öle olmayan bişey mi yazmam lazım oraya ?--Anyela23 (mesaj) 16:00, 15 Aralık 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
nasılsınn --Naz Şık 17:02, 15 Aralık 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
NERDESİN Naz Şık (mesaj) 14:46, 19 Aralık 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
neredesin yahu :):) Naz Şık (mesaj) 19:30, 24 Aralık 2015 (UTC)