Kullanıcı mesaj:Anilcagri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 18:55, 17 Mart 2007 (UTC)



Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, ısrarla bu tip maddeler/içerik eklemeye devam ederseniz, bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. --Levent Abi ileti 07:12, 7 Ekim 2008 (UTC)


Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Eldarion 07:37, 7 Ekim 2008 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- c3mâL 08:22, 7 Ekim 2008 (UTC)


Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz halinde engelleneceksiniz.[kaynağı değiştir]

SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz halinde engelleneceksiniz. Engellenmek istemiyorsanız bu tutumunuza son verin ve başkalarının emeğine zarar vermeyi kesin. --c3mâL 09:04, 7 Ekim 2008 (UTC)


Manco Capac 10:18, 7 Ekim 2008 (UTC)


Eldarion 09:17, 12 Şubat 2009 (UTC)

Lütfen mesajlarınızı çıkarmayınız.[kaynağı değiştir]

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

--M. M. ileti 11:04, 12 Şubat 2009 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 11:07, 12 Şubat 2009 (UTC)