İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:AlpFatih/Arşiv/Arşiv 2011-3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

ekol içeriği[kaynağı değiştir]

Merhaba

Ekol içeriği için web sitesinden bazı alıntılar yapmıştım. Ancak içeriği şimdi özgün şekilde düzenledim ve wikipedia'ya girişini yapmak istiyorum. Ancak telif hakkından dolayı işlem yapmama izin verilmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Bu imzasız yazı Tugerakkaya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba AlpFatih,

Başka kullanıcıların CS ve JSS sayfalarını yalnızca hizmetliler değiştirebiliyor; bu nedenle senin o sayfalarda işlem yapmana izin vermez sistem. Herkes kendi sayfalarını değiştirebiliyor yalnızca.

Gerek de yok zaten. Şurada hepsi var ve aynı işi yapıyor bu bölüm de. Bu betikleri eklemenin iki yolu var, biri common.js gibi sayfalarla, biri de bu Küçük Araçlar sekmesiyle. Kullanıcıyı buraya yönlendirerek seçmesi gerekenleri söylersen de işi halletmiş olursun.

Sevgiler

Vito Genovese 15:51, 11 Mart 2011 (UTC)

ekol içeriği değiştirme hatası[kaynağı değiştir]

Merhaba,

"ekol" içeriğini değiştirmeye çalıştığımda tam olarak aşağıdaki hata mesajını veriyor:

"Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır, ve bu nedenle izin verilmemektedir. Eğer değişikliğinizin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, lütfen bir yönetici ile irtibat kurun, ve ne yapmaya çalıştığınız hakkında bilgilendirin. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması: Yeni kullanıcının sil şablonunu çıkarması"Bu imzasız yazı Tugerakkaya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ama yanlış yazdım. telefonunkine yazacaktım. Ne olacak?Bu imzasız yazı Ğaaw (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

AlpFatih (MesajKatkılarİstatistikler) 15:42, 13 Mart 2011 (UTC)

Alp bey, henüz bir yilimi doldurmadim ve dosya yüklemeyi yeni yeni ögreniyorum. Tüm adimlari takip ettim ama adil kullanim gereçkesini yazacak ya da seçebilecek çubuk opsiyonu yoktu .. blokaj vardi sanki basaramadim sanirim. Hürmetler. --fatixxx 15:45, 13 Mart 2011 (UTC)