Kullanıcı mesaj:Alesta1988

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Alesta1988!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --MEOGLOBALBana mesaj atın 02:18, 15 Mayıs 2012 (UTC)


Makam bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Bu şablonda yaptığınız değişikliği geri aldım. Eğer sosyal ağ bölümü koyarsak bunun önünü alamayız, ve hangilerinin kayda değer sosyal ağ olduğuna karar vermemiz gerekir. Yine de kafanıza takılan bir şey olursa mesaj atın. Kolay gelsin. MEOGLOBALBana mesaj atın 02:19, 15 Mayıs 2012 (UTC)


sosyal ağlar[kaynağı değiştir]

artık herkesin resmi sitesi gibi resmi twitter ve facebook hesapları var ayrıca hesaplar artık sitelerden daha işlevsel ve güncel mutlaka bir çalışma yapılmalı ve şahsiyenlerin gerçek sosyal ağ hesapları da güvenilir bilgi olarak kaydedilebilmeli. gerekirse vikipedi nin bu iş için ayrı bir grafik tasarımı da olmalı.alesta1988 07:37, 15 Mayıs 2012 (UTC)

  • Öncelikle imzanızda bir problem var, onu düzeltseniz iyi olur. Hangi kişilerin sosyal ağlarını koyacağımız çok muallaktan kalacak bir konu. Yine belirtiyorum ki önünü alamıyacağımız sonuçlar doğurabilir. Köy çeşmesi sayfasında bununla alakalı bir bölüm açın, diğer kullanıcıların da yorumlarını görmemiz faydalı olacaktır. Kolay gelsin. 15:19, 15 Mayıs 2012 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. -- MEOGLOBALBana mesaj atın 15:19, 15 Mayıs 2012 (UTC)


Bu tarz maddelerde yaptığınız değişiklikleri tek tek, açıklaması ve kaynağıyla yaparsanız çok daha iyi olur. Kolay gelsin. MEOGLOBALBana mesaj atın 19:46, 15 Mayıs 2012 (UTC)

recep tayyip erdoğan konusu dağınıklık, bilgi tekrarı, doğruluğu kesin olmayan onlarca ansiklopedik bilgi ve taraflı bilgiler dolu iken tek tek yapılacak bir düzenleme diğer bilgilerle çelişeceği ve onaylanmayacağı için imkansız...

kaç defa uğraşıp kaynak eklememe ve ekli kaynakları derleyip toparlamama rağmen bir türlü editörlerden onay alamıyorum lütfen söylermisiniz yaptıklarımın neresi, mevcut konudan daha kötü...

erdoğanın girdiği seçimleri derleyip toparlayıp üye olmadan ekledim ve siz onayladınız (ıp numarandan araştırabilirsiniz) bende üye olup bu konuyu tarafsız bir şekilde önemli bir bilgi kaynağı haline getirmek istiyorum. lütfen sizde yardımcı olun alesta1988 20:07, 15 Mayıs 2012 (UTC)

  • İmzanız yine bozuk, öncelikle detaylı bir güncelleme yapacaksanız üste bir {{çalışma var}} şablonu koyucaz. Ardından bilgileri tek tek kaynaklı bir biçimde değiştirip maddeyi daha güzel hale getiricez. MEOGLOBALBana mesaj atın 20:09, 15 Mayıs 2012 (UTC)


    • Şimdi şablonu koydum. Şu an baştan itibaren tek tek ve kaynaklı biçimde maddeyi düzenleyin. En son kontrollerini beraber yapalım. Geçmiş'ten daha önce yazdıklarınızı alabilirsiniz.MEOGLOBALBana mesaj atın 20:11, 15 Mayıs 2012 (UTC)