Kullanıcı mesaj:Adnanoe

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Adnanoe![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --kibelemesaj 10:17, 18 Kasım 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言
uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikası'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız Vikipedi kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları Vikipedi:Babil yoluyla bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Saygılar. Levent Abi ileti 10:47, 18 Kasım 2008 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Levent Abi ileti 10:59, 18 Kasım 2008 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! - Tembelejderha 20:07, 15 Nisan 2009 (UTC)


Maddelere zarar veriyorsunuz. Vikipedi'ye daha fazla katkıda bulunmaya çalışmadan önce yukarıdaki bağlantılardan ulaşabileceğiniz ilgili sayfaları okumanızı tavsiye ederim. VP:5TT ile başlayabilirsiniz. Değişiklik yapmanız kısa bir süreliğine engellenmiştir. -Tembelejderha 20:24, 15 Nisan 2009 (UTC)

wikipedia kayitli ve kurallara uygun musadeli ve ayriyeten kendi web sitelerinden musadeli ve de kimseye sagisizlik etmeden yazdim kaynagim belli neye dayanarak siliyorsunuz anlamis değilim ayriyeten akcakese mahallesinden çok taktir alan ve anne hizmet yapan birisi olarak sizi kiniyor. özgür vikipediya ya hizmet sağlayan birisi olarak. adnanoe imzam budur. saygilar


selam akçakese Gudul neden değiştiriyorsun sebebi nedir hangi kaynağa dayanarak siliyorsun benim kaynagim izinli bir yerinemi batiyor seni merkeze sikayett ederim benim katkimi silemezsin izinli ve musadelidir.Bu imzasız yazı Adnanoe (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 08:01, 2 Eylül 2014

Sana da selamlar, saygı çerçevesi içindeki mesajından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca merkezle uğraşmana gerek yok, şikayet edebileceğin hizmetliler şuradadır. Bir de unutmadan Vikipedi sayfalarına karalama defteri muamelesi yapmazsan daha hoş olur. Bol vikiler... --Kendinciz 20:54, 2 Eylül 2014 (UTC)
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:09, 6 Ağustos 2015 (UTC)