İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Adnan Ferit Polatkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Adnan Ferit Polatkan, Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir tarlada poşet içinde Ergenekon soruşturması ile bağlantısı olduğu araştırılan 13 adet el bombası ile 5 TNT kalıbı bulunmasını sağlayan ancak ismi açıklanmayan kişi olduğu düşünülmektedir.[1]Bu olaydan daha önce,31 Mart 2008 tarihinde yol kontrolü yapan Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler S.D adlı şahsın elindeki poşeti incelemek istemiş, elindeki poşetlerle birlikte olay yerinden kaçan şahsın yakalanması için başlatılan operasyonda arkadaşı ve üniversite öğrencisi olduğu tespit edilen bir şahıs gözaltına alınmıştır. Bu olay yerel makamlarca gizli tutulmuştur. İddaya göre bu şahsın üzerinden Adnan Ferit Polatkan adına düzenlenmiş sahte bir kimlik çıkmıştır.Yapılan operasyonun ardından S.D adlı şahıs biga'da bir iş yerinde poşet içerisindeki bomba ve kurşunlarla yakalanmıştır.Üzerinden sahte kimlik çıkan diğer şahıs ise serbest bırakılmıştır.Olayla ilgili soruşturma tamamlandığında el bombası ile kurşunları temin ettiği ileri sürülen bir uzman çavuş ile 8 kişi tutuklanmıştır.[2] Gözaltına alınan diğer şahsın asıl kimliği paylaşılmamış ve olay yerel makamlarca kapatılmıştır.Kim olduğu hakkında net bir bilgiye ulaşılamamıştır.

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Adnan Ferit Polatkan. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 19:57, 16 Mart 2015 (UTC)