İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Adem TAŞTEKİN

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Adem TAŞTEKİN. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Eğitmenmahmut msj 20:59, 6 Mayıs 2013 (UTC)


Taşlaşmış orman[kaynağı değiştir]

Merhaba Sn.Adem TAŞTEKİN. Bir süredir Taşlaşmış Orman maddesine katkıda bulunmaya çalışıyorsunuz. Bu süreçte, sürüm kontrolleri esnasında yaptığım gerekli revizyon çalışmalarına istinaden tarafımdan reddedilen katkılarınızı geri alıyor ve bu tutumunuzda ısrarlı davranıyorsunuz. Ayrıca kişisel e-posta adresime yazdığınız mailiniz bu açıklamayı yapmamı zaruri kılmıştır. Öncelikle Vikipediye sağlamaya çalıştığınız katkılarınızdan dolayı size teşekkür ederim. Bilindiği üzere Vikipedi bir ansiklopedi. Bu ansiklopedinin hazırlanış projesinde bir takım politika ve yönergeler mevcut. Bütün tutum ve davranışlarımız bu çerçevede ele alınmış, uzun süre tartışılmış ve son hali ile işlerliktedir. Biz kullanıcılar olarak Vikipedideki katkılarımızı/davranışlarımızı Vikipedi kurallarına ve gönüllülük esasına göre oluştururuz. Ayrıca maddelerle ilgili düzenleme şekil-usul ve esaslarını ise gerek burada ve gerekse burada yer alan hususlara uyarız. Özetle biz devriyeler tarafından geri alınan/reddilen katkılarınızı ısrarla geri getirme davranışından vazgeçerek, ilgili sayfanın tartışma sayfasında lütfen konu ile ilgili tartışma başlatın veya ilgili revizyonu yapan kullanıcının mesaj sayfasına ileti yazın. Son olarak size, maddenin İngilizce Vikide yer alan şu halini de incelemenizi ve oradaki sayfa düzenine de dikkat etmenizi önerir iyi çalışmalar dilerim. Eğitmenmahmut msj 20:25, 8 Mayıs 2013 (UTC)