Kullanıcı mesaj:Abalta

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Abalta, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin. --Özgür 14:18, 1 Temmuz 2006 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye kamu malı olmayan veya lisansı GÖBL olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları sayfasında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse Kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! Bu imzasız yazı Noumenon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 1 Temmuz 2006


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Superyetkinileti 16:26, 20 Ağustos 2011 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Superyetkinileti 15:57, 21 Ağustos 2011 (UTC)