Kullanıcı mesaj:İtaunass

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, but it has been either reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia. CnkALTDSmesaj/message 14:33, 10 Ocak 2010 (UTC)


Uygun olmayan kullanıcı ismi[kaynağı değiştir]

  • Selam, yaklasik on gun once Kalp Sutra sayfasina bir katkida bulunmustum, yaptigim sutra cevirisinin bulundugu web siteme link koymustum Dis Baglanti alt basligiyla. Bu daha sonra silindi. Bunun nedenini tam olarak anlayamadim. Mesajinizda deneme tahtasini kullanmami tavsiye etmistiniz, fakat o linke gittigimde daha cok dosya yukleme ilgili bilgiler vardi. Ileride sayfalara nasil kalici katkida bulunabilirim? Tesekkurler İtaunass 22:53, 20 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, öncelikle geç yanıt için kusura bakmayın lütfen. Bahsettiğiniz değişiklik Vikipedi kuralları gereği geri alınmıştır. Elbette Dış Bağlantılar başlığı, altında çeşitli linkler bulunması için sayfalarda bulunuyor. Fakat hiç bir şekilde ticari site, blog, vb. içerikli siteler Vikipedi içerisine ekleyemiyoruz. Yapacağınız değişikliklerin nitekim bir önizlemesi için ya da Vikipedi html kodlarını biraz daha iyi tanıyabilmek adına Deneme Tahtası bulunmaktadır. İlgili sayfaya size belirtilen linki tıklayarak ya da hemen sol menünüzde Katılım menüsü altında bulunan Deneme Tahtası bölümünü tıklayarak da erişebilirsiniz. Eğer Vikipedi'ye yeni sayfalarla katkıda bulunmak isterseniz deneme tahtasını kullanmamanızı öneririm. Çünkü hemen hemen tüm yeni gelen kullanıcılarımız orada kodlamayı tanımakta ve bu da sizin üzerinde çalışacağınız madde için pek de elverişli bir ortam yaratmayacaktır. İlginize teşekkürler. Aramıza hoşgeldiniz.--CnkALTDSmesaj/message 23:16, 20 Ocak 2010 (UTC)

  • Hoşgörülü ve anlayışlı tavrınız için teşekkürler. Ne yazık ki belirli konularda ayrım yapmak zor! siz iyiniyetli olsanız da, gelecekte farklı bir düşünce ile "ahmetoğlumehmetticaret" adlı bir kullanıcı adının uygun olmayacağı gerçeği bizi sınırlıyor. Bu arada ilgi alanınız dışında da gönüllü katkılarla oluşan bu sosyal değişime katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin ben "Luthier" nedir bilmezdim. ~Hep söylemişiimdir; insan burada öğretirken öğreniyor. Neyse, sevgiler, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   23:24, 20 Ocak 2010 (UTC)
  • Cenk2e yazdığınız iletiyi gördüm; kullanabilirsiniz elbette; ancak kaydet size kalıcılık sağlamaz, onun yerine önizleme sekmesini seçmenizle bir kayba uğramazsınız. Ya da bir alternatif: bu sayfayı kullanmanız. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   23:36, 20 Ocak 2010 (UTC)
  • Tekrar Merhaba, Vikipedi'ye katkıda bulunmak için deneme tahtasını kullanmak bir zorunluluk değildir. İstediğiniz şekilde Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz. Maddeler arasında geliştirmek istediğiniz varsa, dilediğiniz ölçüde geliştirebilirsiniz. Maddeler arasında rastladığınız yanlış bir bilgi varsa onu düzelterek, ya da Vikipedi içerisinde henüz bulunmayan bilgileri Vikipedi'ye ekleyerek katkıda bulunabilirsiniz. Katkıda bulunurken cesur olunuz, kimse her şeyi bilerek katılmadı aramıza. Olası her yanlışlığın çözümü vardır ve yapılan tüm kurallı değişiklikler Vikipedi içerisinde kalıcıdır. Hemen aşağıda bir Hoş Geldin mesajı bulunmakta. Tüm gördüğünüz mavi yerleri tıklayarak Vikipedi'yi daha yakından tanıyabilirsiniz. Kolay gelsin.--CnkALTDSmesaj/message 23:47, 20 Ocak 2010 (UTC)
Merhaba İtaunass, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

CnkALTDSmesaj/message 23:47, 20 Ocak 2010 (UTC)