Kullanıcı mesaj:İdibaba

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz İdibaba![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Serhantr 08:41, 21 Mart 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Tekrar hoşgeldiniz. İyi niyetinizi anlıyorum ama Vikipedi tarafsız bir ansiklopedi olduğundan Muhammed peygamber "Hz. Muhammed" vb. olarak değil Muhammed bin Abdullah olarak anlatılıyor. Bundan sonra yaptığınız katkılarda buna dikkat ederseniz sevinirim. Başka bir sorunuz olursa çekinmeden yazabilirsiniz. İyi vikiler-- Serhantr 08:49, 21 Mart 2009 (UTC)

Merhaba,

Bu maddede ansiklopedik olmayan birçok altbaşlık yer alıyor, bunları temizliyorum. Tarih gibi ansiklopedik olan bölümleri ise bırakıyorum. Lütfen katkılarımızı ansiklopedik konular üzerinde yoğunlaştırmaya çalışalım ve maddelerin içerisine imza atmayalım.

Vito Genovese 10:19, 22 Ekim 2009 (UTC)


Tekrar merhaba,

Çabanızı anlıyor ve takdir ediyorum. Lakin Vikipedi'nin yapısı itibariyle ansiklopediklik koşuluna riayet etmemiz gerekiyor. Bir köyün ansiklopedik bilgileri arasında tarihi, kültürel özellikleri, tarımı hayvancılığı gibi bilgileri maddeye ekleyebiliriz.

Ancak onun dışındaki rivayet niteliğindeki bilgileri, ansiklopedide yer bulamayacak sadece köy sakinlerinin ilgisini çekecek köy sakinlerinin lakapları buraya almamız mümkün değil. Kaldı ki sildiğim metnin büyük bir kısmı çok bozuk bir Türkçe ile yazılmıştı. Bu metni sizin yazmadığınızı tahmin ediyorum, ki bu durumda Vikipedi:Telif sayfasında inceleyebileceğimiz telif politikamız ihlal edilmiş oluyor.

Bu noktada tavsiyem "Bir ansiklopedide neler anlatılır?" diye düşünerek bu konulardaki bilgilere odaklanmanız. Hemşehrilerinizin merak edeceği diğer bilgiler için ise bağımsız bir site ya da blog kullanmanızı önermek durumundayım ne yazık ki.

Onun dışında sayfanın iyileştirilmesi için ihtiyaç duyacağınız yardımı sağlamaktan mutluluk duyacağım.

Vito Genovese 10:36, 22 Ekim 2009 (UTC)


taysin (mesaj) 23:15, 10 Aralık 2010 (UTC)


LÜTFEN ARTIK DURUN[kaynağı değiştir]

Merhaba, Kızılcahamam maddesini belirli bir bakış açısına göre değiştirmeye çalışmaktasınız. Eğer bu mesajı yanlışlıkla almışsanız özür dileriz, fakat değilse, bir maddeyi kendi fikirlerinize göre yönlendirmeye çalışmamanızı, fikirlerinizi ilgili maddenin tartışma sayfasında belirtmenizi dileriz. Teşekkürler. --i.e.msj 01:45, 11 Kasım 2012 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Garbino ileti 12:28, 11 Şubat 2013 (UTC)