Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Ocak 2024

Vikipedi, özgür ansiklopedi

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Vincent Vega,
2023/52. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan yapılar kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 20.19, 1 Ocak 2024 (UTC)

İÜYYKÜD İkazı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Buradaki adaylık sayfasında her ne kadar etkiye tepki olsa dahi yorumlarınız VP:İÜYYKÜD ihlali içermekte. Dediğim gibi etkiye tepki dahi olsa bu tarz bir yaklaşım malumunuzdur ki Vikipedi içinde kabul edilemez. Bu kapsamda sizi tartışmalarda daha sakin ve konu içinde kalmanız için ikaz ediyorum. İyi günler dilerim. Vincent Vega mesaj? 20.10, 3 Ocak 2024 (UTC)

Teşekkür ederim Vincent Vega. Elimden geldiğince yumuşak cümleler seçmeye çalıştım. Politikanın farkındayım ancak, gittiysen git, gelme gibi ifadeler yaralayıcı. Takdir edersiniz ki, hayattaki önceliklerimiz bazen değişebilir. Önem sırasında ikinci, üçüncü, beşinci sırada yer alan ve büyük emek verdiğimiz bir mecradan kovulmak ya da buna yakın bir tepki almak, sağlıklı bir tepki vermenize engel olabiliyor. Bulabildiğim kısıtlı vakitlerimde genellikle yapıcı katkılar ve mümkünse tartışmalara katılmaya devam etmeye çalışacağım. Genellikle izleme listemdeki değişiklikler önceliğim. Kayda geçsin diye buradan da yazmış olayım. Bu arada nasılsınız, umarım sağlıkta ve afiyettesinizdir. çavdartarlasındakiçocuk 20.17, 3 Ocak 2024 (UTC)
Selamlar Vega, nasılsınız? Şu geçen günkü tartışmadan sonra bakmamıştım hiç, bugün bakma fırsatım oldu tartışmalara detaylıca. Emekli şablonu falan denilince, kullanıcı sayfamda böyle bir şablon kullanmadığımı (zaten çok da önemli değil bu konu ya, neyse), katkılarına uzun bir süre ara vermem gerekeceğini, yine de ara sıra da olsa görünmek sözü verdiğimi yazmışım. Cümleler insanı nasıl manipüle eder sorusuna bir cevap yaşamışım (sanki emekli şablonu koymuşum gibi algılamıştım, önemli değilse bile). Katkı veriyorsam verdiğim sözdendir. Biriyle paylaşmak istedim aklıma siz geldiniz. Selamlar. çavdartarlasındakiçocuk 04.53, 5 Ocak 2024 (UTC)
Teşekkür ederim Thecatcherintherye, iyiyim umarım siz de iyisinizdir. Önemi olmayan bir tartışmaydı, yaşanmaması daha güzel olurdu ama yaşandı. Problem yok :) İyi çalışmalar dilerim. Vincent Vega mesaj? 05.22, 5 Ocak 2024 (UTC)

KET[değiştir | kaynağı değiştir]

Her talebi onaylamaktan, noterlikten söz edince mazur görülebilir bir miktarda ve sürede görüşlerimi açıklamak için Vikipedi'yi aksatayım dedim... Hatırlayabildiğim kadarıyla hizmetliyken talep doğrultusunda engel uyguladığım kadar talebi reddettiğim de oluyordu; örüntü oluşturacak kadar çok ya da sık gerçekleşmediğinden, uyarı yapılmadığından, bir kullanıcının birden çok hesabı olduğu net olsa da kukla politikasının ihlali oluşmadığından vs... O nedenle burada tanıdığım ve bildiğim her hizmetli gibi senin de Vikipedi'nin amaçları doğrultusundaki niyetinden ve ayrıca şart olmasa da donanımından emin olduğum için hem sorularını yanıtlayıp istediğin açıklamaları yapmak hem de görüşlerini okumak bana ancak ve ancak keyif verebilir. Daha önce de sorgulama, ikna olma ve noterlik gibi vurgularını okuduğumu hatırlıyorum; o nedenle bu sözlerinin doğrudan benimle ya da benim yazdığım bir şeyle ilgili olmadığını, bir anlayışı yerleştirmek üzere tercih ettiğini anlıyorum ve destekliyorum da. Öyle... Söyleyeyim istedim. :) İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 14.05, 5 Ocak 2024 (UTC)

Yok yok Dr. Coal, senin bu mevzubahis veya daha önceki (hatta veya gelecek) taleplerinle bir alakası bulunmuyor. Yeri geldi e ikimiz de uzattık ben sadece belirtmek istedim, olay bu :) Selamlar! Vincent Vega mesaj? 15.13, 5 Ocak 2024 (UTC)

Kullanılmayan mı dosya?[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam! Şu dosyayı görünce sormak istedim; Vikipedi içinde ya da dışında kullandığın/kullanacağın bir dosya mıdır? Durmasında yarar görüyor musun, yoksa D8'leyeyim mi, bilemediğimden yazayım dedim. Dr. Coalmesaj 01.11, 14 Ocak 2024 (UTC)

Selam Dr. Coal hayır kullanmayacağım, kullanacak olursam yenisini yüklerim. Vincent Vega mesaj? 08.42, 14 Ocak 2024 (UTC)

Birtakım düzenlemeler[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, Vincent Vega;

Aslında üç yıl kadar önce şurada konunun bir parçasını belirtmiştim ancak yine de tek taraflı olarak hareket etmenin uygunluğu konusunda -ne ile karşılaşacağımı da bildiğim için- kararsızım. Ağırlıklı olarak diller üzerine katkıda bulunuyorum. Halihazırda söz konusu madde içinde güven, tba, yersiz, öay, şky, kg, reklam, gereksiz tablolar, açıklamalar, kaynak treni, kaynak içerik birçok sorunlu, uzatılan, duru ve yalın olmayan, kısım var. Madde üzerinde hem biçem olarak hem de içerik yönünden genel bir toparlama yapmak istiyorum. Şu ana kadarki katkılarım (aslında katkıda bulunan diğerlerinin de) en son alınan aksiyona kadar sürekli biçimde aynı kullanıcı tarafından defalarca engellenmeye çalışıldı. Şurada son paragrafta belirttiğim gibi, ben maddeyi toparlamaya başladığımda kuvvetle ihtimal şöyle destansı, "argümana" benzeyen, "Kürtleri kasıtlı olarak... Zazalari Kürtükten ve Kürdistanilikten çatıştırarak ayrıştırmak", "Kemalist sistemci", "Soysuz asimilasyon politikaları..." ya da "resmi ideolojici", "%100 ittifak..." şu neden yok bu neden var vs. vs. şöyle-böyle aynı argümanlar gelecek. Maalesef malum durumdan dolayı yapmak istediğim değişikliği önden bildiriyorum. Konunun zaten takipçisisiniz. Hizmetli olarak müphem olduğunu düşündüğünüz bir nokta olursa açıklama ve fikir teatisi noktasında buradayım. Selamlar. Vuzorg (mesaj) 19.18, 15 Ocak 2024 (UTC)

Merhaba Vuzorg. Üzgünüm ki bu görüşmenin yeri burası değil. Ben diğer mecralarda olduğu gibi ilgili maddeyi de takip ediyorum. Siz katkılarınızı yapınız, uygun veya değil bir yorumda bulunmam mümkün değil şu anda. Vincent Vega mesaj? 20.20, 15 Ocak 2024 (UTC)
Tamamdır, teşekkürler Vincent Vega! Umarım her şey güzel olur. İyi çalışmalar! Vuzorg (mesaj) 20.34, 15 Ocak 2024 (UTC)

Devriyelik Başvurusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, ben devriye olmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum ve asla hata yapmamak için uğraşıyorum ve hata sayım çok az. Vikipedide neredeyse her gün aktifim fakat değişiklik yapmak için de her gün uğraşıyorum. 3 senelik hesapların bile 500 değişiklikle devriye olduğunu gördüm ve ben de olabilirim diye düşündüm ve bunun için çok heyecanlıyım. Ayrıca diğer sebeplerim de var. Başvurumu okuduktan sonra Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından benim hakkımda görüş bildirir misiniz? GroupiaTrEfendim? 11.54, 16 Ocak 2024 (UTC)

GroupiaTr nazik davetiniz için teşekkür ederim. Genellikle DB’de görüş bildirmiyorum. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 12.30, 16 Ocak 2024 (UTC)
Rica ederim. Zaten devriye alımında da görevli olduğunuzu yeni fark ettim. İyi çalışmalar. GroupiaTrEfendim? 12.32, 16 Ocak 2024 (UTC)

Kullanıcı Adı Değiştirme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, belirttiğim kullanıcı adının sonunda 3 tane s var ve bunu özellikte sorgulama sonucu seçmiştim çünkü 2 s li olan vardı. GroupiaTrEfendim? 20.54, 19 Ocak 2024 (UTC)

Büyük küçük harf uyumsuzluğundan API Conflict veriyor sistem. Bir başka isimle talepte bulunursanız ilgilenebilirim. Vincent Vega mesaj? 21.03, 19 Ocak 2024 (UTC)
Peki kullanıcı adının baş harfini de küçük yapsam olur mu? GroupiaTrEfendim? 21.05, 19 Ocak 2024 (UTC)
Sistem otomatik büyütecektir. Vincent Vega mesaj? 21.07, 19 Ocak 2024 (UTC)

Engellenme talebi ve hakların değiştirilemEsi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Drcoal benim hakkımda engelleme talebi başlatıp maddelerimden birini de haber vermeden silmişti sonra siz konuyla ilgileniceğinizi söylemiştiniz, para aldığım ortaya çıktı mı ve devriyelik geri verilecek mi? Emriquet (mesaj) 11.18, 20 Ocak 2024 (UTC)

Merhaba, biraz rahatsızım, şu an bakmak için müsait değilim, özür dilerim. Vincent Vega mesaj? 15.38, 20 Ocak 2024 (UTC)
Tamamdır, geçmiş olsun Emriquet (mesaj) 16.24, 20 Ocak 2024 (UTC)

Arşivleme[değiştir | kaynağı değiştir]

[1] Kolay gelsin mesaj sayfasını arşivşleyebilirmisiniz efendim Kostantin (mesaj) 08.14, 21 Ocak 2024 (UTC)

Kendiniz neden yapmıyorsunuz Kostantinopolisli Kostantinopulos? Vincent Vega mesaj? 14.54, 21 Ocak 2024 (UTC)
  • Benim o kadar teknik tecrübem ve burada yetkim yok efendim yardımcı olursanız sevinirim--Kostantin (mesaj) 04.20, 22 Ocak 2024 (UTC)
    Bir defaya mahsus yapıldı ve açıklandı. Dr. Coalmesaj 04.27, 22 Ocak 2024 (UTC)

Madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar @Vincent Vega, yardımınıza ihtiyacım varda, bu değişikliği yapan kullanıcı sert bir üslupla konuştuğu için diyolağa girmiyorum, sizden ricam bir göz atabilir misiniz? Ayrıca kullanıcı daha önce şahsıma mesaj sayfasında ve özete Zafer abiye küfür etmişti özetteki küfürde halen duruyor silebilir misiniz? Saygılarımla… YG1 22.55, 23 Ocak 2024 (UTC)

Bilgi için teşekkür ederim Ygmr01, iyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 23.06, 23 Ocak 2024 (UTC)

Ugur Sofu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, sizden rica ediyorum. Uğur Sofu ile ilgili Wikipedia'daki silme talebinizi mümkünse geri çekmenizi rica ediyorum. Uğur Bey'in ulusal televizyon ve gazetelerde geniş bir yer bulması, uluslararası ödüller alması ve bunları engelli bir birey ve gurbetçi olarak başarması, kesinlikle Wikipedia'da yer almayı hak ettiğini düşündürüyor. Zaten birçok verisi bulunmakla birlikte, daha fazlasını eklemek için yardımınıza ihtiyacımız var. Bu konuda bana destek olabilir misiniz? Teşekkür ederim. BEYINFIRTINASI2004 (mesaj) 20.30, 30 Ocak 2024 (UTC)

Pardon yanlışlıkla sizin panonuza yazdım özür dilerim. Talebde bulunan kullanıcıya yazacaktım tekrardan özür dilerim . BEYINFIRTINASI2004 (mesaj) 20.46, 30 Ocak 2024 (UTC)