İçeriğe atla

Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Haziran 2018

Vikipedi, özgür ansiklopedi

SAS Birtane Güngör[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynak eklendi...--72.52.87.75 22.21, 1 Haziran 2018 (UTC)

Çeviri[değiştir | kaynağı değiştir]

Wikipedia'da yeniyim yanlış yere yazdıysam özür dilerim. Burası çok karışıkmış. Mesajımı buraya da kopyalayayım

Merhabalar. Kız arkadaşım Polonya'da Türkoloji okuyor ve ona PlWiki'den bie sayfanın TrWiki'ye ve TrWiki'den bir sayfayı PlWiki'ye ilgili maddenin çevirisini yapmak ödevi verilmiş. Biz PlWiki'den https://pl.wikipedia.org/wiki/Poszukiwany,_poszukiwana 'yı TrWiki'den ise https://tr.wikipedia.org/wiki/Hababam_S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1_(film) ' yi seçtik ve dediğinizi yapmak istiyoruz fakat şimdi bu ilgili sayfaların çevirisini eklersek düzenleyen kısmında benim ismim görünecektir hocası ilgili sayfaya giriş yaparsa bu değişiklikleri yapan, sayfayı oluşturanın ismi vs bir yerlerde gözükür mü?— Bu imzasız görüş Michalhb (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba @Michalhb. Öncelikle hoşgeldiniz. Belirtmeliyim ki Vikipedi bildiğiniz üzere açık ve özgür bir ansiklopedidir ve maddeler tüm düzenleyenler, katkıda bulunanlar, onaylayanlar, silenler rahatlıkla görülebilir, tespit edilebilir. Hatta ve hatta kişisel arası mesajlar dahi üçüncü kişiler tarafından (bu mesajlarda olduğu gibi) okunabilir. Dolayısıyla bu şekilde bir düzenleme rahatlıkla tespit edilebilir. Kız arkadaşınızın çeviriyi bizzat yapmasını (hem akademik yönden :) ) tavsiye ediyorum. chanseyMesajYaz 22.26, 3 Haziran 2018 (UTC)

Politika[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam @Chansey yargı mensubuna dair oylamaya geçin hiç kimseyi beklemeyin, iyi niyetli bu çabanızda destek vereceğim, politika çabanıza karşı çoğunluk olumsuz görüş sunsa da fark etmez yeter ki oylayın, olumsuz sonuç çıkarsa ben de o zaman hiç yargı mensupları açmam, galiba dönüyorum madde açmaya, çok büyük konuştum ama vikipedi zehir gibi bir şey, birkaç gün dışında kalınca insan duramıyor. Selamlar. --SarvSarv 21.28, 9 Haziran 2018 (UTC)

Selamlar @Sarv. Dönüşünüze sevindim (gerçi gitmediniz ki :) ). Ben kimseyi değil artık kendimi bekliyorum. Kendi müsaitliğimi. İlgi ve desteğinize teşekkür ederim. Doğrusu hevesli başladığım bu politika teklifinde hevesim de kaçmadı değil... chanseyMesajYaz 10.12, 10 Haziran 2018 (UTC)
Evet gidemedim haklısınız @Chansey. Ne zaman kendinizi hazır hissederseniz, politikanıza destek olacağım, sizin politika çalışmanızın da yardımıyla ben de diplomatlarla ilgili bir çaba içine girdim. Görüşünüzü buradan sunarsanız sevinirim. Selamlar. --SarvSarv 12.48, 10 Haziran 2018 (UTC)