Kullanıcı mesaj:Michalhb

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Chansey tarafından 5 yıl önce Merhaba! başlığına

Vikiproje Afrika Davetiyesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Afrika Davetiyesi

İyi günler, iyi çalışmalar,
Sizi Afrika ile ilgili tarih, eğitim, kişi, toplum, ekonomi gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje Afrika'ya davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İş birliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca istenen maddeleri ve açılan maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
MediaWiki message delivery (mesaj) 18.49, 5 Mart 2018 (UTC)Yanıtla

Merhaba![kaynağı değiştir]

Merhabalar ben chansey. Oluşturmaya çalıştığınız maddedeki mesajınızı gördüm. Tam olarak istediğiniz nedir? PlWiki'den TrWiki'ye ilgili maddenin çevirisini mi yapacaksınız acaba? Eğer yanlış anlamadıysam siz çevirisini yaparsanız bende düzenlemesini gerçekleştiririm ve hem Vikipedi'ye bir madde daha kazandırmış oluruz, hem sizin Vikipedi tecrübeniz artar hemde görevinizi yapmış olursunuz :) Cevabınızı bekliyorum. İyi vikiler! (Not:Kaynağı değiştir butonuna basarak benim mesajımın altına cevabınızı yazarsanız ben takip edeceğim... ) chanseyMesajYaz 21.34, 3 Haziran 2018 (UTC)Yanıtla

Merhabalar. Kız arkadaşım Polonya'da Türkoloji okuyor ve ona PlWiki'den bie sayfanın TrWiki'ye ve TrWiki'den bir sayfayı PlWiki'ye ilgili maddenin çevirisini yapmak ödevi verilmiş. Biz PlWiki'den https://pl.wikipedia.org/wiki/Poszukiwany,_poszukiwana 'yı TrWiki'den ise https://tr.wikipedia.org/wiki/Hababam_S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1_(film) ' yi seçtik ve dediğinizi yapmak istiyoruz fakat şimdi bu ilgili sayfaların çevirisini eklersek düzenleyen kısmında benim ismim görünecektir hocası ilgili sayfaya giriş yaparsa bu değişiklikleri yapan, sayfayı oluşturanın ismi vs bir yerlerde gözükür mü?