Kullanıcı:Magurale/Arşiv1

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Ozcanoguz![değiştir | kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Danbury 17:07, 21 Ocak 2007 (UTC)

Yanıt[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, bu kadar geç bir yanıt verdiğim için üzgünüm ama İngilizce Vikipedi'deydim, dolayısıyla iletini görmedim. Sayfamı beğendiğine sevindim. Eğer istersen sen de yapabilirsin, sadece ordan burdan kopyala yapıştır yap, ama kimsenin sayfasına zarar verme. Vikiarkadaşlık konusuna gelince, neden olmasın? Hepimiz burada arkadaş değil miyiz nasılsa? Şimdi sana önerim, önce kendine güzel bir kullanıcı sayfası oluştur, sonra hiç telifli yazı-resim ekleme, kalk bir de vikipedinin biçem rehberini oku ki, yazdıkların heba olmasın. Vikipedi:Biçem el kitabı İlk iletini benden almışsın, ikincisi de benden olsun hadi :) Takıldığın bir yer olursa sormaktan hiiiç çekinme. Biri elbet yardım eder... hadi kendine iyi bak --Danbury ileti 18:15, 15 Şubat 2007 (UTC)

XD[değiştir | kaynağı değiştir]

Mrb,

Yöneticiliğe aday oldum. Seçilirsem daha güzel bir Sünger Bob resmi yapacağım.

Oyunuzu bekliyorum.

kızılsungur® 00:29, 2 Eylül 2007 (UTC)

Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 18:07, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bu jelibonlar sizin için! Bayramınız kutlu olsun. Wiki'de nice yeni bayramlara!--Mehmet Baran 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)

İmza[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Lütfen maddelerin altına imza atmayın.--Ahmetanmsj 20:29, 16 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar şuraya bir göz atmanızın faydası olabilir. Teşekkürler , iyi çalışmalar. euthygenes EPISTVLA 18:25, 17 Ekim 2007 (UTC)

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

bu siten çok güzel olmuş.devamıiçin başarılar dilerim