Kullanıcı:GFB Mete 34/Arşiv/Ocak 2018

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ortopedi Sayfası[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, @Vikiçizer. Bu sayfada ki maddeleri düzenledim. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ortopedi .Eğer maddeler böyle zarar görüyorsa. Veya uygun değilse. Madde'yi eski haline getireceğim. Teşekkürler. Kolay Gelsin! -- GFB Mete 34 10:41, 31 Aralık 2017 (UTC)
Merhaba GFB Mete 34. Açık söyleyeyim, puntoları kalınlaştırma/siyahlaştırma gereksiz, sayfalardaki iç bağlantılar ise gerekli ise ve tekrara kaçmadan yapılmalı. Ben gerekli düzenlemeleri yaptım, bundan sonra bunları göz önüne almanızı rica ederim. O maddenin esas sorunu kaynaksızlığı ve gelişigüzel bir metinden ileriye gidememiş olması. Madde zarar görüyor denilmese de doğru değişiklikler de denemez, olur böyle zamanla demek istediklerimi siz de anlayacaksınız, katkılara devam, kolay gelsin. Vikiçizer (mesaj) 20:23, 13 Ocak 2018 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 1 hafta[değiştir | kaynağı değiştir]

Moskova Yurttaşları Evi, Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi katkılarıyla düzenlenen "Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi" konulu bir buçuk ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesinin bitimine son bir hafta. "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma projede maddeler hala sizler tarafından açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye Rus Kültür Derneği tarafından Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 1917 isimli kitabı, Kor Yayınevi tarafından Sovyet Devrimi I, Sovyet Devrimi II, Emmanuil Kazakeviç - Mavi Defter ve Nikolay Dobrolyubov - Oblomovluk Nedir? isimli 4 kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta; ikinciye Kor Yayınevi tarafından Maksim Gorki'nin Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda isimli 3 adet kitabı ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta, üçüncüye ise Kor Yayınevi tarafından Ivan Popov - Kavganın Şafağı ve Jan Otchenachek - Yurttaş Brych isimli 2 adet kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta ödül olarak verilecektir. Bununla birlikte tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserler ile Moskova Yurttaşları Evi tarafından projeye özgü hatıra ödülleri hediye olarak verilecektir.

Projenin bitim tarihi olan 4 Şubat 2018 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:14, 29 Ocak 2018 (UTC)