Kullanıcı:Düşünenadam/Armağanlar

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hediyeler

Vandallarla boğuşurken pek fazla düşünmeye zaman bulamadığın için senin yerine düşünmesi üzere bu pek bi akıllı yarı otomatik düşüngeçi sana hediye etmeyi borç bilirim Delimorena(yanındaki miniklerde vandallarla savaşında sana yardım etsin)


VikiProje Barnstarı
VikiProje Ana Sayfada gösterdiğiniz yoğun ve kaliteli çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler.--Machiavelli'


Yorulmaz Paylaşımcı Yıldızı
Hazırlamış olduğunuz maddeler olsun, vakit buldukça yaptığınız son değişiklik devriyeliği olsun, sayısız farklı alanda Vikipedi'ye sayısız güzel katkıda bulunduğunuz için bir okuyucu ve Vikipedist olarak teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim... - - noumenon ʘ mesaj 10:05, 10 Mayıs 2008 (UTC)
Bugüne kadar Vikipedi'ye olan katkılarından dolayı bu "düşünen yıldız", kabul etmesi dileğiyle Düşünenadam'a sunulmuştur. Levent Abi ileti 23:25, 9 Haziran 2008 (UTC)
Vikipedi'de pozitif bilimler adına iyi niyetle yaptığı tüm muhteşem katkılardan ötürü Düşünenadam'a bu melek barnstarı, Berkay tarafından verilmiştir. Vikipedi'deki katkılarınız hiç bitmesin. --♪♫Berkay0652 20:08, 3 Şubat 2009 (UTC)
Tarih ve Uygarlık Yıldızı
Bu "Tarih ve Uygarlık Yıldızı", Maya uygarlığı maddesine yaptığı yaklaşık 180.000 baytlık katkı başta olmak üzere, Düşünenadam'ın Vikipedi'ye kazandırdıklarından ötürü sunulmuştur.
Değerli katkılarının devamı dileğiyle... --DsMuratileti 21:41, 7 Temmuz 2008 (UTC)
Sevgili Düşünenadam... Vikipedi'ye eklediğin birbirinden seçkin ve harika maddeler için çok çok teşekkürler. Çalışmalarındaki özene ve içeriğe hayranlık ödülü olarak elimden gelen bu :) --Math34 ileti 19:21, 26 Şubat 2009 (UTC)
Vandalizme karşı gösterdiğiniz olağanüstü çaba için teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   18:38, 17 Mart 2009 (UTC)