İçeriğe atla

From Now On, Showtime!

Vikipedi, özgür ansiklopedi
From Now On, Showtime!
Showtime Begins!
It's Showtime!
Tanıtım posteri
FormatTelevizyon dizisi
TürFantezi
Romantik komedi
GeliştirenHong Seok-woo
SenaristHa Yoon-ah
YönetmenLee Hyung-min
Jung Sang-hee
BaşrolPark Hae-jin
Jin Ki-joo
Jung Joon-ho
BesteciJung Ye-kyung
Ülke Güney Kore
DiliKorece
Bölüm sayısı16
Yapım
Yönetici yapımcıPark Hyun-ji
YapımcıAhn Je-hyun
Shin Sang-yoon
Görüntü yönetmeniMoon Se-heung
Kim Il-joong
Hwang Sung-man
Kim Moo-kyung
Gösterim süresi70 dakika
Yapım şirketiSamhwa Networks
Yayın bilgileri
KanalMBC
Görüntü formatı1080i (HDTV)
Yayın tarihi23 Nisan 2022 (2022-04-23) - 12 Haziran 2022 (2022-06-12)
Dış bağlantılar

From Now On, Showtime! (Korece지금부터, 쇼타임!, romanizeJigeumbuteo, Syotaim!) 2022 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisi, başrollerinde Park Hae-jin, Jin Ki-joo ve Jung Joon-ho'yu bulunduruyor. Samhwa Networks için Lee Hyung-min ve Jung Sang-hee tarafından yönetilen dizi, gizemli bir sihirbaz olan Cha Cha-woong ve hayaletlerle çalışarak gizli ipuçlarına dayanarak vakaları çözen ateşli bir kadın polis hakkında.[1] 23 Nisan 2022'de MBC'de prömiyerini yaptı ve 12 Haziran 2022'ye kadar her Cumartesi ve Pazar saat 20:40'da (KST) yayınlandı.[2] Ayrıca 190'dan fazla ülkede OTT medya hizmetlerine önceden satıldı.[3]

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizi, bir sihirbaz ve hayalet işvereni olan Cha Cha-woong (Park Hae-jin) ile doğaüstü güçlere sahip tutkulu ama sıcak kanlı bir kadın polis memuru Go Seul-hae (Jin Ki-joo) arasında geçen romantik bir komedidir.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Soğuk derecede mükemmel bir görünüşü ve ondan daha soğuk bir şekilde acımasız eleştirileriyle tanınan karizmatik bir sihirbaz. Benzersiz sihir yetenekleriyle gerçek bir Hogwarts mezunu olup olmadığı konusunda tartışmalara yol açarken, televizyon ve sahnede aktif olarak yer almaktadır. Ancak, onun bir sırrı vardı... Sihri numara veya el becerisi değil, 'gerçekten doğaüstü bir olay' olması. Cha-woong, hayaletleri görebilen ve onlarla konuşabilen bir yetenek sahibidir ve hayalet çalışanlarının el emeği göz nuru işlerini gösterişli sihirlerle sergilemiştir. 'Para varsa hayalet bile çalıştırırsın' sözünü bizzat uygulayarak, üstün bir birey olarak maddi zenginlik içinde bir hayat sürmektedir.
Adalet duygusuyla yanıp tutuşan Ganguk Polis Karakolu'nun ateşli polis memuru. Büyük Ayı takımyıldızının koruması altında, gökyüzünün iradesini insan dünyasında gerçekleştirecek bir kadındır. Çok güler, çok ağlar, çok yer, çok koşar. Ortaokul ve lise yıllarında bölgesel judo turnuvalarını kasıp kavuran bir yeteneğe sahiptir ve 2-3 gün uykusuz kalsa bile enerjiktir. Çokça seven, neşeli ve canlı kişiliği sayesinde etrafında birçok insan bulunur, tanımadığı insanları bile rahatlatan samimiyeti ve tedbirsiz enerjisi vardır. Bu yüzden, soruşturma yöntemi de düşünerek değil, koşarak ve yüz yüze görüşmelerle yapılır. Bazen düşünmeden hareket etmesi, yanında olan Cha-woong'u çileden çıkarır.
Cha ailesinde nesiller boyu saygı gören bir general ruhu. Cha-woong'un dedesi Cha Sa-geum'un ölümünden sonra, bu kez Cha-woong'un koruyucu ruhu olmak için ortaya çıktı. Fakat... General sanki kılıç değil de dil kullanıyormuş gibi, istemeyen Cha-woong'a yapışarak fırsat buldukça ruhani güçlerini kabul ettirmek için konuşup durur, hatta eski çağlardan kalma ukalalıklarıyla can sıkıcı bir kayınvalide gibidir. Sadece bununla da kalmaz, kısa süre içinde nirvanaya ulaşacağı için bu dünyada "yolo" hayatını yaşaması gerektiğini söyleyerek, masaj koltuğundan köpük banyosuna, paket servis gurme keşiflerinden, kız grubu hayranlığına kadar her şeyi denemeye çalışır. Tüm modaları takip ederek Cha-woong'un mal varlığını hızla tüketir.

Yardımcı karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Cha Cha-woong çevresindeki insanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

'Magic Factory'nin Teresa Babası. En kıdemli, Nam Müdür. Kargo kuryesi olarak çalışırken, bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Eşini ve kızını çok seven, evine bağlı bir eş ve babaydı. Eşi, Cha-woong'un binasında bir kafe işletme izni alması şartıyla, Cha-woong'un zalimce davranışlarına yıllardır bir kelime bile şikayet etmeden katlanmaktadır.
'Magic Factory'nin çılgın köpeği. Güçten sorumlu, Ma Müdür. Anka kuşu desenli gömlek ve altın kolye takan, kaslı ve iri yapılı eski bir gangster. Sinirlendiğinde ağzı çok bozuk ve oldukça cahildir, ancak kadınların karşısına çıktığında tüm bedeni titrer ve saçmalar. Hayatı boyunca bir kez bile flört edemeden ölmek ona dert olmuştur, bu yüzden bir bakire hayaletle tanışma ayarlama ve ruh düğünü gerçekleştirme sözü karşılığında işe girmiştir.
'Magic Factory'nin normal olmayan elemanı. Makine ve elektronik ekipmandan sorumlu, çalışan Ah-reum. Her ne kadar düşük rütbede olsa da, seçkin bir üniversitenin mühendislik öğrencisi olarak, aydınlatma, ses, iletişim gibi çeşitli makinelerde ustadır ve sihir gösterilerinde vazgeçilmez bir beyin rolü oynamaktadır. İş dışında tüm zamanını oyun, anime ve dizilere kaptırmış bir otakudur. Oyun lonca savaşlarına katılmak ve yeni anime ve dizilerin sezonlarını izlemek için ölmüş olsa bile bu dünyadan ayrılmamıştır.
Ömür boyu General ruhunu koruyan Cha Sa-geum. Manastırda saf ve aydınlık bir bilge olarak, şamanizmin deniz feneri gibi bir varlıktı ve onun ruhu da hiç kimsenin eşit olamayacağı kadar güçlüydü. Ailesinin nesiller boyu kötü ruhları hapseden mühürlü sandığı korumak onun görevidi olarak kabul edildi. Egzorsizm töreninde aldığı yaralarla ölümle yüzleşirken bile torunu Cha-woong'u özler ve Cha-woong'un kendisinin yerine General'i koruması gerektiği vasiyetini bırakır.
Cha Sa-geum'un uzun yıllardır beden hocası olarak çalışan 'Ölümsüz Büyükanne'yi onurlandıran eski dostu. İnatçı ve çatık kaşlı olmasına rağmen içtenlikle derin bir Gyeongsang nine. İnsan kültürel mirası olarak kayıtlı bir yetenek olmasına rağmen, yoksul komşulara para almadan yardım eder ve yeğeni Ye-ji'nin memnuniyetsizliğini çeker. Bir zamanlar Cha Sa-geum ve General Choi Gum'un yardımıyla hayatını kurtardığı için, Sa-geum'u bir şaman olarak saygı duyar ve insanî olarak sevgi dolu bir bağ geliştirir.
Büyükanne Na Geum-ok'un tek torunu. Canlı, biraz kibirli ve yaramaz bir karaktere sahip genç bir kadın rahibedir.

Go Seul-hae çevresindeki insanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Eski eşiyle ayrıldıktan sonra yalnızca kızı Seul-hae'yi büyüttü. Adaletli bir ateşli dedektif olarak neredeyse olay yerinde yaşayan biri gibiydi, bu yüzden tek kızı Seul-hae, her zaman geri planda kalmaktan yakınır. Ancak bir o kadar da genç kızıyla arkadaş gibi takılan ve onunla sık sık şakalaşan bir babadır. Karısına çok benzeyen Seul-hae'nin giderek daha kıskanç hale geldiğini düşünmektedir.
Seul-hae'nin uzun süredir aşık olduğu ve Ganguk Polis Karakolu'nun dedektif ekibinin şefi olan kişi. Ganguk Karakol Şefi Seo Chang-ho'nun üvey oğlu olup, polis akademisinden mezun elit biri olarak sadece spektrum değil, parlak bir zekâya, yumuşak bir karaktere, yakışıklı bir görünüme ve ülke çapında judo şampiyonluğuna sahip olan bir adamdır. 10 yıl önce, Seul-hae'nin babası öldükten sonra 3 yıl boyunca Seul-hae ile aynı evde yaşayarak, onu küçük kardeşi gibi sevdi... Fakat kendisi de farkında olmadan onu kadın olarak görmeye başladı. Durum garip olabilir ve babasının karşı çıkmasına rağmen duygularını doğru şekilde ifade etmekte başarısız olmuş olabilir, ancak şimdi itiraf etme zamanının geldiğini düşünüyor gibi.

Ganguk Polis Merkezi[değiştir | kaynağı değiştir]

Hee-soo'nun babası. Kariyer hırsı uğruna çocuklarını bile araç olarak kullanabilen bir kariyerist. Şu anda Ganguk Polis Karakolu şefi olmasına rağmen, bir sonraki milletvekili seçimlerine aday olma hırsı taşımaktadır. 10 yıl önce Young-sik'in peşinde olduğu bir cinayet zanlısını yakalama esnasında kendi hatasıyla zanlıyı kaçırdıktan sonra, büyük bir suçluluk duygusu hissederek Seul-hae'nin liseyi bitirene kadar kendi evinde büyütür. Bu onun vicdan borcunu ödediği anlamına geldiğini düşündü, ama Seul-hae Cha-woong ile tanıştıkça Young-sik olayının gerçeklerine doğru adım adım ilerlemeye başlar ve oğlu Hee-soo da Seul-hae yüzünden siyasetle ilgili görüşmelerde işbirliği yapmayı reddederse, Seul-hae'nin ona karşı hoşnutsuzluğu artar.
Esprili eski polis şefi. Emekli olup, FM kamu görevlisi olarak sonu gelmeyen işlere daldığı emeklilik hayalleri olan bir adamdır. Her seferinde Seul-hae'nin olayları büyütmesi nedeniyle başı ağrımaktadır. Dışarıdan bakıldığında eski kafalı bir laf cambazı gibi görünse de, geçmişte Seul-hae'nin babası Young-sik ile aynı ekip içinde çalışmışlığı olduğu için, Seul-hae'nin polis olma çabalarını teyzesi gibi endişeyle takip eder ve destekler.
Seul-hae'nin üst sınıfı olarak, dürüst ve güvenilir bir polis memuru. Şefin eski nüktelerine dikkatlice gülümseyip uyum sağlayarak ortamı rahatlatır ve genç meslektaşlarının durumunu önceden anlayıp onlara yardım etme konusunda sıcak bir kalbe sahiptir. Seul-hae'nin Cha-woong ile birlikte mahalledeki olayları çözmesi ve medyanın dikkatini çekmesiyle gururla destek verir ve onun için gurur duyar.
Seul-hae'nin yardımcı şefi ve devriye partneri olan, zaman zaman onunla takılan ama aslında adalet duygusuyla dolu cesur bir polis memuru. Mahallede kavgayı ayırırken tesadüfen Ye-ji ile karşılaştığı an, ilk görüşte ona aşık olur. Hatta onun bir şaman olduğu gerçeği bile onun için sorun teşkil etmez. Kendini kendine beğenmiş gibi görünse de, aslında yumuşak ve Ye-ji'nin cazibesine karşı direnemeyen bir tarafı vardır.
Kendi kendine daha genç olan Hee-soo'nun takım lideri olarak her zaman sinirli olan bir dedektif. Yükselmeyi umut ederek üstlerine övgüde bulunma ve onları memnun etme konusunda ustalık kazanmış birisi. Başçavuş Chang-ho'ya yapışarak, onun yönlendirdiği çeşitli işlerde öncülük edip yardım ediyor.
Disiplinli ve zekalı bir dedektif, ekibinin en genç üyesi. Hee-soo'nun liderliğini iyi dinler ve onun altında iyi bir destek sağlayarak güven kazanır.

Diğer karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Şeytani bir ruh tarafından ele geçirilen Soon-dong, Manwol olayının suçlusu. Aslında gasp yapan bir serseriydi, ancak şeytani ruh tarafından ele geçirilip serbest kaldığında hafızasını kaybetti. Daha sonra kendisini bulan balıkçıyı babası gibi kabul edip Soon-dong adıyla yaşamaya başladı. Ancak şeytani ruhun mühürlendiği sandığı açtıktan sonra, birlikte tekneye bindiği herkesi öldürüp ölü numarası yapar.
Go Seul-hae'nin arkadaşı. Aynı zamanda Nam Müdür'ün eşinin işlettiği kafede çalışıyor. Önceki yaşamında Cheonhwa Prensesi'nin yakın nedimesiydi.
Kuaför çalışanı. Ma Dong-chul'un kendisine itiraf etmeden önce kask takmış bir suç lideri tarafından öldürüldü, sonra arabayla sürülerek öldürüldü. Ardından hayalet haline geldi ve Ma Dong-chul ile tekrar bir araya geldi.
  • Ha Sung-kwang - Çete lideri, Ma Dong-chul ve Mi-young'u öldüren suçlu. Adı Oh So-ri.
  • Shin Dong-ryuk - Kim Yong-joo, Kim Seon-bok'un oğlu. Kumar bağımlısı.

Konuk oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Prodüksiyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Park Hae-jin, Mayıs 2021'de dizinin başrolünde onaylandı.[22] Jin Ki-joo, Temmuz 2021'de Park Hae-jin'in karşısındaki başrol teklifini aldı.[23] Jung Joon-ho, Ağustos 2021'de dizide yer alma teklifi aldı.[24]

Samhwa Networks, dünya çapında yayın hakları lisanslarını satmak için Singapur'daki PCCW Vuclip ile 27 Eylül 2021'de on yıllık bir tedarik sözleşmesi imzaladı.[25]

Dizinin senaryo okuması, 6 Ekim 2021'de Seul, Mapo-gu, Sangam'daki MBC'de gerçekleştirildi ve çekimler 14 Ekim'de başladı.[26][27][28]

Müzikler[29][30][değiştir | kaynağı değiştir]

From Now On, Showtime!
OST
soundtrack'i
Yayımlanma10 Haziran 2022 (2022-06-10)
TarzSoundtrack
Süre76:02
Dil
Şirket
  • 2%Entertainment
  • Music Ground
  • Abyss Company

Parça 1[31][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Zozo, Park Bo-jung, Heo Jung-eun, Yoon Kyung, Audi Mok ve Tysha Tiar tarafından yazıldı, tüm müzikler Zaydro, Audi Mok ve Tysha Tiar tarafından bestelendi.

20 Nisan 2022'de (2022'de-04-20) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "Freak Show"  Jeon So-yeon 3:34
2. "Freak Show" (Inst.)  3:34
Toplam süre:
7:08

Parça 2[32][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm şarkılar RGBY tarafından yazılıp bestelendi. 

24 Nisan 2022'de (2022'de-04-24) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "I'll Be There"  Ahn Da-eun 4:31
2. "I'll Be There" (Inst.)  4:31
Toplam süre:
9:02

Parça 3[33][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Kim Dae-won tarafından yazıldı, tüm müzikler Kim Dae-won ve Lee Do-hyung tarafından bestelendi.

1 Mayıs 2022'de (2022'de-05-01) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "Time"  Paulkyte 3:36
2. "Time" (Inst.)  3:36
Toplam süre:
7:12

Parça 4[34][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm şarkılar My Neighbor's Bachelor ve Brandon Paik tarafından yazılıp bestelendi. 

8 Mayıs 2022'de (2022'de-05-08) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "에헤라디야" (Eheradiya)Bae Ki-sung 3:10
2. "에헤라디야" (Eheradiya (Inst.))  3:10
Toplam süre:
6:20

Parça 5[35][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Na Kyung-yeon tarafından yazıldı, tüm müzikler Kim Chang-rak, Kim Soo-bin ve Jo Se-hee tarafından bestelendi.

15 Mayıs 2022'de (2022'de-05-15) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "Fallin"  Kim Hee-jae 4:13
2. "Fallin" (Inst.)  4:13
Toplam süre:
8:26

Parça 6[36][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm şarkılar Bronco Division tarafından yazılıp bestelendi. 

22 Mayıs 2022'de (2022'de-05-22) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "You You You"  Floody 3:46
2. "You You You" (Inst.)  3:46
Toplam süre:
7:32

Parça 7[37][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm şarkılar Jang Hee-won ve Enchanter tarafından yazılıp bestelendi. 

29 Mayıs 2022'de (2022'de-05-29) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "민들레씨" (Dandelion Seeds)Zitten 3:03
2. "민들레씨" (Dandelion Seeds (Inst.))  3:03
Toplam süre:
6:06

Reytingler[değiştir | kaynağı değiştir]

From Now On, Showtime! : Güney Kore bölüm başı izleyicileri (bin)
sezonBölüm numarasıOrtalama
12345678910111213141516
1N/AN/A697N/AN/A823651883612740647756N/AN/AN/A732N/A
Kaynak: Nielsen Korea tarafından ülke çapında gerçekleştirilen izleyici ölçümü.[38]
Ortalama TV izleyici reytingleri
Bölüm Yayın tarihi Ortalama kitle payı
Nielsen Korea[39][40] TNmS[41]
Ülke çapında Seul Ülke çapında
1 23 Nisan 2022 2.8% (29.) Yok Yok
2 24 Nisan 2022 3.6% (23.) Yok Yok
3 30 Nisan 2022 2.3% (36.) Yok Yok
4 1 Mayıs 2022 3.3% (25.) Yok 3.3% (19.)
5 7 Mayıs 2022 2.8% (28.) Yok Yok
6 8 Mayıs 2022 4.1% (12.) 4.3% (12.) 4.8% (9.)
7 14 Mayıs 2022 3.3% (19.) 3.6% (18.) Yok
8 15 Mayıs 2022 4.6% (8.) 4.8% (7.) 4.6% (12.)
9 21 Mayıs 2022 2.6% (28.) Yok Yok
10 22 Mayıs 2022 3.8% (15.) 3.9% (14.) 4.0% (17.)
11 28 Mayıs 2022 3.2% (23.) Yok 4.2% (15.)
12 29 Mayıs 2022 4.2% (12.) 3.7% (17.) 4.4% (14.)
13 4 Haziran 2022 2.7% (28.) Yok Yok
14 5 Haziran 2022 3.1% (25.) Yok 3.8% (19.)
15 11 Haziran 2022 3.2% (26.) Yok Yok
16 12 Haziran 2022 4.2% (15.) 4.3% (11.) 4.7% (13.)
Ortalama 3.4% [a] [a]
  • Yukarıdaki tabloda, mavi sayılar en düşük reytingleri ve kırmızı sayılar en yüksek reytingleri temsil eder.
  • N/A, reytinglerin bilinmediğini gösterir.

Ödüller ve adaylıklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Ödül Kategori Aday Sonuç
2022 MBC Drama Ödülleri En Üstün Ödülü, Mini Dizide Erkek Oyuncu Park Hae-jin Adaylık
En Üstün Ödülü, Mini Dizide Kadın Oyuncu Jin Ki-joo Adaylık
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Jung Seok-yong Adaylık
En İyi Yeni Kadın Oyuncu Park Seo-yeon Adaylık
En İyi Çift Ödülü Park Hae-jin ve Jin Ki-joo Adaylık
En İyi Karakter Ödülü Jung Joon-ho Adaylık

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Jung, Tae-gun (27 Eylül 2021). "[공식]'지금부터 쇼타임' 박해진X정준호X정석용X고규필, 라인업 완성". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  2. ^ Yang, Yoo-jin (8 Mart 2022). "박해진·진기주·김희재 '지금부터 쇼타임', 4월 23일 MBC 토일드라마 편성". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  3. ^ Chu, Seung-hyun (2 Aralık 2021). "'지금부터, 쇼타임!' 박해진, 글로벌 팬 서포트 받으며 촬영 열중". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  4. ^ Park, Soo-in (14 Haziran 2021). "박해진 차기작 '지금부터, 쇼타임' 내년 상반기 MBC 편성 확정". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  5. ^ Kang, Jin-ah (2 Ağustos 2021). "진기주, '지금부터, 쇼타임!' 여주인공…박해진과 호흡". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  6. ^ Yoo, Jung-min (2 Mayıs 2022). "오예주, '지금부터, 쇼타임!' 진기주 아역 강렬 눈도장…차세대 기대주". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  7. ^ Ahn, So-yoon (20 Aralık 2021). "'지금부터, 쇼타임!' 정준호, 보기만해도 코믹한 외모". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  8. ^ Nam, Gyu-min (9 Eylül 2021). "[공식] 정석용 '지금부터, 쇼타임!' 합류…박해진·진기주와 호흡". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  9. ^ Lee, Kyung-ho (20 Ağustos 2021). "고규필, 박해진X진기주 '지금부터, 쇼타임!' 출연..총각귀신役[공식]". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  10. ^ Moon, Ji-yeon (6 Ekim 2021). "[공식] '미녀 전문 아역' 박서연, '지금부터 쇼타임!' 출연 확정..박해진과 호흡". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  11. ^ a b c Go, Da-yeon (7 Ekim 2021). "박서연-장하은-김종훈 '쇼타임' 합류, 개성만점 역할". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  12. ^ Lee, Hyun-joo (12 Ekim 2021). "차미경, '지금부터, 쇼타임' 출연…박해진·정준호와 호흡". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  13. ^ Kim, Na-young (11 Nisan 2022). "정재성, MBC '지금부터 쇼타임!' 출연…경찰서장으로 변신". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  14. ^ Lee, Sun-myung (22 Ekim 2021). "김희재 '지금부터 쇼타임' 현장선 귀여운 막내". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  15. ^ Yoon, Sung-yeol (22 Nisan 2022). "양주호, MBC '지금부터, 쇼타임!' 출연..형사 변태식 役 [공식]". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  16. ^ Yoo, Byung-chul (4 Nisan 2022). "안창환, MBC '지금부터, 쇼타임!' 캐스팅…박해진-진기주와 호흡". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  17. ^ Jin, Hyang-hee (14 Haziran 2022). "이은결, 배우→매직컬디렉터…'쇼타임!' '안나라수마나라' 기대감↑". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  18. ^ Yoo, Byung-chul (2 Haziran 2022). "홍수현, '지금부터, 쇼타임!' 처녀귀신 역 특별출연…고규필과 러브라인 '눈길". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  19. ^ Kim, Hyun-jung (18 Nisan 2022). "'백혈병 완치' 최성원, 예비아빠 된다…'쇼타임' 특별출연 [공식입장]". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  20. ^ Yeon, Hwi-sun (12 Mayıs 2022). "신현준, '지금부터 쇼타임' 특별출연...25년 절친 정준호와 의리". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  21. ^ Han, Hae-sun (17 Ocak 2022). "박슬기, '지금부터, 쇼타임!' MC 役 특별 출연". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  22. ^ Jung, Tae-gun (3 Mayıs 2021). "박해진, 차기작 '지금부터 쇼타임!' 확정…마술사 변신 [공식]". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  23. ^ Kim, Myung-mi (29 Temmuz 2021). "진기주 측 "'지금부터 쇼타임' 제안받고 긍정 검토중"(공식입장)". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  24. ^ Kim, So-yeon (30 Ağustos 2021). "정준호 측 "'쇼타임' 출연 제안받아…검토 중"[공식]". m.entertain.naver.com. Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  25. ^ Kim, So-yeon (27 Eylül 2021). "삼화네트웍스, 드라마 '지금부터 쇼타임' 라이선스 판매". n.news.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  26. ^ Lee, Dong-hoon (6 Ekim 2021). "박해진 '지금부터 쇼타임!'[★포토]". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  27. ^ Kim, Myung-mi (18 Şubat 2022). "'지금부터, 쇼타임!' 대본 리딩 현장 공개, 박해진X진기주 호흡 어땠나". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  28. ^ Jang, Ah-reum (21 Ekim 2021). "'지금부터 쇼타임' 마술사 박해진x순경 진기주, 첫 촬영부터 꿀케미 [N컷]". m.entertain.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 21 Haziran 2024. 
  29. ^ "지금부터, 쇼타임! OST - Various Artists". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  30. ^ "지금부터, 쇼타임! OST". vibe.naver.com (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  31. ^ "FREAK SHOW (지금부터, 쇼타임! X 전소연) - 소연 ((여자)아이들)". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  32. ^ "I'LL BE THERE (지금부터, 쇼타임! X 안다은) - 안다은". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  33. ^ "TIME (지금부터, 쇼타임! X paulkyte (폴카이트)) - paulkyte (폴카이트)". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  34. ^ "에헤라디야 (지금부터, 쇼타임! X 배기성) - 배기성". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  35. ^ "FALLIN (지금부터, 쇼타임! X 김희재) - 김희재". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  36. ^ "YOU YOU YOU (지금부터, 쇼타임! X Floody (플루디)) - Floody (플루디)". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  37. ^ "민들레씨 (지금부터, 쇼타임! X 짙은) - 짙은". 멜론 (Korece). Erişim tarihi: 20 Haziran 2024. 
  38. ^ "Current episode ratings: Nielsen Korea (Nationwide) TOP 20 LIST FOR TV PROGRAMS". Nielsen Korea (Korece). Erişim tarihi: 13 Haziran 2022. 
  39. ^ "Current episode ratings: Nielsen Korea (Seoul) TOP 20 LIST FOR TV PROGRAMS". Nielsen Korea. Erişim tarihi: 13 Haziran 2022. 
  40. ^ "지금부터, 쇼타임!: 시청률". Naver. Erişim tarihi: 12 Haziran 2022. 
  41. ^ "TNmS ratings for the current episode". Breaknews (Korece). Erişim tarihi: 13 Haziran 2022. 

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b Bazı reytinglerin kaydedilmemesi nedeniyle, kesin ortalama reyting bilinmemektedir.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]