Erotik masaj

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Erotik masaj masaj tekniklerinin bir kişinin başka bir kişinin erojen bölgelerinde cinsel zevkleri için kullanmasıdır. Süreç, alıcının cinsel uyarılmasını sağlayabilir veya artırabilir, bazen de orgazma ulaşabilir. Kadınlarda odak alanı meme, meme başı, areola ve kasık höyüğü, erkeklerde ise odak alanı eril üreme sistemidir.[1] Masaj, bir eşin cinsel organına ait olduğunda, eylem genellikle erkeklerde elle muamele ve kadınlarda parmaklama ile yapılır.

Günümüzde erotik masaj kadın eskort gibi bazı insanlar tarafından zaman zaman seksin bir parçası olarak, ya ön sevişme ya da son seks eylemi, ya da seks terapisinin bir parçası olarak kullanılmaktadır.[2] Bazı ülkelerde ve şehirlerde masaj salonu, spa veya saunalar gibi büyük ticari erotik masaj endüstrisi de bulunmaktadır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "8 Types Of Sexual Massages That Will Drive Him CRAZY With Lust". YourTango (İngilizce). 13 Nisan 2017. 16 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2021. 
  2. ^ "What Are The Different Types Of Erotic Massages?". Le Penthouse (İngilizce). 25 Haziran 2020. 22 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2021. 

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]