İçeriğe atla

Doğukan çetin

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa hızlı silinmeye adaydır!


Hızlı Sil Bu sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme politikası gereğince silinmesi için etiketlenmiştir ve bir hizmetli tarafından incelemeyi beklemektedir.
Sayfanın silinmemesi gerektiğini düşünüyorsanız, gerekçenizi tartışma sayfasında belirtiniz ya da silinmeyi gerektiren durumu ortadan kaldıracak şekilde sayfayı düzenleyiniz.
Sağdaki "Göster" düğmesine tıklayarak hızlı silme koşullarına göz atabilirsiniz

(Lütfen bu metni sadece gerekli kuralları hatırlamak için kullanın, VP:HS sayfasındaki kuralları bildiğinizden emin olun. İlgili kriterin aşağıdaki kısaltmalar dışında ek şartları olabilir.)

G1: Anlamsız karakter dizisi — G2: Deneme — G3: Vandalizm — G4: Önceden silinmiş metin — G6: Kullanıcı talebi — G7: Silinmiş sayfanın tartışması — G8: Temizlik amacıyla — G9: Telif — G10: Saldırı — G11: Reklam — G12: İlgisiz tartışma

M1: Taslak kriterlerini sağlamayan madde — M2: Farklı bir dildeki madde — M3: İçeriksiz madde — M4: Başka bir Wikimedia projesine aktarılan madde — M6: Kayda değer olmayan konulu madde — M8: Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz madde — M9: Makine çevirisiyle oluşturulmuş madde

Y1: Boşa yönlendirme — Y2: Kötü yönlendirme — Y3: Farklı isim alanları arasında yönlendirme

D1: Çift kopya dosya — D2: Bozuk/boş dosya — D3: Uygunsuz lisanslı dosya — D6: Adil kullanımı hatalı belirtilmiş dosya — D8: Ansiklopedik açıdan değersiz dosya - D9: Kullanışsız dosya - D10: Vektörel dosya - D11: Şüpheli dosya - D12: Tanımlanamayan dosya - D13: İçeriği kaynaklandırılamayan dosya

K1: Boş kategori — K2: Yeniden isimlendirme kategorisi — K3: Şablon kategorisi

KS2: Var olmayan kullanıcı — KS3: Adil kullanım galerisi — KS4: İlgisiz kullanıcı sayfası

Ş1: Kışkırtıcı/bölücü şablon — Ş2: Kullanılmayan şablon

P1: Madde olarak silinebilecek portal — P2: Kriterleri sağlamayan portal

Hizmetliler için: Lütfen sayfanın geçmişini incelemeden silme işlemini gerçekleştirmeyiniz.


Gerekçe: VP:HS#M6 ve VP:HS#G11
İsteyen: Bu sayfa üzerindeki en son değişiklik, 8 saat önce On11oniki (katkılar | kayıtlar) tarafından gerçekleştirildi.


Doğukan Çetin (d. 18 Nisan 2004, İstanbul), Türk internet ünlüsü, DJ ve şarkıcıdır. Scorp ve YouTube'da paylaştığı videolar ile tanındı.

Hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

Doğukan Çetin (d. 18 Nisan 2004, İstanbul)'da doğdu. Genç yaşta müzik eğitimi aldı ve 10 yaşında müzik sektörüyle tanıştı. 16 yaşındayken MIDI Klavye çalmaya başladı. 2019 yılında müzik sektöründe çok gelişti ve tanınırlığını daha çok arttırdı. Hayatını şuan İstanbul'da sürdürmeye devam ediyor.

Müzik Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Doğukan Çetin, müziğin evrensel dilini ritimlerle anlatan bir sanatçı olarak müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş durumda. Kariyerine adım attığı ilk günden itibaren dinleyicilerini dans pistlerine çeken enerjisi ve özgün tarzıyla tanınıyor. Müzik kariyerine olan tutkusuyla genç yaşlarda başlayan Doğukan, DJ'lik sanatını keşfettiği o ilk günlerden itibaren müziğin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıktı. İlk deneyimlerini otelde edinerek, dinleyicileriyle bağ kurma ve onları dans ettirme yeteneğini geliştirdi. Doğukan Çetin'in müzik tarzı, dinamik ve çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Elektronik dans müziği, house ve tekno gibi genre'ları ustalıkla harmanlayarak kendi özgün sound'unu oluşturdu. Her setinde farklı bir hikaye anlatan ve dinleyicilerine unutulmaz bir deneyim yaşatan Doğukan, müziğiyle duygusal bir bağ kurmayı ve dans etmeyi bir araya getiriyor. Doğukan, dünya çapında tanınan Hilton'da performans sergileyerek adını geniş kitlelere duyurdu. Kariyeri boyunca Doğukan, çeşitli müzik yayınlarında ve plak şirketlerinde yer aldı. Kendi albümleri ve single'ları ile elektronik müzik sahnesine önemli katkılarda bulundu. En son çıkardığı "Hayali" adlı çalışması, müzik eleştirmenlerinden ve dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Doğukan, başarılarıyla da adından söz ettirdi. 2023 yılında Genç Prodüktör ödülünü kazanarak müzik kariyerinin zirvesine ulaştı. Gelecek için büyük planları olan Doğukan, yeni müzik projeleri ve işbirlikleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Dinleyicilerine yeni müzikal deneyimler sunmayı ve dünya çapında daha fazla sahne almayı hedefliyor. Doğukan, müziğin evrenselliğini kutlayan ve dinleyicileriyle duygusal bir bağ kurmayı başaran bir sanatçı olarak yoluna devam ediyor. Onun ritimleri, kalpleri dansa davet ediyor ve unutulmaz anlar yaratıyor.

Diskografisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Stüdyo albümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Detaylar
Hayali
  • Yayın tarihi: 2023
  • Plak şirketi: DC MUSIC STUDIO
  • Biçim: WAV

Remiksleri[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Nur Cennet - Yıkılsın Dünya ( Doğukan Çetin Remix )". 
  2. ^ https://youtu.be/Fqv7OPK7EVU?si=xRKJwGnTPI-8Q-cX [yalın URL]
  3. ^ "Odai Zagha x Anas Abu Sneineh x UZI - Men Dounek Ma B3eesh & Caney". 
  4. ^ "HALSEY - BALENCIAGA | Dogukan Cetin Remix". 
  5. ^ "OKEAN ELZY - LA CALIN (Obijmy) | Dogukan Cetin Remix". 
  6. ^ "Burak Yeter".