CONCACAF Şampiyonlar Ligi kazanan teknik direktörler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu maddede, CONCACAF Şampiyonlar Ligi kazanan teknik direktörlerin bir listesi bulunmaktadır.

Yıla göre[değiştir | kaynağı değiştir]

Final Milleti Teknik direktör Ülke Kulüp Kaynak
1962  Meksika de la Torre, JavierJavier de la Torre  Meksika Guadalajara
1963  Haiti Tassy, AntoineAntoine Tassy  Haiti Haïtien
1967  Şili Carrasco, HernánHernán Carrasco  El Salvador Alianza
1968  Meksika Trelles, IgnacioIgnacio Trelles  Meksika Deportivo Toluca
1969  Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas  Meksika Cruz Azul
1970  Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas  Meksika Cruz Azul
1971  Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas  Meksika Cruz Azul
1972  Kolombiya Viera, CarlosCarlos Viera  Honduras Olimpia
1973  Surinam Lagadeau, JulesJules Lagadeau  Surinam Transvaal
1974  Uruguay Amorín, RubénRubén Amorín  Guatemala Municipal
1975  Uruguay Moll, DagobertoDagoberto Moll  Meksika Atlético Español
1976  El Salvador Miranda, ConradoConrado Miranda  El Salvador Águila
1977  Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas  Meksika América
1978  Macaristan
 Uruguay
 Trinidad ve Tobago
Fekete, ÁrpádÁrpád Fekete
Amorín, RubénRubén Amorín
Joseph, GeorgeGeorge Joseph
 Meksika
 Guatemala
 Trinidad ve Tobago
Universidad de Guadalajara
Comunicaciones
Defence Force
1979  El Salvador Castro, JoséJosé Castro  El Salvador FAS
1980  Yugoslavya Milutinović, BoraBora Milutinović  Meksika Universidad Nacional
1981  Surinam Boerleider, HumbertHumbert Boerleider  Surinam Transvaal
1982  Yugoslavya Milutinović, BoraBora Milutinović  Meksika Universidad Nacional
1983  Meksika Trelles, IgnacioIgnacio Trelles  Meksika Atlante
1984  Haiti Vorbe, CharlesCharles Vorbe  Haiti Violette
1985  Trinidad ve Tobago Joseph, KennyKenny Joseph  Trinidad ve Tobago Defence Force
1986  Çekoslovakya Bouška, JosefJosef Bouška  Kosta Rika Alajuelense
1987  Arjantin Rodríguez, CayetanoCayetano Rodríguez  Meksika América
1988  Uruguay Malinowsky, EstanislaoEstanislao Malinowsky  Honduras Olimpia
1989  Meksika Mejía Barón, MiguelMiguel Mejía Barón  Meksika Universidad Nacional
1990  Uruguay Miloc, CarlosCarlos Miloc  Meksika América
1991  Meksika Lapuente, ManuelManuel Lapuente  Meksika Puebla
1992  Arjantin López, Miguel ÁngelMiguel Ángel López  Meksika América
1993  Kosta Rika Watson, CarlosCarlos Watson  Kosta Rika Saprissa
1994  Brezilya Ortega, FlavioFlavio Ortega  Kosta Rika Cartaginés
1995  Kolombiya García, Luis AugustoLuis Augusto García  Kosta Rika Saprissa
1996  Meksika Tena, Luis FernandoLuis Fernando Tena  Meksika Cruz Azul
1997  Meksika Tena, Luis FernandoLuis Fernando Tena  Meksika Cruz Azul
1998  ABD Arena, BruceBruce Arena  ABD DC United
1999  Meksika Arias, RaúlRaúl Arias  Meksika Necaxa
2000  Almanya Schmid, SigiSigi Schmid  ABD Los Angeles Galaxy
Düzenlenmedi
2002  Meksika Tena, AlfredoAlfredo Tena  Meksika Pachuca
2003  Brezilya Ferretti, RicardoRicardo Ferretti  Meksika Deportivo Toluca
2004  Kosta Rika Delgado, JavierJavier Delgado  Kosta Rika Alajuelense
2005  Kosta Rika Medford, HernánHernán Medford  Kosta Rika Saprissa
2006  Meksika Lapuente, ManuelManuel Lapuente  Meksika América
2007  Meksika Meza, EnriqueEnrique Meza  Meksika Pachuca
2008  Meksika Meza, EnriqueEnrique Meza  Meksika Pachuca
2009  Arjantin Cruz, José GuadalupeJosé Guadalupe Cruz  Meksika Atlante
2010  Arjantin Rivarola, GuillermoGuillermo Rivarola  Meksika Pachuca
2011  Meksika Vucetich, Víctor ManuelVíctor Manuel Vucetich  Meksika Monterrey
2012  Meksika Vucetich, Víctor ManuelVíctor Manuel Vucetich  Meksika Monterrey
2013  Meksika Vucetich, Víctor ManuelVíctor Manuel Vucetich  Meksika Monterrey
2014  Meksika Tena, Luis FernandoLuis Fernando Tena  Meksika Cruz Azul
2015  Uruguay Matosas, GustavoGustavo Matosas  Meksika América
2016  Meksika Ambríz, IgnacioIgnacio Ambríz  Meksika América
2017  Uruguay Alonso, DiegoDiego Alonso  Meksika Pachuca
2018  Arjantin Almeyda, MatíasMatías Almeyda  Meksika Guadalajara
2019  Uruguay Alonso, DiegoDiego Alonso  Meksika Monterrey

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]