Breaking Bad bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

AMC kanalında 20 Ocak 2008 – 29 Eylül 2013 tarihleri arasında yayınlanmış, bir ABD drama televizyon dizisi olan Breaking Bad'in bölüm listesidir.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1720 Ocak 2008 (2008-01-20)9 Mart 2008 (2008-03-09)
2138 Mart 2009 (2009-03-08)31 Mayıs 2009 (2009-05-31)
31321 Mart 2010 (2010-03-21)13 Haziran 2010 (2010-06-13)
41317 Temmuz 2011 (2011-07-17)9 Ekim 2011 (2011-10-09)
516815 Temmuz 2012 (2012-07-15)2 Eylül 2012 (2012-09-02)
811 Ağustos 2013 (2013-08-11)29 Eylül 2013 (2013-09-29)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi
Bölüm 1 Pilot 20 Ocak 2008
Bölüm 2 Cat's in the Bag... 27 Ocak 2008
Bölüm 3 ...And the Bag's in the River 10 Şubat 2008
Bölüm 4 Cancer Man 17 Şubat 2008
Bölüm 5 Gray Matter 24 Şubat 2008
Bölüm 6 Crazy Handful of Nothin' 2 Mart 2008
Bölüm 7 A No-Rough-Stuff-Type Deal 9 Mart 2008

Sezon 2 (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 2 Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi
Bölüm 1 Seven Thirty-Seven 8 Mart 2009
Bölüm 2 Grilled 15 Mart 2009
Bölüm 3 Bit by a Dead Bee 22 Mart 2009
Bölüm 4 Down 29 Mart 2009
Bölüm 5 Breakage 5 Nisan 2009
Bölüm 6 Peekaboo 12 Nisan 2009
Bölüm 7 Negro Y Azul 19 Nisan 2009
Bölüm 8 Better Call Saul 26 Nisan 2009
Bölüm 9 4 Days Out 3 Mayıs 2009
Bölüm 10 Over 10 Mayıs 2009
Bölüm 11 Mandala 17 Mayıs 2009
Bölüm 12 Phoenix 24 Mayıs 2009
Bölüm 13 ABQ 31 Mayıs 2009

Sezon 3 (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 3 Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi
Bölüm 1 No Más 21 Mart 2010
Bölüm 2 Caballo sin Nombre 28 Mart 2010
Bölüm 3 I.F.T. 4 Nisan 2010
Bölüm 4 Green Light 11 Nisan 2010
Bölüm 5 Más 18 Nisan 2010
Bölüm 6 Sunset 25 Nisan 2010
Bölüm 7 One Minute 2 Mayıs 2010
Bölüm 8 I See You 9 Mayıs 2010
Bölüm 9 Kafkaesque 16 Mayıs 2010
Bölüm 10 Fly 23 Mayıs 2010
Bölüm 11 Abiquiu 30 Mayıs 2010
Bölüm 12 Half Measures 6 Haziran 2010
Bölüm 13 Full Measure 13 Haziran 2010

Sezon 4 (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 4 Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi
Bölüm 1 Box Cutter 17 Temmuz 2011
Bölüm 2 Thirty-Eight Snub 24 Temmuz 2011
Bölüm 3 Open House 31 Temmuz 2011
Bölüm 4 Bullet Points 7 Ağustos 2011
Bölüm 5 Shotgun 14 Ağustos 2011
Bölüm 6 Cornered 21 Ağustos 2011
Bölüm 7 Problem Dog 28 Ağustos 2011
Bölüm 8 Hermanos 4 Eylül 2011
Bölüm 9 Bug 11 Eylül 2011
Bölüm 10 Salud 18 Eylül 2011
Bölüm 11 Crawl Space 25 Eylül 2011
Bölüm 12 End Times 2 Ekim 2011
Bölüm 13 Face Off 9 Ekim 2011

Sezon 5 (2012–13)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 5 Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi
Bölüm 1 Live Free or Die 15 Temmuz 2012
Bölüm 2 Madrigal 22 Temmuz 2012
Bölüm 3 Hazard Pay 29 Temmuz 2012
Bölüm 4 Fifty-One 5 Ağustos 2012
Bölüm 5 Dead Freight 12 Ağustos 2012
Bölüm 6 Buyout 19 Ağustos 2012
Bölüm 7 Say My Name 26 Ağustos 2012
Bölüm 8 Gliding Over All 2 Eylül 2012
Bölüm 9 Blood Money 11 Ağustos 2013
Bölüm 10 Buried 18 Ağustos 2013
Bölüm 11 Confessions 25 Ağustos 2013
Bölüm 12 Rabid Dog 1 Eylül 2013
Bölüm 13 To'hajiilee 8 Eylül 2013
Bölüm 14 Ozymandias 15 Eylül 2013
Bölüm 15 Granite State 22 Eylül 2013
Bölüm 16 Felina 29 Eylül 2013

Mini bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Breaking Bad: Orijinal Minibölümler, Breaking Bad'e dayalı ve sadece internette yayınlanmış bölümlerdir. 17 Şubat 2009'da -İkinci sezon prömiyeri öncesinde- web üzerinden yayınlanan bu bölümler daha çok komedi ağırlıklıdır ve süreleri kısadır. Dördüncü sezon ön gösterimi öncesinde birkaç mini bölüm daha yapılacaktı ancak vazgeçildi.

Bölüm Numarası Bölüm Adı Yönetmen Senarist Yayınlanma Tarihi Bölüm Süresi'
1 Good Cop / Bad Cop John Shiban Suzanne Potts 17 Şubat 2009 2:53
2 Wedding Day John Shiban Kate Powers 17 Şubat 2009 4:50
3 TwaüghtHammër John Shiban Gennifer Hutchison 17 Şubat 2009 4:13
4 Marie's Confession John Shiban Vince Gilligan 17 Şubat 2009 2:47
5 The Break-In John Shiban Gennifer Hutchison 17 Şubat 2009 4:49

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]