BattleBit Remastered

Vikipedi, özgür ansiklopedi
BattleBit Remastered
GeliştiricilerSgtOkiDoki, Vilaskis, TheLiquidHorse
YayımcıSgtOkiDoki
MotorUnity
PlatformWindows
Çıkış15 Haziran 2023 (Erken erişim)
TürDevasa çok oyunculu çevrimiçi birinci şahıs nişancı
ModÇok oyunculu

BattleBit Remastered, üç bağımsız oyun geliştiricisi olan SgtOkiDoki, Vilaskis ve TheLiquidHorse tarafından geliştirilen ve yalnızca Steam dağıtım platformu üzerinden Microsoft Windows için yayınlanan büyük ölçekli bir çok oyunculu çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur. ABD ve Rusya arasındaki hayali bir çatışmayı konu alan BattleBit, büyük haritalarda 254 oyuncuya kadar oyuncuya izin verir. Oyun, DICE tarafından geliştirilen Battlefield serisinden güçlü bir şekilde ilham almıştır ve bu serinin daha önceki yapımlarına benzer oyun mekaniklerine sahiptir, bu da takım odaklı karakter sınıfları ve yıkılabilir ortamları içermektedir.

BattleBit, 15 Haziran 2023'te erken erişime açıldı ve piyasaya sürülmesinin ilk iki haftasında 1.8 milyon kopyadan fazla satışla önemli bir finansal başarı ve popülerlik elde etti. Aynı zamanda takım çalışmasına dayalı oyun yapısı, düşük poli görselleri, kullanıcı dostu oyun tasarımı ve genel basitlik ve benzersizliği nedeniyle eleştirmenler tarafından övgü aldı.[1]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Online, CHIP (20 Haziran 2023). "Bağımsız ve mütevazi bir oyun olan BattleBit Remastered, Steam listelerini alt üst ederek herkesi şaşırttı". www.chip.com.tr/haber/dort-kisi-tarafindan-yapilan-fps-oyunu-254-kisilik-devasa-savaslarla-steam-listelerinin-zirvesine-tirmandi_158004.html. 24 Haziran 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ekim 2023. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Resmi web site