İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:MajMinor: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vincent Vega tarafından 2 yıl önce Toplu mesaj göndericiliği başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
MajMinor (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Geri alındı Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği Gelişmiş mobil değişikliği
+teşekkür
Etiket: Geri alındı
95. satır: 95. satır:


Merhabalar, o dönemde lazımdı tabii ki ancak sonrasında kullanmama gerek kalmadan halletmiştim. Yani şu an için ihtiyacım bulunmuyor. [[Kullanıcı:ChiefBera|ChiefBera]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:ChiefBera|mesaj]]</sup> 19.54, 13 Şubat 2022 (UTC)
Merhabalar, o dönemde lazımdı tabii ki ancak sonrasında kullanmama gerek kalmadan halletmiştim. Yani şu an için ihtiyacım bulunmuyor. [[Kullanıcı:ChiefBera|ChiefBera]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:ChiefBera|mesaj]]</sup> 19.54, 13 Şubat 2022 (UTC)
:Teşekkür ederim ChiefBera. İyi çalışmalar dilerim. <b>[[Kullanıcı:Vincent Vega|<span face="Arial" style="color: dark blue">Vincent Vega </span>]]</b><sup><u>'''[[Kullanıcı mesaj:Vincent Vega|<span style="color:red">mesaj?</span>]]'''</u></sup> 06.43, 14 Şubat 2022 (UTC)

Sayfanın 06.43, 14 Şubat 2022 tarihindeki hâli

Mutfak Vikiprojesine Davetlisiniz!



Selamlar,
Mutfak kapsamında hazırlanmış bir vikiproje yeniden canlandırıldı. Bu vesileyle sizi, Mutfak Vikiprojesi'ne davet ediyorum.

Projeye katılımda bulunmak için Vikiproje katılımcıları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Mutfak sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler.


Leaply mesaj 15.09, 23 Ağustos 2021 (UTC) Yanıtla

Vikiproje:Bursa'ya davetlisiniz!

Vikiproje Bursa davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Bursa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Bursa Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylümesaj 09.04, 27 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Zonguldak'a davetlisiniz!

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylü Mesaj11.34, 5 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

Vikiproje Friends daveti

VikiProje Friends davetiyesi
Merhaba MajMinor, Friends ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Friends Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

--07 (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

Vikiproje Friends İş Birliği Projesi daveti

Selamlar MajMinor! Vikiproje Friends iş birliği projesinde bu ayın konusu Friends bölümlerinin maddelerinin açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

--07 (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz!

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz!
İyi günler, iyi vikiler!
Sizi Avrupa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Avrupa Vikiprojesi'ne davet ediyorum. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilir, sorularınızı tartışma sayfasında belirtebilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Efe7961 mesaj 14.54, 2 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Toplu mesaj göndericiliği

Merhaba ChiefBera. Toplu mesaj göndericilerimizin etkinliklerini incelerken, sizin de talebiniz üzerine 20 Eylül 2020'de talebiniz üzerine tarafımdan tarafından toplu mesaj göndericileri grubuna alındığınızı, fakat o tarihten günümüze herhangi bir toplu mesaj göndermediğinizi gördüm.

Acaba hala bu özelliğe ihtiyacınız var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar/iyi akşamlar. Vincent Vega mesaj? 22.16, 12 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Merhabalar, o dönemde lazımdı tabii ki ancak sonrasında kullanmama gerek kalmadan halletmiştim. Yani şu an için ihtiyacım bulunmuyor. ChiefBeramesaj 19.54, 13 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Teşekkür ederim ChiefBera. İyi çalışmalar dilerim. Vincent Vega mesaj? 06.43, 14 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla