İçeriğe atla

Welch Allyn: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Gsaltintas (mesaj | katkılar)
Sayfa Oluşturma
 
Kaynak gösterme hatası giderildi
1. satır: 1. satır:
Welch Allyn, Şirketi, 1915'te kurulmuş bir Amerikan üreticidir. Tıbbi teşhis cihazları, hasta gözlem sitemleri ve hassas minyatür lambalar üreticisidir. Genel merkezleri, Skaneateles Falls, New York'ta olan Welch Allyn'in 2,750'den fazla çalışanı vardır. Şirketin aynı zamanda üretim, satış ve dağıtım tesisleri dünya çapına yayılmıştır.<ref>[http://www.welchallyn.com/en.html] </ref>
'''Welch Allyn''' 1915'te kurulmuş bir Amerikan üreticidir. Tıbbi teşhis cihazları, hasta gözlem sitemleri ve hassas minyatür lambalar üreticisidir. Genel merkezleri, Skaneateles Falls, New York'ta olan Welch Allyn'in 2,750'den fazla çalışanı vardır. Şirketin aynı zamanda üretim, satış ve dağıtım tesisleri dünya çapına yayılmıştır.<ref>http://www.welchallyn.com/en.html</ref>
Ailenin 4. jenerasyonunun sahip olduğu şirket, genel merkezini 1915'te kurulduğu yerin yaklaşık 16 km yakınına kurmuştur. Welch Allyn hala daha aile bazlı bir şirkettir. Şu anda 2 (4. kuşak) aile üyesinin yöneticilik yaptığı şirkette, 3 aile üyesi de komisyon üyesi olarak görev almaktadır. <ref> http://www.welchallyn.com/about/governance/board-of-directors.htm </ref><ref name=site />
Ailenin 4. jenerasyonunun sahip olduğu şirket, genel merkezini 1915'te kurulduğu yerin yaklaşık 16 km yakınına kurmuştur. Welch Allyn hala daha aile bazlı bir şirkettir. Şu anda 2 (4. kuşak) aile üyesinin yöneticilik yaptığı şirkette, 3 aile üyesi de komisyon üyesi olarak görev almaktadır. <ref>http://www.welchallyn.com/about/governance/board-of-directors.htm</ref> [[Fortune Dergisi]] Welch Allyn'i "2003'ün Çalışmak için En İyi 100 Şirket" listesine koydu.

[[Fortune Dergisi]] Welch Allyn'i "2003'ün Çalışmak için En İyi 100 Şirket" listesine koydu.
== Ürünler ==
== Ürünler ==
Welch Allyn, [[EMC]], [[CSA]] ile belirlenmiş, [[LEED Sertifikalı]] binalar için birkaç ürün üretmektedir. Ürün yelpazeleri aşağıdakileri de kapsamaktadır.
Welch Allyn, [[EMC]], [[CSA]] ile belirlenmiş, [[LEED Sertifikalı]] binalar için birkaç ürün üretmektedir. Ürün yelpazeleri aşağıdakileri de kapsamaktadır.

*[[Opthalmoscope]] (Göz Aynası)
*[[Opthalmoscope]] (Göz Aynası)
*[[Steteskop]]
*[[Steteskop]]
10. satır: 11. satır:
*[[Tansiyon Aleti]]
*[[Tansiyon Aleti]]


==Dış Bağlantılar==
== Kaynakça ==
{{kaynakça}}
*[http://www.welchallyn.com/en.html Resmi (İngilizce) Site]

==Dış bağlantılar==
*[http://www.welchallyn.com/en.html Resmi site] {{en icon}}

{{şirket-taslak}}

[[Kategori:New York merkezli şirketler]]
[[Kategori:1915'te kurulan şirketler]]

Sayfanın 18.14, 25 Kasım 2014 tarihindeki hâli

Welch Allyn 1915'te kurulmuş bir Amerikan üreticidir. Tıbbi teşhis cihazları, hasta gözlem sitemleri ve hassas minyatür lambalar üreticisidir. Genel merkezleri, Skaneateles Falls, New York'ta olan Welch Allyn'in 2,750'den fazla çalışanı vardır. Şirketin aynı zamanda üretim, satış ve dağıtım tesisleri dünya çapına yayılmıştır.[1] Ailenin 4. jenerasyonunun sahip olduğu şirket, genel merkezini 1915'te kurulduğu yerin yaklaşık 16 km yakınına kurmuştur. Welch Allyn hala daha aile bazlı bir şirkettir. Şu anda 2 (4. kuşak) aile üyesinin yöneticilik yaptığı şirkette, 3 aile üyesi de komisyon üyesi olarak görev almaktadır. [2] Fortune Dergisi Welch Allyn'i "2003'ün Çalışmak için En İyi 100 Şirket" listesine koydu.

Ürünler

Welch Allyn, EMC, CSA ile belirlenmiş, LEED Sertifikalı binalar için birkaç ürün üretmektedir. Ürün yelpazeleri aşağıdakileri de kapsamaktadır.

Kaynakça

Dış bağlantılar