İçeriğe atla

Toplist: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Théoden (mesaj | katkılar)
k Tarikrentacar tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, Kibele tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
Düzenleme
1. satır: 1. satır:
'''Toplist''' bir [[web sitesi]]ni tanıtma imkanı sunan [[dizin]]lerin genel adıdır. Bu dizinler düzgün bir şekilde kategorize edilmiştir. Web sitelerini [[arama motorları]]na tanıtmakla bilinen bu sitelere ulaşmak için herhangi bir arama motoruna ''site ekle'', ''[[link]] ekle'' ve türevlerini yazmak yeterlidir.
{{düzenle|Ağustos 2012}}

Toplist, sitenizi tanıtma imkanı sunan dizinlerdir. Bu dizinler düzgün bir şekilde kategorize edilmiştir. Arama motorlarına web sitelerini tanıtmakla bilinen bu sitelere ulaşmak için herhangi bir arama motoruna site ekle, link ekle ve türevlerini yazmanız yeterlidir. Ayrıca yabancı kaynaklı toplist sitelerine ulaşmak için "add a url" anahtar kelimesini kullanabilirsiniz. Ücretsiz backlink imkanı sunarlar. Ayrıca toplist yabancı bir kelime olup türkçe tanıtımı yapmak daha doğru olacaktır. Toplist, popüler siteleri kendi algoritmasına göre listeler. Toplist ile dizin yakındaş kelimelerdir. Haricinde belirtmek gerekirse dizin, karşılıksız (kodsuz) toplist anlamına girer ki dmoz.org en tanılır olanıdır.
Ücretsiz [[backlink]] imkanı sunarlar. Toplist, popüler siteleri kendi [[algoritma]]sına göre listeler.


{{İnternet-taslak}}
{{İnternet-taslak}}

[[Kategori:Arama motoru optimizasyonu]]

Sayfanın 14.25, 1 Mart 2014 tarihindeki hâli

Toplist bir web sitesini tanıtma imkanı sunan dizinlerin genel adıdır. Bu dizinler düzgün bir şekilde kategorize edilmiştir. Web sitelerini arama motorlarına tanıtmakla bilinen bu sitelere ulaşmak için herhangi bir arama motoruna site ekle, link ekle ve türevlerini yazmak yeterlidir.

Ücretsiz backlink imkanı sunarlar. Toplist, popüler siteleri kendi algoritmasına göre listeler.