Kullanıcı mesaj:Yurekli74/arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi



Merhaba. Ne yazık ki sizinle anlaşamadık bu konuda. Evet şikayet sayfasında yorumda bulunma hakkınız elbette var, ama itirazımın gerekçesine dikkatinizi çekerim. Özetle Noumenon'un size dün yazdıklarına aynen katılıyorum. Son bir öneri, bu konuda görüşlerinizi paylaşmak istediğinizde, dilerseniz mesajdansa e-posta yolunu tercih edin. Hiç değilse bu sayfalarda konunun uzamasına izin vermemiş oluruz. Duyarlı davranacağınızı düşünüyorum. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. --Yabancımsj 06:58, 6 Haziran 2008 (UTC)

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Bugünlerde hepimizin bol bol motivasyona ihtiyacı var, görüldüğü gibi.. Hepimize kolay gelsin. Burada ansiklopedi yazmak için bulunuyoruz, ve durmak yok: devam. Sağolun.. Levent Abi İleti 13:03, 6 Haziran 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim.Daha çok yapmam gereken madde var.Umarım başarılı olurum.Saygılarımla..--egemen 13:35, 6 Haziran 2008 (UTC)

Vermiş olduğun ödülden dolayı sana çok teşekkür ederim. Şu anki tek hedefim 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası maddesini Seçkin madde yapmak olacak. Katkılarımda her zamanki gibi aralıksız devam edecektir. Tekrar teşekkür ederim... SBM ileti 13:37, 7 Haziran 2008 (UTC)

Allah yazısı[kaynağı değiştir]

Ne zararı var ki?Neyi şık durmuyor? ileti 22:03, 9 Haziran 2008 (UTC)

Allah adıyla kullanıcı olunamayacağı gibi imza da olmamalıdır[kaynağı değiştir]

Şikayet edilmesine gerek olduğunu sanmıyorum. İyi niyet ile kullanıcıların bu konuya dikkatini çekmek ve özen gösterilmesini sağlamak daha zarif olur kanısındayım. Kullanan kullanıcınında aslında sevgisinden kullandığına şüphem yok ancak anlamını aşan bir kullanım söz konusu nasıl ki burada Allah adıyla kullanıcı olunamayacağı gibi imza da olmamalıdır. iyi niyet ve anlayış içinde çözmek en doğrusu olacaktır. Yine de öneri ve konuya ilginiz için teşekkür ederim.--85.101.121.221 19:11, 9 Haziran 2008 (UTC)

Teşekkürler...[kaynağı değiştir]

Ciddi ol düzeldi ancak Ansiklopedik bilgi şablonu da sanırım bozuk.--Yurekli74 23:06, 10 Haziran 2008 (UTC)

  • Bugün Vikipedi'ye hiç uğrayamamıştım; şimdi uğradım ve Levent Abi'ye yazdığınız iletinizi gördüm. İki şablonda değişiklik yaptım; herhangi bir aksaklık görürseniz, mevcut şablonlara ya da yaptığım değişikliklere bakarak kendiniz de düzeltebilirsiniz. İletim çalakalem oldu biraz; ama kusura bakmayın, şimdi çıkmalıyım. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 23:13, 10 Haziran 2008 (UTC)

İlla ABD mi ilan edecek?[kaynağı değiştir]

PJAK neden terörist değil?İlla ABD mi terörist diye ilan edecek? Sivil ve Askeri hedefleri olduğu bilgisi var yani teröriste terörist demek mi tarafsızlığa gölge düşürüyor? --Yurekli74 04:07, 12 Haziran 2008 (UTC)

Evet tarafsızlığıa gölge düşüyor. Takabeg ileti 04:09, 12 Haziran 2008 (UTC)

Kimler terörist?[kaynağı değiştir]

Bazı arkadaşlar bu örgüte terörist dememekle Vikipedi içinde derin bir çelişkiye düşüyorlar Bkz.Terörizm.

Not:Belki onlarda teröristtir.--Yurekli74 04:15, 12 Haziran 2008 (UTC)

Yukarda yazdığınız cümlede yer alan Not:Belki onlarda teröristtir. ne demek? Birazcık açar mısınız? Takabeg ileti 04:24, 12 Haziran 2008 (UTC)

Çorum Katliamı Ve Çorum Olayları zaten aynı şey...[kaynağı değiştir]

Çorum olayları maddesinde,bilgiler demişsiniz o bilgiler zaten Çorum Katliamı maddesinde var.İyice inceleyin.--Yurekli74 04:23, 12 Haziran 2008 (UTC)

Evet aynı şey. Fakat birleştirme işi yapılırken bilgiler aktarılmadı. O yüzden sağlam ve doğru bir işlemler yapılana kadar çift madde olarak kalacaktır. Vikipedide birleştirme işi sadece yönlendirmekle olmuyor. Kolay gelsin. Takabeg ileti 04:26, 12 Haziran 2008 (UTC)
  • Bozuk şablonlarla ilgili iletinize yanıt vermeyi unutmuşum; belki de o an düzeldiğini görüp, kafamda "sorun olmaktan çıktı" diye bir düşünce oluştuğu için unuttum. Neyse, sorunlar çözülsün de.. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 04:59, 12 Haziran 2008 (UTC)

Tamam gidiyorum..--Boyalikus 07:27, 12 Haziran 2008 (UTC)

O zaman sen git :)) Şaka bir tarafa takılmışım işte yapabilicek bişey yok.. Ama benim 1 ay ortadan kaybolduğum da oluyor.. Acısını çıkartıyorum demek ki.--Boyalikus 07:34, 12 Haziran 2008 (UTC)
  • Görüş belirtmesem de bazı şeylerin farkındayım. Sorunlar karşılıklı anlayış, hoşgörü ve özverili olmakla çözlüebilir. Etkinin tepki doğurduğu bilinen bir gerçek. Yine de ılımlı olmak yapıcı davranışın bir göstergesidir. Düzenli olmasa da izliyorum, merak etmeyin.. Levent Abi ileti 07:42, 12 Haziran 2008 (UTC)

Şablon hakkında[kaynağı değiştir]

{{{taraflı}}}

Bu şablonun kendisi başlıbaşına bir gerekçedir ve okuyucuları ilgili maddenin tartışma sayfasına sevk eder.Bu şablonun nesi propaganda ya da karşı propaganda?--Yurekli74 08:56, 12 Haziran 2008 (UTC)

Bu tür maddelerde propaganda bazen yapılıyor. Bazen de karşı propaganda yapılıyor. Taraflı şablonunu yapıştırmanızın tek gerekçesi terörist lafzının olmaması mı? Aslında genelde vikipedide bu termin olması maddeleri taraflı yapıyor. O yüzden de gerekçe göstermeniz şarttır. Takabeg ileti 09:08, 12 Haziran 2008 (UTC)

Terörizm bir terimdir ve dünyanın her yerinde (Vikipedi'de dahil) literatüre geçmiştir.Evet PJAK PKK'nın İran koludur.Dolayısıyla terörist bir örgüttür.Asıl maddeyi taraflı yapan bu tip terörist örgütlerin sadece silahlı örgüt şeklinde tanımlanmaya çalışılması.Yoksa Emniyet Genel Müdürlüğü için de pekâla Silahlı Örgüt tanımı yapılabilir.(Zaten çoğu yerde Emniyet Teşkilatı deniyor. Örgüt=Teşkilat) Terör örgütleri mücadeleye giriştikleri ülkelerin güvenlik güçleri yanında,masum sivil halka da zarar verirler.Ancak bunu kabul etmezler.Bu yüzden kendilerine farklı sıfatlar takarlar.Olay bundan ibaret.--Yurekli74 09:16, 12 Haziran 2008 (UTC)

PJAK maddesi gibi zayıf bir maddede değil PKK maddesinde tartışılabilir. Vikide PKK propagandasına karşıyım. Anti-PKK propagandasına da karşıyım. Tarafsızlığı korumak için mecburuz. Mesela benim açımdan PKK terör örgütü fakat viki için farklı kriter ile yakşalmamız lazım. Burda ne kafanıza göre ne de kafama göre yazılmalıdır. Anlatabildim mi? Takabeg ileti 09:24, 12 Haziran 2008 (UTC)

Birde El Kaide maddesini bir inceleyin.Ben herhangi bir şablon göremedim.Hem Türkçe hem İngilizce versiyonlarında da bu böyle.Ayrıca şüpheniz olmasın El Kaide bence de bir terör örgütüdür.Sözün özü Terör nereden gelirse gelsin,kim yaparsa yapsın.Din,dil,ırk gözetmeksizin sadece ve sadece terördür.Vikipedi'ye dönecek olursak,sloganı gayet açık özgür ansiklopedi bazı kullanıcılar milli bir ansiklopedi olmasını istememekte haklılar.Ancak bariz gerçekleri de kimse çiğnememeli.Saygılar.--Yurekli74 09:42, 12 Haziran 2008 (UTC)

Millî ansiklopedi değildir.[kaynağı değiştir]

Bazı kullanıclar milli bir ansiklopedi olmasını istememekte haklılar. diyorsunuz. Fakat bu sadece bazı kullanıcılar için geçerli değildir. Yanlış anlamayınız. Kolay gelsin. Takabeg ileti 09:48, 12 Haziran 2008 (UTC)

Madde tartışma sayfaları[kaynağı değiştir]

  • Madde tartışma sayfaları, kişisel görüşlerimizi yazmamız için yapılmış yerler değildir. Ayrıca Bkz. VP:KÜRSÜ. Teşekkürler, iyi çalışmalar... Bu ileti, Tartışma:Dev-lis'e yazdığınız yazıya ithafen gönderilmiştir. --DsMuratileti 19:28, 13 Haziran 2008 (UTC)

Madde tartışma sayfası[kaynağı değiştir]

Zaten madde silinecek.Silinecek maddelerin tartışma sayfası da olmaz.Saygılar.--Yurekli74 19:26, 13 Haziran 2008 (UTC)

  • Maddenin silinecek olması; o maddenin tatışma sayfasına Vikipedi politikalarına aykırı yazıalr yazmayı gerektirmez. Bu nedenle, politikalara aykırı durumlar derhal düzeltilmeye çalışılır. Saygılarımla... --DsMuratileti 19:30, 13 Haziran 2008 (UTC)

Silineceğini bildiğim için o maddeyi yazan arkadaş (her kimse) okusun diye yazdım.Kuralları biliyorum.Merak etmeyin.--Yurekli74 19:32, 13 Haziran 2008 (UTC)

  • Sanırım anonim IP'li bir kullanıcı tarafından yazılmıştı (madde silindiği için göremiyorum şu anda); eğer belirtmek istediğiniz bir görüşünüz varsa yazısı hakkında, ona ileti göndermeniz daha iyi oldu o zaman, bence. Benimki herkese zaman zaman yaptığımız gibi ufak bir hatırlatmaydı Vikipedi politikaları hakkında... İyi çalışmalar... --DsMuratileti 19:40, 13 Haziran 2008 (UTC)

Merhaba ben TSK'nın yaptığı darbe meşru değildir ya da meşrudur gibi birşey demedim. Madde adına 27 Mayıs Müdahalesi demek, Halkçının açıklamalarına göre darbeyi meşrulaştırmaktır dedim. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. iyi çalışmalar. --Boyalikus 23:01, 13 Haziran 2008 (UTC)

Yorumları silme meselesi[kaynağı değiştir]

Sayın Yurekli; burada yazılan yorumlarımızı neden sildiniz acaba? Yorumları geri getirirseniz sevinirim. Teşekkürler... --DsMuratileti 00:49, 14 Haziran 2008 (UTC)

En son Nihan'ın mesajı vardı.Ben birşey silmedim.--Yurekli74 00:52, 14 Haziran 2008 (UTC)
  • "Ben silmedim" diyorsunuz; ama burada sizin çıkardığınız gözüküyor. --DsMuratileti 00:55, 14 Haziran 2008 (UTC)

O Değişiklik çakışması sonucu olmuştu.[kaynağı değiştir]

Xyzblood'un ilk verdiği linkTeki internet sayfası yayından kalkmıştı.Sonradan düzeltmiş,bende cevap yazıyordum.Sizde hangi link boşa diye sormuşsunuz.O sırada değişiklik çakışması oldu.Link düzelince bende çıkarttım.--Yurekli74 00:58, 14 Haziran 2008 (UTC)

Tamamdır; ama bir daha yorumlarımı çıkarırken ya da değişiklik yaparken bana da belirtirseniz daha iyi olur. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 01:04, 14 Haziran 2008 (UTC)

Yok bir problem yok kaynağınızda duruyor.. Dayandırmaktadır kelimesini taraflı bulmuş olabilir Takabeg, o kısma geçtiğimde düzenleme yapılır merak etmeyin.. Ama kaynağınızda bir sorun yok.--Boyalikus 02:11, 14 Haziran 2008 (UTC)

Sözü edilen kanun[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfasında sözünü ettiğiniz kanuna baktım. İlk yazınızda tüzük olarak nitelendirmiştiniz. Yorumumu ona göre yapmıştım. Ancak kanun olduğunu görünce biraz araştırdım. Bu durumda konunun mahiyeti değişiyor tabi... Sözünü ettiğiniz maddeler gerçekten çok öenmli. Yani tartışma sayfasına taşımanız benim açımdan çok iyi oldu. Zira mevzuata hakim olmak hukukçu açısından hayatidir.
Araştırdıklarımdan edindiğim kanaat şu. Hukukçular genel olarak bu maddelerin sözünü ettiğiniz haberdeki şekliyle yorumlanamayacağı kanaatinde. Zira Anayasa düzenlemesi belli. Ancak kanunların Anayasaya uygunluğunu denetleyen Anayasa Mahkemesi bu hükmü iptal etmedikçe bu çelişkinin bir önemi yok. Bu da bu maddeleri darbelere dayanak haline getirebiliyor. O sebeple bu konuyu tartışma sayfasına taşımanız hem madde hemde benim açımdan iyi oldu. Teşekkürler, kolay gelsin...--Xyzblood 02:47, 14 Haziran 2008 (UTC)

Altan Öymen[kaynağı değiştir]

Altan Öymen tabi ki çok demokratik mükemmel bir anayasa olarak görecek, bu çok doğal büyük çoğunlukta diyebilir ama Hukukçular %61 lik oranı çoğunluk olarak nitelendirmiyorlar. --Boyalikus 05:06, 14 Haziran 2008 (UTC)

Fazla ukalalık olmasın diye buraya yazayım dedim. MGK ilk defa 1961 anayasasında düzenlendi(m. 111). Şu anki dayanağı 1982 anayasası olduğu için Milli Güvenlik Kurulu maddesinde öyle bir intiba verilmiş.--Xyzblood 20:22, 14 Haziran 2008 (UTC)

  • Ne demek ukalalık?Dün ben size ne dedim tartışma bir sonuca varmak için yapılır.(Şimdi bu da mı ukalalık?) Şaka bir yana bu maddeyle ilgilenmek en az sizin kadar benim içinde faydalı oldu.Teşekkürler.--Yurekli74 20:29, 14 Haziran 2008 (UTC)
Yok, sizi bulmaz benim tanımım.:) Ayrıntı gibi gözüken bir konu, o yüzden üzerinde fazla durmam yanlış gözükebilir diye düşündüm. Kolaylıklar...--Xyzblood 20:34, 14 Haziran 2008 (UTC)


  • Konu halledilmiştir. Teşekkürler. Levent Abi ileti 21:25, 14 Haziran 2008 (UTC)
  • Bundan sonrasını saptamayı yapan arkadaşa iletmenizi rica ediyorum. Levent Abi ileti 21:39, 14 Haziran 2008 (UTC)

Denetçi istekleri[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Normalde denetçi istekleri sonucu yapılan denetlemeler sonucu ortaya çıkan onaylanmış kuklaları denetçiler engellemez... bu bir kural değil (eskiden bir kuraldı sonra geçersiz kılındı) fakat bir nevi gelenek artık... yapsak da sorun olmuyor ama genelde yapmamayı tercih ediyoruz acil bir durum veya hizmetli bulma sıkıntısı yoksa ^_^ Ben şimdi hizmetli arkadaşlardan birini yönlendiriyorum hususa eğer hâli hazırda bakan olmamışsa... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 05:13, 15 Haziran 2008 (UTC)

Bulgaristan meselesi[kaynağı değiştir]

İkide birde maddeyi geri al yapmayın.Son olarak Nihan taraflı şablonunu kaldırmış,tekrar koyan arkadaş buraya yazsın.--Yurekli74 13:27, 16 Haziran 2008 (UTC)

Değiliklik savaşı değil vandalizmle mücadeledir. Tekrar maddenin içeriğine iyice bakın ve kontrol edin. Şu anki sürümü Nihan'ın sürümü değildir. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 13:36, 16 Haziran 2008 (UTC)

Takabeg çok ilginçsin.Tartışma sayfasında bir not vardı ve ben bunu belirttim.Anonim kullanıcı tartışma sayfasını boşaltmıştı.Artarda geri al yapılınca,değişiklik savaşı yapılıyor zannettim.Sen tartışma sayfasına notunu yazdıktan sonra gerisi boş,Sanırım sen algılayamadın.--Yurekli74 13:50, 16 Haziran 2008 (UTC)

İlginç değilim:) Merak etmeyin. Meseleyi bilen arkadaşlarımız halledeceklerdir. Kolay gelsin. Takabeg ileti 13:53, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • maddeyi şimdi düzenleyebilirsiniz, adı arasında boşluk konuldu. kolay gelsin. --Mskyrider ileti 20:06, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • sanırım oldu artık, aradaki boşluğu düzeltirken farklı yönlendirmelerin girmesi nedeniyle bir karışıklık olmuş. --Mskyrider ileti 20:10, 16 Haziran 2008 (UTC)

Onlar ekleniyor yavaş yavaş. Saygılar, iyi çalışmalar... SBM ileti 20:16, 17 Haziran 2008 (UTC)

kullanıcı adı alamam çünkü bu ip koca bir üniversiteye ait olsa da kim kullansa kukla diy otomatik engelleniyor. Ne mantık değil mi? Bu imzasız yazı 193.140.167.129 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ne oldu? 27 mayıs maddesi bitti mi? --Yürekli 09:35, 18 Haziran 2008 (UTC)

Bitmedi. Okursanız bitmediğini anlarsınızdır. Çalışma şablonu da kalıyor. Kolay gelsin. Takabeg ileti 09:36, 18 Haziran 2008 (UTC)

Ben madde üzerinde yoğunlaştığı için Egemen'e bırakmıştım.Sanırım fark etmedi.Teşekkürler--Yürekli 11:17, 18 Haziran 2008 (UTC)

Rica ederim, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 11:19, 18 Haziran 2008 (UTC)

Yaptığım şey deneme değil. O madde taslak bile olamayacak bilgi içeriyor. Silinmesini istemiyorsanız maddeye yardım edin.--88.252.68.173 12:21, 29 Haziran 2008 (UTC)

Gözden kaçan maddeler olabiliyor. Ayrıca benim değişikliğimi geri alan siz olduğunuz için değişiklik savaşını siz başlatmış oluyorsunuz. Politikaları da gayet iyi biliyorum.--88.252.68.173 12:27, 29 Haziran 2008 (UTC)

Bu Ergenekon konusu Vikipedi içinde o kadar karışmış ki,ben bu işi senin çözeceğini düşünüyorum.Derin Devlet,olmayan bir örgüt,Örgüt referansı olarak verilen kişi (Erol Mütercimler)'de bugün aynı soruşturmada içeri alındı.Turhan Çömez bile gözaltında.Ben senin tarafsızlığından şüphe duymuyorum.Vikipedi'de ki bu arapsaçını çözeceğini umuyorum.Çünkü konu gitgide hem burada hem sözkonusu maddede gitgide budaklanıyor.Bilgiler derlenip toparlanırsa madde daha derli toplu olur.Konunun bütünlüğü açısından bu önemli.Saygılar.--Yürekli 11:44, 1 Temmuz 2008 (UTC)

  • Güvenin için çok teşekkür ederim. Ben de Vikimola'da olmama rağmen; bugünkü olayın ortaya çıkmasının ardından bütün zamanımı bu konuları düzenlemeye ayırdım. Haklısın, örgüt, operasyon, soruşturma vb. hepsi karışmış. Yardımlarınla, Ergenekon konusunu açığa kavuşturursak iyi olur. Kolay gelsin, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 11:50, 1 Temmuz 2008 (UTC)

Bunlar sanırım işine yarar.[kaynağı değiştir]

[[1]] [[2]] [[3]] --Yürekli 11:54, 1 Temmuz 2008 (UTC)

  • Özellikle bu çok işe yarayabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 11:56, 1 Temmuz 2008 (UTC)


Bu sayfada görüş belirtirseniz, konunun sürüncemede kalma süresinin kısalmasına katkıda bulunabilirsiniz. Teşekkür ederim. (Bu kopya bir iletidir.) Levent Abi ileti 20:06, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Kudüs Mitingi[kaynağı değiştir]

Bende herhangi bir problem gözükmüyor... Eksik çıkıyor derken tamda anlamadım aslında ?? Referans linkinin sonuna </ref> koymazsanız gerisi çıkmaz mesela..Böyle bir şey olabilir mi sorununuz?--Boyalikus 02:16, 9 Temmuz 2008 (UTC)

Evet dediğim gibi referans kodlamasında hata yapmışsınız. <ref name="Bir başlık"> [http://www.biradres.com Açıklama url erişim tarihi:] </ref> şeklinde olmalı.. Aksi halde devamı gözükmez.. Kolay gelsin..--Boyalikus 02:23, 9 Temmuz 2008 (UTC)

Çuval olayı maddesi ile herhangi bir ilgim yok. Konuyu Sağlamcı arkadaşın mesaj sayfasında açıkladım. Teşekkür ederim--78.188.4.146 13:47, 10 Temmuz 2008 (UTC)

Estağfurullah, yalnız uyarı mmesajı almak insana çok koyuyormuş :-) İyi çalışmalar--78.188.4.146 13:51, 10 Temmuz 2008 (UTC)

Uannis - Veda[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de bir buçuğuncu yılımı doldurdum. Bu süre içerisinde onlarca yeni insan danıdım. Bu kişilere Vikipedi'de olabildiğince yardım etmeye çalışırken, Vikipedi dışında da onlarla arkadaşlığımı ilerletmeye çalıştım. Zamanla öğrendim ki bu kişileirn çoğu benimle arkadaşlığını kendi çıkarları doğrultusunda adam toplamak için kurmuş. Bunca haksızlığa göğüs germeyi kendime borç bildim ve hep (kendimce) haklının yanında olmaya özen gösterdim. Zamanla Vikipedi kurallarına daha çok vakıf oldukça kuralcıların aslında kural bilmediklerini anladım. Vikipedi'de bulunma amacı tartışma ve insanları incitmek olan; ve bu gereksinimlerini sevdiklerinden karşılamak yerine umrunda olmayan bireylerden karşılamak olan bireyler gördüm. Bunca haksızlığa rağmen ben kişileri değil; amacımı düşündüm. Amacım insanlara güzel bir şeyler bırakmaktı. İleride sevdiklerime 'bunda benim de emeğim geçti' demek ve basılı bilgiliklerde bile geçen yanlışlıkları en aza indirmekti. Böylece ileride benim de okur olarak yararlanacağım güzel bir bilgilik yaratılmasında emeğim geçmiş olacaktı. Ancak bir çizgi vardı ki o çizginin aşılmasına daha fazlatahammül edemeyeceğim. Kendi yaşamımdan kıstığım süreyi buraya harcamakla hata ettiğimi düşünmeye başladım. Bunca emeğin karşılığı vandal damgası yemekse ben bu işte yokum. Böylece hem savaşacağım bir haksızlık kalmaz; hem de arkadaşlarımla, ailemle, sevgilimle vs. daha çok vakit geçirebileceğim. Ayrıca bu yıl ÖSS'ye gireceğim. Herkes benden en yüksek dereceleri bekliyor, onları düş kırıklığına uğratmak istemiyorum. Vikipedi'yi bırakıyorum. Benden geriye Uannis kullanıcı adı ve ona bağlı bilinen-bilinmeyen kuklalarla yapılmış tr, az, en, crh gibi birçok Vikipedi'de yapılmış 50.000i aşkın katkıyı bırakıyorum. Vikipedi'den kendimde bir şeyler bıakmak istemediğimden sizleri de MSN dizelgem, Facebook gibi yerlerden de siliyorum. Bana gerçekten değer veren ve Vikipedi dışında da görüşmek isteyen, zaten bana bir şekilde ulaşır. Alay konusu olmak pahasına size bu iletiyi atıyorum. Hoşçakalın...--88.232.95.13 19:47, 10 Temmuz 2008 (UTC)

Abi ben bir vandallık ettim. Sen etme, n'olur abi.Bu imzasız yazı Festina lente (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba,
Commonsta mevcut olan pek çok resmi yüklediğiniz gördüm. Bu resimlerin tamamını Resim/Medya 1 - Çift kopya resim kuralı gereği silinmek üzere işaretlemek durumunda kaldım. Çünkü commonsta bulunan resimleri tekrar buraya yüklemenize gerek yok. Commonstaki resimler tüm viki projelerinde, yeniden yüklenmeksizin kullanılabiliyor. Tek yapmanız gereken commonsta bulduğunu bir resmi, sanki burada yüklüymüş gibi sayfaya eklemek. Örneğin Resim:RenaultExpress.jpg resmini bir maddeye eklemek için, o resmi yüklemeden, sadece ilgili maddeye [[Resim:RenaultExpress.jpg]] yazmanız yeterli olacaktır. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:37, 12 Temmuz 2008 (UTC)

Mesajları aynı anda yazdık sanırım. Bu arada ben hiçbir şey silmiş değilim. Bir de bu resimler silinse bile yukarıda anlattığım özellik sebebiyle, maddede görünmeye devam edecekler. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:39, 12 Temmuz 2008 (UTC)
Bu durumda commonstaki isimlerini kullanmalısınız. Çünkü çift kopya resimleri sırf isimleri değişik olsun diye burada tutamıyoruz maalesef. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:50, 12 Temmuz 2008 (UTC)

Tanıtım kutusunda olduğu için yapmıştım ama yine de kusura bakmayın. iyi çalışmalar....Kullanıcı:Myrat

Renault'lı maddelerde bilgi kutusunda sorun vardır. Kontrol edersiniz sevineceğim. Takabeg ileti 00:26, 13 Temmuz 2008 (UTC)
  • Renault'lu maddelerde bilgi kutularında sorun var demişsiniz.Tam olarak belirtirmisiniz? Bir çok madde birbirine girmiş durumda ve elden geçirmeye çalışıyorum.--Yürekli 09:42, 13 Temmuz 2008 (UTC)
Bilgi kutusu yukarıda ve metinler aşağıda kalıyor, kısacası. Ekrandan mı kaynaklanıyor acaba? Birde Bulgaristan'ın illeri maddesinde taraflı etiketini kaldırmaya devam eden arkadaşımıza müdahale edemez misiniz? Ne dersem, hangi kaynak göstersem inanmak istemeyenleri ikna etmek çok zordur. Aleviğini kendi derneğin iddiasına göre yorumlamak isteyen arkadaşlarımız, Lazlar, Kaşkaylar, Kırım Tatarları v.s maddelerde faaliyet gösteren arkaraşlarımız, Zazaca'yı Kürtçe'nin lehçesi yapmak isteyen arkadaşlarımız. Bunlar hassas meselesi olarak düşündükçe propagandaları durduramayız. Gerç mesele Kürtler ile ilgili olunca gönüllülerimizi rahatlıkla bulabiliriz:)) İyi çalışmalar. Takabeg ileti 09:54, 13 Temmuz 2008 (UTC)

Makina => makine[kaynağı değiştir]

Benden önce davrandınız. Maddeyi açan arkadaş Briket Makinası olarak açmıştı. Teşekkürler :) --Math34 ileti 23:34, 13 Temmuz 2008 (UTC)

  • O sayfanın (Bulgaristan'ın illeri) koruma altına alınmasını bir hizmetliden talep etseniz nasıl olur? Sayfanın geçmişinden belli sık sık anonim müdahalelerine sahne oluyor.--Yürekli 02:14, 14 Temmuz 2008 (UTC)
İyi geceler hiç uyumadınız mı? Daha önce istemiştim. Fakat maddeden kullanıcılarımızı uzaklaştıracağını düşünmüştür. IP'liler bellidir aslında:) Aslında etiketleri kaldırmak vandalizm sayılıyor da. Yine de 3GK'e dikkat ederek mücadeleye devam edeceğim. Dışişlerinin ve İçişlerinin ne kullandıkları bellidir. Osmanizasyon çabalarında ansiklopedilerde hiç kullanılmayan icat bile yer alıyor. Ben kaynakları göstersem de inanmadı ve inanmayacaktır. Meselenin çözülmesi için diğer arkadaşlarımızın ilgilenmeleri şarttır. İlginiz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 02:29, 14 Temmuz 2008 (UTC)

Anladığım kadarıyla siz alınganlık yapmışsınız. :) Maddenin (Bulgaristan'ın illeri) koruma altına alınması en sağlam yol olarak gözüküyor.Haddinden fazla geri dönüşler var.Üstelik neredeyse 2 aydan beri.Buna karşılık tartışma sayfası çok zayıf.--Yürekli 11:41, 14 Temmuz 2008 (UTC)

Alınganlık? Meseleyi algılayamadınız. Belki dışarıdan öyle görünüyor olabilir. Tartışma şablonunu kaldırmasını önlemekle haddimi aştığımı düşünmüyorum. Maddeler de hiç gelişmedi ne yazık ki. Takabeg ileti 11:48, 14 Temmuz 2008 (UTC)
Sadece bir tartışmada iki kukla olayı (Tuz, Darkhorn olayları yaşanmıştır. Birde IP'li olarak müdahale taktiği takip etti (IP'li olunca engelleme kısa sürüyor ya). Eğer bunlar olmasaydı diğer arkadaşlarımız da ilgileneceklerdi. Sağlıklı tartışma ortamı sağlanmamıştır. Kullanıcı:Khutuck ilgilenecekti ama tatildedir :) Takabeg ileti 12:04, 14 Temmuz 2008 (UTC)
  • Günaydın; Şablonun monobook'a nasıl eklendiğini tam olarak ben de bilmiyorum. Sanırım [[Kullanıcı:Burak Kara]}] o konuda yardımcı olabilir. Levent Abi ileti 05:10, 14 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkür...[kaynağı değiştir]

  • Hakkımdaki görüşleriniz ve kutlamanız için teşekkürler... Sizin Vikiyıldönümünüze de 2 hafta kalmış . Kolaylıklar dilerim; iyi çalışmalar... --DsMuratileti 09:43, 16 Temmuz 2008 (UTC)

Fethullah Gülen[kaynağı değiştir]

Merhaba Yurekli74, Fethullah Gülen'ün dolaysız yönden feza gazetecilik ve Samanyolu yayın grubuyla bağlantısı yok. Fethullah gülen'in ancak dolaylı olarak var. Bunuda kaynak vererek düzeltirim. Bunun için yaptığım değişiklikleri geri alıyorum ve kaynaklı bağlantı gösteriyorum. İyi günler ve kolay gelsin. Görüşmek dileği ile..--Muratsahinileti 16:46, 17 Temmuz 2008 (UTC)

  • Bana attığın mesajdan hiç birşey anlamadım?Üzgünüm..--Yürekli 16:57, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Şurada yaptığın şirketidir sözcüğü doğru değildir diyorum ve ancak dolaylı olarak bağlantısı var, bende bunu kaynak kullanarak gösterdim. Yoksa ufak bir bilgi bile olsa internet kullacılarının yanıltabiliriz. Şimdi umarım anlamışsınızdır. İyi günler ve kolay gelsin--Muratsahinileti 17:03, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Galiba dolaysız bağlantı var demek istedin.Geri alacağına öyleye çevirseydin.25 Milyar dolarlık ciro herhalde cemaat bağışlarından karşılanmıyor degil mi? [[4]] --Yürekli 17:00, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Afedersiniz ama üslubunuz beni üzdü. Cemaat bağlantısı benim umrumda değil dönen paralarda. Ben sadece gerçekte gösterilen bilgiyi ekliyorum. Bakanlığın şirket lisanslarını incelediğinizde böyle bir şey yazmıyor.Ben bu yüzden bu açıklamamı yaptım. lütfen nezaketinizi bozmayın--Muratsahinileti 17:06, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Tamam işte çevirmişsin zaten.İkisi de aynı şey.Dolaylı dolaysız.Şimdi biraz yoğunum.Heryere yetişemiyorum.--Yürekli 17:07, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Sevgili arkadaşım Murat Sahin, aynı anda bir çok işi yapmak durumundaydım o anda.Kısa keserek sana aktarmak durumundaydım.Ben o kaynağı inceleyeyim (daha önce okumuştum ama biraz zaman geçti.)O maddelere ek yapmaya gerek var mı yok mu? İlgilenirim.(Maddeye incelemeden ek yapmış olmam hataydı.Kabul.)Uzatılacak birşey yok.Zaten geri almana da birşey demedim.Maddeleri incelerken( o kaynağı gözönünde tutarak) ek yapmıştım.Bu bir ön hazırlıktı.Gerisini getiremedim.Buraya da sırf beni yanlış anlamış olduğunu düşünerek geri geldim.Nitekim de öyle olmuş.Üslup aceleyle yazılmıştı.Başka bir düşünce yoktu içinde.(Şimdi baskın bir telefon sonucu evime gelecek olan baskın misafirlerimle uğraşmak durumundayım.).Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm ama bunda da alınacak bir durum yok.İyi çalışmalar.Saygılar.--Yürekli 17:46, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Zaten sorun bitti kapandı alınma olayı gibi birşey yok. Ama yinede ben ve diğer kullanıcılara karşı üslubunuz iyi olursa sevinirim. Sonuçta hepimiz sadece bir hizmet için toplanmışız. Adı üstünde kullanıcıyız. İnşaallah farklı ortamlarda görüşmek dileği ile. Not: Cevap yazmanıza gerek yok. İyi günler--Muratsahinileti 19:58, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Cevap verip vermemek tamamen benim insiyatifimde olan bir durumdur.Vikipedi'nin ne olması gerektiğini defalarca tekrarlamış birisiyim ben.Bugün size karşı olan üslubumu izah ettim.Diğer kullanıcılar demişsiniz Bunu açar mısınız?--Yürekli 20:38, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Bakın olay bitti diyorum hala büyütmeye çalışıyorsunuz. lütfen artık şu konuyu artık açmayın. Ufak bir değişiklik yüzünden birbirimizi kıracak duruma geldik. Hepimiz elbette danışarak vikipedi'yi büyütmeye çalışıyoruz.Sonuçta birgün ben size birgün siz bana danışacaksınız. Anlayışınız için teşekkürler. --Muratsahinileti 20:43, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Artık Olay kapandığına göre bana Opel Vivaro konusunda detaylı bilgi içeren bir türkçe site önerbilirmisiniz. Cevabınız için teşekkürler--Muratsahinileti 21:11, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Ben otomobil maddeleri konusunda sitelerden çok, fabrikalar ve servislerden dostlarım kanalıyla bilgi toplayarak madde yazıyorum.Bunlarda araç üreticilerinin dökümanları ve kataloglarından ibaret...İnternette çok farklı ve doğrulanabilirliği olmayan bilgiler mevcut.Bir kaç gün içinde size yanıt verebilirim.Selamlar.--Yürekli 21:17, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • O zaman şimdilik sadece teknik bilgileri girsem iyi olur. Aldığı ödüller, tasarım değişikliği hakkında fazla bilgim yok. Diğer arkadaşlarada danışmaya başlasam iyi olur. Cevabınız için teşekkürler.Kolay gelsin.--Muratsahinileti 21:21, 17 Temmuz 2008 (UTC)

İnsan türünün evrimi kuramı[kaynağı değiştir]

İyi geceler. İnsan türünün evrimi kuramı başlığı tuhaf değil mi acaba? Interwikileri mi yanlış? Takabeg ileti 01:17, 18 Temmuz 2008 (UTC)

Selam. Tartışma sayfasındaki 'blog' gibi yorumları çıkarmamızın bir sakıncası yok değil mi? Takabeg ileti 04:32, 23 Temmuz 2008 (UTC)

Kategori:26 Temmuz 2008 tarihi için denetçi istekleri[kaynağı değiştir]

Kategori:26 Temmuz 2008 tarihi için denetçi isteklerinde ek olarak.... cümlesinin devamı yazılmamış. W (W) ve T mu acaba? Takabeg ileti 05:13, 26 Temmuz 2008 (UTC)

Tekrar selam. Bence Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Azad005 sayfasında ilaveten dava açabilirsiniz. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 05:26, 26 Temmuz 2008 (UTC)

Burada [[5]] sonuçlanmış bir dava var.Ancak Kullanıcı sayfaları olduğu gibi duruyor.Denetçiye mi söyleyeyim? Siz ilgilenir misiniz? (Azad005'in bu kuklalarının,Engellenme durumlarını da bilmiyorum.)Selamlar.--Yürekli 09:38, 27 Temmuz 2008 (UTC)

* kullanıcılar kukla nedeniyle süresiz engellendi. kolay gelsin. --kibelemesaj 09:48, 27 Temmuz 2008 (UTC)


  • Logoları bile aynı olsa da bu durum uygun değil. Ne yazık ki tüzel kişilik olarak tamamen birbirinden ayrı iki kuruluşu birbirine yönlendiremeyiz. İç bağlantı verilebilir ama yasal olarak farklı yapılar farklı tanıtılmak zorunda. Levent Abi ileti 13:14, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Ceylanpınar[kaynağı değiştir]

Tartışmada kukla olmasa dahi uzun zaman oldu sanırım koruma altına alınma süresi, korumalar zaten çok uzun süremezler.. Bu hatırlatmayı yapmanız iyi olmuş, ben uzun zamandır takip etmediğim için yazılanları görmemiştim cevap verdim :) iyi çalışmalar..--Boyalikus 19:29, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Kandiliniz kutlu olsun, spam olmasın diye herkese gönderemiyorum :) Mesaj sayfam uzun, kullanıcı sayfalarım dağınık biliyorum ama işte vakitsizlik .. Kolay gelsin.--Boyalikus 19:35, 29 Temmuz 2008 (UTC)

~

  • Teşekkürler sevgili Yürekli; iyi dilekler ve saygılarla. Levent Abi ileti 19:58, 29 Temmuz 2008 (UTC)
Siz(en)inde--Lord Lєəthєrfəcє ileti 19:59, 29 Temmuz 2008 (UTC)
  • Merhaba Yürekli. Senin de kandilin kutlu olsun. İyi akşamlar, teşekkürler...   Burak ileti 20:00, 29 Temmuz 2008 (UTC)
  • kandiliniz mübarek olsun --Qwl ye yaz 20:03, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Sizin de kandiliniz mübarek olsun. Allah, rahmet sağanağından bizlere de nasip etsin inş. Hep beraber nice kandillere. Kolaylıklar...--Xyz... 20:12, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Tesekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim. Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Mızrakmsj 20:24, 29 Temmuz 2008 (UTC)

  • Teşekkür ederim, ben de sizin kandilinizi kutlarım. İyi akşamlar, kolay gelsin --Gökhan 20:25, 29 Temmuz 2008 (UTC)

teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler, size de iyi kandiller. --M. M. ileti 20:25, 29 Temmuz 2008 (UTC)

  • Merhabalar,
  • Bilmukabele... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:39, 29 Temmuz 2008 (UTC)



Selam. şu değişikliğin esprisini anlayamadım. Sadece linki bozmuş görünüyor. Müsait olduğunuz zaman ilgilenirseniz sevineceğim. Takabeg ileti 08:31, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Tekrar selam. Sanırım reflistte sorun vardı. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 08:46, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Sağolun sevgili Yurekli... Sizin de kutsal Miraç Kandili'nizi kutlarım. --DsMuratileti 12:24, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Darbe günlükleri[kaynağı değiştir]

Darbe günlükleri hakkında yazdıklarınız için cevap veriyorum.İng wikiyi mi referans alacağız .Bence gerekirse evet fakat dikkat etmenizi rica ediyorum.Ben dedim ki:Dış bağlantılara link eklemişler linkleri türkçeleştirip bizim dış bağlantılara koydum.Ayrıca bu linkler türkçe lütfen eleştirmeden önce linkleri inceleyin!!! --Gezginler06 16:49, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Darbe günlükleri[kaynağı değiştir]

  • Ve birşey daha Dış Bağlantılar kötü mü olmuş ta bu derece eleştiriyorsunuz .Söyleyiniz kötüyse silelim.Ben sadece köşe yazarlarının konuşmalarını referans alınmasını önlemek istedim.Somut deliller koydum.Lütfen inceleyip fikrinizi bildirinizSanırım bu derece tepki göstermenizin nedeni siyasi düşünceniz. --Gezginler06 16:53, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Darbe günlükleri[kaynağı değiştir]

  • Evet darbe günlükleri iddianamede yok ama sayfadaki referanslardan biri Ulusal Kanal bunu nasıl karşılıyorusunz?Sizce normal mi? --Gezginler06 16:57, 30 Temmuz 2008 (UTC)
  • Khutuck'un seni hizmetli adayı göstermesine henüz bir şey dememişsin.--Yürekli 09:42, 8 Ağustos 2008 (UTC)
  • Gözünden de hiçbir şey kaçmıyor Maşallah . Bütün iletilere yanıt yazayım; sakin kafayla düşüneceğim. Uyardığın için teşekkürler, görüşürüz. --DsMuratileti 09:45, 8 Ağustos 2008 (UTC)
  • Şu an Viki'deki hiçbir resmi göremiyorum.Sende durum nedir?--Yürekli 01:19, 10 Ağustos 2008 (UTC)
Bende sorun yok. İyi vikimolalar. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:55, 10 Ağustos 2008 (UTC)

Selam Yürekli nasılsın? Seni bu aralar tartışma sayfalarında göremiyorum. Vikipedi'de zaman senin yorumlarını okuyarak geçiyordu yahu! . Bu arada Uludağ maddesini temelli fotoğraflarla donatmışsın. İyi çalışmalar --Muratsahinileti 14:56, 10 Ağustos 2008 (UTC)

  • Not: Doğru görmemişim. Vikimola. Bu aralar gözler iyi duruma değil --Muratsahinileti 14:58, 10 Ağustos 2008 (UTC)
  • Diyorum zaten bu aralar yaz sıcaklığından mıdır? nedir? Benim durum iyi değil . Katkılarına baktımda şuan bile tartışma sayfalarındaymışsın . Bilgisayarının durumuna üzüldüm anlıyorum çünkü benim başıma 2 kez geldi ve hâla dosyalarımı yedeklemiyorum. Üşengeçliğimden sanırsam. Şu en son pc krizimde bende 2 yılda hazırladığım bir animasyon programının bilgilerini kaybetmişimdir. Aklıma geldikçe kafamı duvara vurasım geliyor. Bu arada fotoğraflar gerçekten iyi. Hiçbir problem yok. bence güzel çıkmışlar. --Muratsahinileti 15:44, 10 Ağustos 2008 (UTC)
  • Benimde bazen öyle olur ama bir bakmışsın hemen bilgisayarın yanındasın. Vikimola şablonunu çıkardığında iyi oldu. ona göre sık sık mesaj sayfana birşeyler karalarım . Bir kaç resmi seçkin resim adaylığına sokmayı denesen iyi olur bu arada. --Muratsahinileti 16:01, 10 Ağustos 2008 (UTC)

Ugh! Soluk benizli![kaynağı değiştir]

Selam şöyle bir sataşma gördüm yanıtlamadan duramadım:

  • Destek Destek--Son derece güzel.Kızılderili Çadırlarına benziyor.Manco Western filimlerinin etkisiyle Kızılderili düşmanı olmayasın sakın? :) --Yürekli 20:25, 5 Ağustos 2008 (UTC)
Bak bu hiç aklıma gelmemişti. Gerçi ben hep kızılderilileri tutardım ama. Hatta annemden bana kızılderili şapkası yapmasını bile istemiştim ve o zmanlar oturduğumuz evin altında bulunan kümesten hindi ve tavuk tüylerini toplamıştım. Bundan 30 sene falan önceydi. :) --Manco Capac 09:48, 11 Ağustos 2008 (UTC)

Yok olma hakkı[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Şu an cidden yoğunum, bu sebeple şu an o çeviriyi yapabileceğimi düşünmüyorum; nitekim çok da öncelikli bir konu olarak görmüyorum - hâlâ çevrilmemiş daha önemli politika ve yönergeler mevcut. Ama eğer aklınızda yok olma hakkı üzerine sorular varsa, sorabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:06, 12 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkür Ederim[kaynağı değiştir]

Yürekli74 Turkcell Süper Lig Maddesindeki istekleriniz yerine getirlidiğinde size bilgilendirilme yapılacaktır.Yorumunuz için teşekkürler.Yanlız oradaki tartışmalarda ağır basan bir konu olduğu için ben bazı şablonları ayrı maddeye taşıdım.Sen ne düşünüyorsun?E-92'yi İzlemeye Devam Edin! 20:58, 12 Ağustos 2008 (UTC)

Sorununuzu okudum yardım etmek istedim ama bilgisayardan çok fazla anlayan birisi değilim.Siz bana istediğiniz an iletinizi gönderin ben sık sık Vikipedi'ye girip çıkyorum.E-92'yi İzlemeye Devam Edin! 21:08, 12 Ağustos 2008 (UTC)

  • Belirli saatlerde (akşam saatleri genelde) Vikipedi'de hiç bir resim göremiyorum.Geçen Takabeg'e de söyledim.www.upload.wikipedia.org şu an bende yok.Neden böyle oluyor?Belli bir saatten sonra (gece 3 gibi) kendiliğinden düzeliyor.Çok ilginç.Geçen cuma bilgisayar çöktükten ve ben formatlattırdıktan sonra böyle olmaya başladı.Viki'nin tüm versiyonlarında böyle.Başka sitelerde bir sorun yok.--Yürekli 19:30, 12 Ağustos 2008 (UTC)
  • Sanırım bir sunucu sorunu var ancak nedenini çözebilmiş değilim.Belirli maddelere geldiğim de Önbelleği Boşaltın ibaresi çıkıyor.Fakat tıklandığında bir işe yaramıyor.Tarayıcımın belleğini boşaltmama ise hiç gerek yok.Daha topu topu 5 gün oldu ve girdiğim site sayısı max.25'tir.Çok ilginç.--Yürekli 19:56, 12 Ağustos 2008 (UTC)
  • Kusura bakma Yürekli; bugün biraz meşguldüm, anca yanıtlayabiliyorum iletilerini. Bilgisayardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmiyorum; ama arada bende de oluyor o sorun. Mesela köy çeşmesinde "önbelleği boşaltın" yazısı bende de çıkıyor. Sanırım ilki (resim sorunu) sunuculardan, ikincisi de (önbellek hikayesi) Viki'den kaynaklanıyor; ama emin değilim. Bu konuda daha yetkin birine danışman daha iyi olabilir. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 13:29, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Geçen cuma günü format attırmıştım.Ardından bu sorun başladı.Ancak kronik olması çok tuhaf.Bence de sunuculardan,çünkü eksik bir program yok.(Java,Adobe gibi...) Google'da bir araştırma yaptım.Orada ki cevapların benimle ilgisi yok.Çok tuhaf.Neyse görüşmek üzere.Teşekkürler.--Yürekli 15:54, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • İşte kronik sorun yine başladı.[6] sunucuyla bağlantı kesildi notuyla beraber,bende kullanım dışı.--Yürekli 16:53, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Sabit diski biçimlendirmekle bu sorunun pek ilgili olduğunu düşünmüyorum; ama dediğin nedene bağlı da olabilir. Sunuculara bağlı bir sorun olması da olası. İnşallah tekrar olmaz; ben de yaşamıştım, can sıkıcı olabiliyor. Görüşmek dileğiyle, kolaylıklar... --DsMuratileti 17:12, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Bilgisayarcı çağırdım o da hayret etti.Hem explorer hem de firefox'ta aynı anda sorun yaşanmasını imkansız diye tarif etti ama benim sorunum öyle.Gelip bakacak.--Yürekli 17:28, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Doğrudur; hayırlısı artık. İnşallah hallolur. --DsMuratileti 17:30, 13 Ağustos 2008 (UTC)

İsim değişiklikleri[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Yürekli. Ertuğrul, Sarayönü gibi yanlış ad değişikliği yapılan maddelerin içeriğini taşımak yerine doğru olan ismi birine sildirip, yanlış isimden doğru isme ad değişikliği yaparsan daha iyi olur. Çünkü uyguladığın yöntemle maddelerin geçmişleri kayboluyor ve buna bağlı olarak onları yazanların emekleri boşa gidiyor. Anlayış göstereceğini umuyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 23:09, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Selam. Hayır maddeyi aynen taşıyorum yani madde kaybolmuyor. Hatalı başlıklara sil şablonu zaten ekliyorum. Maddenin neresi kaybolmuş ben anlayamadım?--Yürekli 23:18, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yanlış anladın, madde kayboluyor demedim. Geçmişi kayboluyor. Mesela Ertuğrul, Sarayönü maddesini Sadikaltiparmak açmıştı. Ama şuradan görebileceğin gibi Sadikaltiparmak'ın sadece isim değişikliği kaydı var. Maddeyi sen açmışsın gibi görünüyor oysa Sadikaltiparmak açmıştı. Ben geçmişlerini birleştirmesi için Kibele'den yardım isteyeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 23:26, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Sadik Altıparmak buradayken ben o isim değişikliğini yapmıştım. Ancak o bir kez daha ismi değiştirmiş. Bu konuda hem benden hemde Levent Abi'den uyarı aldı. Ben Viki standartlarını kişilerden önce tutuyorum. Tabi bir hizmetliden yardım isteyerek şahıs konusunu düzelttirebilirsin. İyi çalışmalar.--Yürekli 23:31, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Tabii ki Viki standartları önemli ama, kullanıcıların emekleri de bence önemli. Kullanıcının isim değişikliği kayıtlarını gördüm. Ancak işaretlediklerin silindiğinde toptan gidecek tüm geçmişler. Neyse, görüşürüz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 23:35, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yaşar Büyükanıt maddesindeki o yorumu farketmemişim.Teşekkürler.--Yürekli 01:24, 15 Ağustos 2008 (UTC)
Rica ederim. Kolay gelsin.--c3mâL 01:32, 15 Ağustos 2008 (UTC)

şu sayfayı inceleyip görüş belirtirseniz mutlu olurum.-- Arjety ileti 18:06, 15 Ağustos 2008 (UTC)

Kandiliniz mübarek olsun. Acaba o hareketli kandil resmini hangi programdan yaptınız?--Lord Lєəthєrfəcє mesaj 13:12, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Öncelikle geçmiş olsun yürekli kardeşim aslında aynı soruyu geçen gün metal militia'ya da sormuştum o da sunuculardan kaynaklanıyor olabileceğini ama fazla yardımcı olamayacağını söylemişti benim de bu aralar internet bağlantım çok sık kesiliyor ve zor bağlanıyorum belki bununla ilgilidir doğrusu pek te bilmiyorum ama inşallah bu sorunu atlatabiliriz saygılar --Mavilalanmesaj 02:46, 17 Ağustos 2008 (UTC)

Selam. Önce ilgili maddeleri kategorize edelim mi? Kategori:Türkiye'nin yasa uygulayıcı birimleri (en:Category:Law enforcement in Turkey'den çaldım.) olabilir mi? Ne dersin? Takabeg ileti 16:13, 21 Ağustos 2008 (UTC)

P.S. Fıkraları göstermeyecektim. Sadece bir fıkra... Polisin biri yolda yürürken küçük bir çocuğun çamurla oynayıp bir şeyler yaptığını görüyor ve yanına yaklaşıp soruyor: .... Takabeg ileti 16:18, 21 Ağustos 2008 (UTC)
  • Polis arkadaşım kızmakta haklı.Ben olsam bende kızardım.Önerin bana çok genel geldi.Yargı'da o kategorinin içine girer.Onun yerine Kategori:Türkiye'nin Kolluk Kuvvetleri nasıl? --Yürekli 16:28, 21 Ağustos 2008 (UTC)
Olabilir. Kategori:Türkiye'nin kolluk kuvvetleri ya da Kategori:Türkiye'nin kolluk güçleri hangi teşkilatları kapsıyor? Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik, Zabıtalar, Köy korucuları, MİT... Takabeg ileti 16:38, 21 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkür...[kaynağı değiştir]

  • Kutlaman ve temennilerin için teşekkürler Yürekli... Resim görüntülenememe sorunu n'oldu? Umarım hallolmuştur... Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 10:36, 22 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba yürekli,ben bir soru sorcaktım.Acaba vikipedi:haber sayfasının seçkin resim adayları bölümüne kendim gösterdiğim resmi koyabilir miyim?iyi çalışmalar,--sevgilerimle...Selim Elmasmsj 15:54, 23 Ağustos 2008 (UTC)

Nedir Anarşipedi.[kaynağı değiştir]

Anrşipedi karşıtlığı nedir bilgi alabilri miyim?--Denereri 12:03, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Fethullahçı gladyo maddesi hakkında![kaynağı değiştir]

Çifte standartlı, taraflı bir oylama da olsa gene de bu oylamanın sonucu uygulanır mı? Buna nasıl vicdan el veriyor? Silinen madde silinsin mi tartışması yapıldığı zamanki sürümünde değil. Bu yüzden tartışma geçersizdir. Yeni sürümünü oylamaya katılan kaç kişi inceledi. Ne demişler Seyh uçmaz Mürit uçurur! Sizin de bilginize sunmak için bunu size ilettim vikipedi fethulpedi olmasın. --Denereri 09:56, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba Yürekli, acaba Abhazya maddesinin tartışma bölümünde düşüncelerini paylaşırmısın. Tartışılan konuyu topluluk olarak bir karar bağlayalım. Teşekkürler --Muratsahinileti 20:04, 30 Ağustos 2008 (UTC)

Vakit Gazetesi[kaynağı değiştir]

Selâm diyeceğim dilim lâl olmuş durumda.Siz nasıl olur da bir ansiklopediye kendi hayat felâsifeniz gereği ön maddeler eklersiniz.Bbanızdan mı mîras kaldı size bu vikipedi.Dinci, şeriatçi, gerici ... Yaptığınız şey hiç hoş bir şey değil.Bu kavramlar keMALci bakış açısıyla halka sunulmaya çalışılan eşyâdır.Sizi bu konuda ilk ve son kez ihtâr ediyorum.თუთასთემრე_ლაზ