Kullanıcı mesaj:Ornek11222/Arşiv/2020

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Ornek11222. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Saat 15.56'da eklenmiştir. Ornek11222 (mesaj) 16.07, 10 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Ornek11222, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 09.21, 11 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla


Ayrıntılı telif açıklaması

Merhaba,
Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyorum; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; özgürce alıntı yapılabileceğine, değiştirilebileceğine ve ticari amaçla da olsa dahi kullanılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesidir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons Atıf-BenzerPaylaşım lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü her gün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var. Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınızı umuyorum. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Ben ve diğer vikipedist arkadaşlarım her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Sakhalinio (mesaj - e-posta) 17.19, 19 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla


Gazi Nişanı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hitler'in sahip olduğu Gazi Nişanı'nı Fransa'nın verdiğine ilişkin referansınız nedir? İngilizce Vikipedi'de bu nişan için bağlantı verilen madde Wound Badge. Almanya tarafından taltif edilen bir nişan. Özgün adı Verwundetenabzeichen. – Aybeg 20.42, 22 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba! İlk olarak referansım buradadır ve sizin bahsettiğiniz madde Yara Rozeti'dir. Yine de ilginiz için teşekkür ederim 😊. İyi vikiler.
Ornek11222 (mesaj) 19.57, 27 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Mucize Doktor hk[kaynağı değiştir]

Selam, Öncellikle devriyeliğiniz hayırlı olsun. Ben sadece şunun için rahatsız ettim. Keşke Mucize Doktor maddesinde asıl resmî olan dizinin afişini kontrol edip sonra o logoyu commons'a yükleseydiniz kullanıcı kutusu için. Dizi maddelerinde çünkü genellikle oyuncuların olduğu resmî afişler kullanılır. Yani Mucize Doktor için şu oyuncular ile birlikte eklenen daha güzel duruyordu maddede dediğim gibi. Sizin eklediğiniz ise daha çok kullanıcı kutuları zaten o şekilde yapmışsınız:) ya da logo niyetine kullanılır. Neyse ben sadece iletteyim dedim. Karar sizin eğer onu silerseniz ben tekrar diğerini eklerim. Yoksa Mucize Doktor maddesi böyle de güzel!:) Iyi vikiler.--Can Je suis là 08.43, 6 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Can, Mucize Doktor maddesindeki bilgi kutusunda olan logoyu çıkartabilirsin. Bence de afiş daha uygun. Ornek11222mesaj 09.57, 6 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim. Umarim maddeye afis olarka logoyu ekleyen @Evolutionoftheuniverse anlayisla karsilar:) Kolay gelsin.--Can Je suis là 10.10, 6 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Devriyelik görevinizde başarılar[kaynağı değiştir]

Selam Ornek11222, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydi kolay gelsin. --evrifaessamesaj 08.48, 6 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Vikiproje Evrimsel Biyoloji Davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Ornek11222, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Brcan (mesaj) 15.55, 7 Haziran 2020 (UTC)
Yanıtla



Vikiproje Evrimsel Biyoloji İş Birliği Daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Ornek11222, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Brcan (mesaj) 16.20, 7 Haziran 2020 (UTC)
Yanıtla


Mobildeki logo hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba @SAİT71, Dosya:Wikipedia wordmark-tr.png logosunun SVG formatını hazırlayabilir misiniz? Eğer yaparsanız bunu mobil logoda kullanacağız. Ornek11222mesaj 19.37, 11 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @SAİT71, gerek kalmadı. Ornek11222mesaj 20.06, 11 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Selamlar, kusura bakmayın mesajınızı şimdi gördüm ancak sağolsun Toprak güzelce hazırlamış logoyu :)Sait* 17.20, 12 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Merhaba Ornek11222, Phabricator kısmını çok bilemiyorum maalesef. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 22.04, 14 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

[kaynağı değiştir]

Selamlar, Phabricator başvurusu için ufak bir bilgilendirme bırakayım: buradaki "Backlog" (bu etiketlerin kullanımına hakim değilim ama yanlışlık yapıldığında doğrusuyla değiştiriyorlar)seçeneğinin yanındaki kalem işaretine tıklayarak "new task" seçeneğinizi seçtiğinizde bir sayfa açılacak. Burada istediğiniz değişikliği özetleyen bir yazıyla topluluk onayına ait bağlantıyı koyarsanız ilgilenecektirler. Esenlikle. Satirdan kahraman (mesaj) 18.32, 15 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Sayın @Satirdan kahraman, beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ornek11222mesaj 20.11, 15 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Satirdan kahraman, Phabricator'e başvurdum. Ornek11222mesaj 20.51, 15 Haziran 2020 (UTC) xYanıtla

Merhaba @Satirdan kahraman, bağlantıdan görürler onu. Sizin sayenizde başvurdum. Size de çok teşekkür ederim. 😊 Ornek11222mesaj 21.06, 15 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Ne demek hocam, hep birlikteyiz burada. :) İletinizin başında koyduğunuz .png uzantılı "buradaki" başlıklı kısmın, .svg uzantılı dosyanın bağlantısıyla değiştirilmesi daha uygun olacaktır, tekrar emeğinize ve fikrinize sağlık, esenlikler. Satirdan kahraman (mesaj) 21.18, 15 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Yaptım. Ornek11222mesaj 21.51, 15 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Merhaba @Satirdan kahraman, logonun değişmesi kaç gün sürer? Bunun hakkında bilginiz var mı? Ornek11222mesaj 13.59, 16 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Merhabalar hocam. Phabricator'un iç işleyişine çok hakim değilim ama bir ay içerisinde halledilecektir. Satirdan kahraman (mesaj) 18.46, 16 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla
Merhaba @Satirdan kahraman, tamamdır. Ornek11222mesaj 19.17, 16 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

II. Süleyman[kaynağı değiştir]

Selamlar. "II. Süleyman (anlam ayrımı)" sayfasını eski yerine taşıdım. Anlam ayrımı sayfalarındaki maddelerin her biri eşit derecede bilindik ise başlıkta ek olarak "anlam ayrımı" diye belirtilmemesi daha uygun. İyi vikiler.--Dijkstra·ileti 20.25, 22 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Türkçe Vikipedi mobil logosu hakkında[kaynağı değiştir]

Tebrik ederim @Satirdan kahraman, başardık. Ornek11222mesaj 21.49, 29 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

emeğinize, dikkatinize sağlık. enfes duruyor. :) Satırdan Kahraman (mesaj) 11.47, 30 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Parlak Fikir Yıldızı
Mobil logo konusunda fikirleriniz ve çalışmalarınız için. :) Satırdan Kahraman (mesaj) 11.49, 30 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Jahrein silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Jahrein) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Jahrein sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. ----ToprakM  13.13, 16 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Konum haritası[kaynağı değiştir]

Hazır ilginiz varken sizinle bir çalışmaya başlayalım mı? Ne dersiniz? Şimdi modülleri Türkçe'ye çevirdim, neredeyse kullanıma hazırlar. Sonuç, Modül:Konum haritası/veri/Almanya sayfasındaki gibi olacak. Gözünüze çarpan bir bölüm varsa bildirebilirsiniz. Şimdi geriye kalan şey mevcut durumdaki verileri yeni sisteme güncellemek. Güncellerken de çevirmek. Kategori:Ülkelerine göre harita şablonları sayfasında liste mevcut. Çeviri ve güncellemeye hazırsanız, size işlemi anlatabilirim. Aslında çok zorlayan bir işlem değil. Günde birkaç harita güncellesek zamanla bitiririz. ~ Z (m) 13.25, 2 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Hatta anlatayım direk. Mesela {{Yeni Zelanda konum haritası}} için Modül:Konum haritası/veri/Yeni Zelanda oluşturulacak ve:

{{#switch:{{{1}}}
|name     = New Zealand
|top      = -34.0
|bottom   = -48.3
|left     = 165.8
|right    = 179.4
|image    = New Zealand location map.svg
}}<noinclude>{{Location map/Info}}

[[Kategori:Ülkelerine göre harita şablonları|{{ROOTPAGENAME}}]]

</noinclude>

Şablonun içeriği buyken, modülün içeriği şöyle olacak:

return {
	ad = 'Yeni Zelanda',
	['üst'] = -34.0,
	alt = -48.3,
	sol = 165.8,
	['sağ'] = 179.4,
	resim = 'New Zealand location map.svg',
}

@Vito Genovese, belki sizin de ilginizi çeker. ~ Z (m) 13.31, 2 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Ellerine sağlık HastaLaVi2, çok güzel olmuş. Bu iş bana biraz botluk gibi geldi, doğrudan yerine koyma işi gibi, VP:BOTİS'e mi yazsak?
Vito Genovese 13.38, 2 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla
@Vito Genovese, yazalım. Fakat sayfalar taşınırken sayfa tipi "vikimetin"den "Scribunto"ya çevrilmesi gerekiyor. Bunu botlar yapabiliyorsa olur. Yani yeni sayfa açılmaması açısından. ~ Z (m) 13.46, 2 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Viki Kafkasya'yı Seviyor[kaynağı değiştir]

Merhaba Ornek11222, size bu mesajı Viki Kafkasya'yı Seviyor yarışmasına katılımınız nedeniyle yazıyorum. Öncelikle yarışmaya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Turkic Diller yarışmasında uygulanan kurallardan farklı olarak Viki Kafkasya'yı Seviyor yarışmasında sadece buradaki maddeler üzerinden değerlendirilme yapıalcaktır. Liste dışındaki maddeler değerlendirilmeye alınmayacak. Konular eğer kısa süre içerisinde tamamlanırsa ilave maddeler eklemek için bir çalışma içerisine girebiliriz. Saygılarımla, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 16.37, 3 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
35. hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Birçok viki sürümünde yer alan ancak Türkçe Vikipedi'de bulunmayan maddelerin açılması konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 14.42, 7 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Yarışma puanlaması[kaynağı değiştir]

Merhaba @Sakhalinio, Viki Kafkasya'yı Seviyor yarışmasının puanlaması ne zaman yapılacak? Ornek11222mesaj 09.05, 15 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Ornek11222, puanlama yarışmanın tamamlanmasının ardından yapılacak. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 21.54, 15 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Yarışma sayfasındaki sayfa[kaynağı değiştir]

Merhaba @Sakhalinio, bu sayfa ne işe yarıyor? Ornek11222mesaj 21.49, 16 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Ornek11222, yarışma dahilinde yeni eklenen maddeleri buraya ekliyoruz ve yarışma sonunda puanlama burası üzerinden yapılıyor. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 16.14, 19 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Yarışma puanlaması[kaynağı değiştir]

Merhaba @Sakhalinio, Viki Kafkasya'yı Seviyor yarışmasının puanlaması ne zaman yapılacak? Ornek11222mesaj 09.05, 15 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Selamlar, yarışma bitiminin ardından puanlama yapılarak sonuçlar açıklanacak ama net bir tarih vermem çok mümkün değil. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 16.20, 19 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

İBP - Teslim Edilememiş Yıldızların Tespiti Çağrısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Ornek11222.

2020'nin son haftalarına gelmekte olduğumuz şu günlerde, geçmiş bazı haftalarda İBP katılımcılarının hakettikleri bazı yıldızların arşive ve yıldız koleksiyonuna eklenmemiş olduğunu şans eseri farkettim. Takdir edersiniz ki, unutulan yıldızları bulmak için geriye dönük 40+ haftanın tek kişi tarafından kontrol edilmesi oldukça zor. Bu sebeple, herkes kendi kontrolünü kendisi yapıp, hak ettiğini düşündüğü ama alamadığı yıldızları haftasıyla birlikte bildirirse geriye dönük tekrar kontrol edip güncelleme yaparak yıl bitmeden herkesin koleksiyonunu olması gerektiği haline getirebiliriz.

Yıldızıma kavuşmak istiyorum diyen herkesi kendi eksik yıldızlarını tespit etmeye davet ediyorum. Tespitlerinizi bana mesaj bırakarak bildirebilirsiniz.

Geriye dönük yıldızlar şöyle dursun, bundan sonrasına bakalım diyenleri ise haftalık İBP'lerimize bekliyorum. Bu haftanın projesi "Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir ve projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar, Yeme-İçme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 22.24, 27 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Beldek kullanıcısından soru (22.12, 29 Ekim 2020)[kaynağı değiştir]

merhaba turk ragbisi hakkında icerikler girmek istiyorum nasıl yapabilirim yardimci olur musunuz --Beldek (mesaj) 22.12, 29 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Öncelikle merhaba @Beldek, Vikipedi'ye hoş geldin :). Hangi maddeyi düzenlemek ya da hangi maddeye bilgi eklemek istiyorsun? Ornek11222mesaj 09.39, 30 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla
Bir maddeyi düzenlemek için bilgisayarda yukarıda "Değiştir" tuşuna basarak, mobilde kalem tuşuna basarak bilgi ekleyebilirsin. Ornek11222mesaj 09.41, 30 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Değişiklikler bekliyor![kaynağı değiştir]

Şu anda, Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 2.060 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Okuyucuların bilgiye hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için bekleyen değişiklikleri haydi hep birlikte eritelim!

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
44. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Şablon:Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.10, 2 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Yarışma puanlaması hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba @Sakhalinio, bu konu hakkında tekrar rahatsız ediyorum ama yarışma biteli 1 gün oldu. Puanlaması hâlâ yapılmadı. Ornek11222mesaj 21.42, 1 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Ornek11222, bu tip yarışamarın puanlaması çok hızlı sonuçlanmıyor maaelsef. Daha önceden düzenlemiş olduğumuz Türk Dilleri Vikimaratonu 2020'de 1 aydan biraz daha fazla sürede açıklayabilmiştik. Bu yarışma sonucunuda yaklaşık aynı tarihlerde açıklayabiliriz herhalde diye düşünüyorum. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 19.07, 2 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı İş Birliği Projesi ödülleri şablonundaki değişiklik hakkında[kaynağı değiştir]

Selam Ornek11222,

Kullanıcı İş Birliği Projesi ödülleri şablonunda yaptığın eklemeyi geri aldım. Sebebi de şu:

Katılımcı Yıldızı'nı ödüller listesine ekledim ve arşivde de her haftanın katılımcıları için o haftanın listesine ekliyorum, ama şablona eklememiştim özellikle. Katılımcı yıldızı, katılan herkes için aslında. O hafta İBP'ye katılmış ama dereceye girmemiş ve ek bir yıldız da almamış olanlar için, katılımı için teşekkür mahiyetinde bir nevi. Ödül sahiplerine yıldızlarını gönderirken herhangi bir ödülü olmayanlara da katılımcı yıldızı gönderiyorum. Başka ödül almışsa göndermiyorum ama aslında hak etmiş oluyor. Biraz karışık mı anlattım bilemedim ama şablonda görenler kafa karışıklığı yaşıyor diye sildim şimdi şablondan. Sana da yanlış anlama olmasın diye bilgi vermek istedim.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 08.43, 5 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Ne demek :) Benim için hiç sorun değil @LostMyMind. Ornek11222mesaj 21.04, 5 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Ornek11122 hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba @Sakhalinio, yukarıda ismini gördüğün hesap bana aitti. Yukarıdaki hesaba erişimim kesilince şu anda kullandığım hesabı oluşturdum. Yukarıdaki hesap silinebilir mi? Ornek11222mesaj 05.18, 6 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Ornek11222, hesapların silinmesi söz konusu değil. Ancak bu kullanıcıya halen ulaşım imkanınız varsa ve bu kullanıcının bu isimle kalmasını istemiyorasnız, şuradan kullanıcı adı değişikliğine başvurabilirsiniz. Saygılarımla, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 12.38, 6 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Hesaba hiçbir şekilde erişimim yok @Sakhalinio. Ornek11222mesaj 15.18, 6 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İBP için yeni ödül kutusu[kaynağı değiştir]

Selam Ornek11222, İBP ödülleri için yeni şablon oluşturdum. Kullanmak istersen sayfana şu şekilde ekleyebilirsin:

{{Userboxtop}}
{{Kullanıcı İBP yıllık ödül tablosu
| yıl           = 2020 
| kullanıcı     = Ornek11222
}}
{{Userboxbottom}}

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 14.59, 6 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Teşekkür ederim @LostMyMind. En kısa sürede deneyeceğim. Ornek11222mesaj 15.19, 6 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Kategori:Bakü'deki sanatçılar hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ulam standardımız kişileri doğum yerine göre sınıflandırmak üzerine kurulu. Doğru adlandırma Bakü doğumlu sanatçılar biçiminde olmalı. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17.06, 6 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

İrfanözdemir1907 adlı kullanıcıdan soru (14.38, 11 Kasım 2020)[kaynağı değiştir]

Merhaba ben sayfa oluşturmak istiyorum fakat onaylanmış hesap diyor hesabımı nasıl onaylı yapabilirim --İrfanözdemir1907 (mesaj) 14.38, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@İrfanözdemir1907, bir hizmetliye danışabilirsin. İyi günler. Ornek11222mesaj 14.09, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Flightengineer06 adlı kullanıcıdan soru (22.11, 11 Kasım 2020)[kaynağı değiştir]

Merhaba. Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal profilinde birkaç düzenleme yaptım. Bu düzenlemelerin yayınlanması için ne yapmam lazım? Teşekkürler. --Flightengineer06 (mesaj) 22.11, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Düzenlemenin onaylanması için bir devriyenin bakması gerekiyor. İyi günler. Ornek11222mesaj 14.10, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Rıdvan KIR H. adlı kullanıcıdan soru (19.07, 12 Kasım 2020)[kaynağı değiştir]

merhaba kendim hakkında özgeçmişimi yazmak istiyorum.Ne yapmam gerekiyor? --Rıdvan KIR H. (mesaj) 19.07, 12 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Rıdvan KIR H., Vikipedi'de yalnızca kayda değer maddeler bulunmakta. Daha fazla bilgi için: VP:KD İyi günler. Ornek11222mesaj 14.11, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı![kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı
Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!
Caskination ?
Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
46. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.05, 16 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Hayalinle yaşa adlı kullanıcıdan soru (13.30, 19 Kasım 2020)[kaynağı değiştir]

Hack olmak istiyorum --Hayalinle yaşa (mesaj) 13.30, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Hayalinle yaşa, ne demek istediğini tam anlamadım. Ornek11222mesaj 14.12, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

M.Tekeci adlı kullanıcıdan soru (11.08, 22 Kasım 2020)[kaynağı değiştir]

wikipedi'ye nasıl sayfa ekleyebilirim --M.Tekeci (mesaj) 11.08, 22 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @M.Tekeci. Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldin. Sayfa oluşturmak için herhangi bir maddedeki kırmızı bir bağlantıya tıklayarak ya da sağ üst köşedeki arama kutucuğunu kullanarak madde oluşturablirsin. Daha fazla bilgiye VP:YENİ bağlantıdan ulaşabilirsin. İyi günler. Ornek11222mesaj 19.28, 22 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
47. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Nobel Kimya Ödülü sahipleri listesi maddesindeki kırmızı maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.14, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Mertbaykun adlı kullanıcıdan soru (02.32, 25 Kasım 2020)[kaynağı değiştir]

Merhaba ben madde açmak istiyorum nasıl yapabilirim --Mertbaykun (mesaj) 02.32, 25 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Mertbaykun. Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldin. Sayfa oluşturmak için herhangi bir maddedeki kırmızı bir bağlantıya tıklayarak ya da sağ üst köşedeki arama kutucuğunu kullanarak madde oluşturablirsin. Daha fazla bilgiye VP:YENİ bağlantıdan ulaşabilirsin. İyi günler. Ornek11222mesaj 07.00, 25 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya yüklemek[kaynağı değiştir]

Resim yüklemek istiyorum Ogitos (mesaj) 17.37, 29 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@Ogitos, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldin. Resim yüklemek için Dosya Yükleme Sihirbazı'nı kullanabilirsin. Yükleyeceğin resim telif haklarına uygun olmalıdır. Daha fazla bilgiye Yardım:Resim yükleme bağlantıdan ulaşabilirsin. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 12.13, 1 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
48. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.18, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

O nasıl bir madde öyle[kaynağı değiştir]

en:Mihail Kogălniceanu maddesini gözüne kestirdiğin için tebrik ederim öncelikle :) enwiki biraz abartmış mı acaba? Bence hepsini çevirmekle uğraşmayıp makul miktarda çeviriyle de yetinebilirsin. Yarım kalmış hissi vermeyecek şekilde daha önemli kısımları alıp bir kısmını hiç dahil etmeyebilirsin. Hafta boyunca tek maddeyle sararıp solmaktansa :) Bir de ben genelde ilk paragrafı çevirip çalışma şablonuyla bir oluşturuyorum, sonra üzerinde çalışıyorum. Bu büyüklükte bir maddeyi başka gözüne kestiren olmaz herhalde ama yine de öneririm, başkasının da aynı maddeye başlamasından iyidir. Sevgiler, kolay gelsin. LostMyMind (mesaj) 20.41, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

@LostMyMind, aslında ben de ilk görünce şok oldum. Bir değişiklikte 60.000 bayt eklenmiş. Bir çılgınlık yapıp maddenin hepsini çevirmeyi planlıyorum (Pek sanmıyorum ama :D). Ornek11222mesaj 22.27, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
O zaman iyi şanslar. Bu madde için ileri madde yıldızından bir tane de yetmez, iki tane birden vermek gerekir :))) LostMyMind (mesaj) 08.24, 1 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Böbrek nakli adlı kullanıcıdan soru (11.10, 1 Aralık 2020)[kaynağı değiştir]

Ben 2012 den bu yana böbrek nakli oldum. Ve Allah'a şükür durumum çok iyi darısı diyer böbrek yetmezliği çeken yada böbrek belliyken arkadaşlara benim söylemek istediğim şu Benim kontrollerim Yıldırım Beyazıt eğitim ve araştırma hastanesinde dışkapı Nefroloji Eğitim gürevlisi Prf. Deniz Ayli ve ekibinde çalışan özellikle Sayın hocam Deniz beyin bu pandemi döneminde biz böbrek nakli hastalar ve diğer hastalara gösterdiği ve özerine titrediği için canı günül den teşekkürler ederim Hata kendisi bile hastalandı sırf bizim hasta olmamamız için gösterdiği etmeye zamana teşekkür ediyorum. Bu güzel hocamız ve ekibine teşekkür ediyorum. Sayın Reyisimizinde bu güzel hocalarımızın göz ardı etmemesini diler Reyisimin dava arkadaşı olarak kendisinde En kalbi duygularımla saygı ve sevgiyle selamlıyorum Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah 🇹🇷💊🛏💉🏩🏩🏩🏩🏩🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 --Böbrek nakli (mesaj) 11.10, 1 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Böbrek nakli, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldin. Soracağın sorun neydi? Ornek11222mesaj 12.10, 1 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Deliormanlee adlı kullanıcıdan soru (00.11, 3 Aralık 2020)[kaynağı değiştir]

Merhaba --Deliormanlee (mesaj) 00.11, 3 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Deliormanlee, sana nasıl yardımcı olabilirim? Ornek11222mesaj 06.17, 3 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
49. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Telif sorunları nedeniyle toplu silinen bazı edebiyat maddelerinin yeniden oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.20, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Edebiyat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
49. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Telif sorunları nedeniyle toplu silinen bazı edebiyat maddelerinin yeniden oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Edebiyat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.20, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Heybet aslanoglu adlı kullanıcıdan soru (07.50, 8 Aralık 2020)[kaynağı değiştir]

Biyografi nasil ekleyebilirim --Heybet aslanoglu (mesaj) 07.50, 8 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Heybet aslanoglu. Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldin. Sayfa oluşturmak için herhangi bir maddedeki kırmızı bir bağlantıya tıklayarak ya da sağ üst köşedeki arama kutucuğunu kullanarak madde oluşturablirsin. Oluşturacağın maddelerin kayda değer olması gerekiyor. Daha fazla bilgiye VP:YENİ, VP:KD bağlantılardan ulaşabilirsin. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 10.09, 8 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Yeni yetkin ho.[kaynağı değiştir]

Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasını takip etmeyi unutma. :) - Caskination ? 22.35, 10 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Caskination, tamam :) Ornek11222mesaj 05.31, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Koleksiyon[kaynağı değiştir]

Selam Ornek11222, şurada koleksiyona Benn'i ekliyim derken arada Brcan'ı yemişim ve iki tane Basak olmuş nasıl yaptıysam artık :) Sen birini silince farkettim, teşekkürler. LostMyMind (mesaj) 07.40, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@LostMyMind, bir şey değil Aslında ben de şu {{İBP sizi özledi}}'yi göndermek için listeye bakayım dedim. Fark edince çıkarttım. Ornek11222mesaj 07.45, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Bu arada bir şey soracağım @LostMyMind. 2021 Maraton taslağı hangi sayfadaydı? 10 dakikadır arıyorum. Bulamadım da Ornek11222mesaj 07.48, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Vikipedi:İş birliği projesi/Sorumlular/Maraton 2021 - taslak sayfasında.
Vikipedi:İş birliği projesi/Sorumlular/Birlikte çalışma rehberi'nin ayrıca bakınız bölümünde de bağlantı var bu sayfaya. Ben de bulmakta zorlanıyordum, sonra rehbere ekledim :) --LostMyMind (mesaj) 07.50, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Teşekkür ederim @LostMyMind Ornek11222mesaj 07.51, 11 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Çeviri aracı[kaynağı değiştir]

Aaa, Ornek11222, sen çeviri aracını neden kullanmıyorsun? Şimdi farkettim, maddeleri elle oluşturmuşsun. Çeviri aracını kullansan ya, çok kolay olur. Formatlama vs ile hiç uğraşmazsın, sadece cümleleri çevirirsin. Yani üstüme vazife mi bilemedim ama farkedince söylemeden geçemedim, yanlış anlama lütfen. Sevgilerimle, --LostMyMind (mesaj) 21.52, 13 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@LostMyMind, önerin için teşekkür ederim. Telefondan çeviri aracı zor oluyor. Ama Mihail Kogălniceanu'yu bilgisayardan çeviri aracı kullanarak oluşturmuştum. Normalde Vikipedi'ye telefondan giriyorum. Belki yakında... Ornek11222mesaj 05.41, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Harunkayamamamia adlı kullanıcıdan soru (08.24, 14 Aralık 2020)[kaynağı değiştir]

merhaba --Harunkayamamamia (mesaj) 08.24, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Harunkayamamamia Ornek11222mesaj 08.43, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İBP 50. hafta ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 09.15, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Bmnnjı adlı kullanıcıdan soru (16.39, 16 Aralık 2020)[kaynağı değiştir]

Merhaba bir kişi hakkında bilgi eklemek istiyorum bunun sonuçları nelerdir ? --Bmnnjı (mesaj) 16.39, 16 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Bmnnjı, hangi sayfaya bilgi eklemek istiyorsun? Ornek11222mesaj 17.04, 16 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kekxxd adlı kullanıcıdan soru (10.19, 17 Aralık 2020)[kaynağı değiştir]

Merhaba, dün 2 yazıya kaynak belirterek 2 adet önemli bilgi ekledim bilgi koyulmuş ancak yararlandığım kaynak kabul edilmemiş bunun sebebi nedir ? --Kekxxd (mesaj) 10.19, 17 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Kekxxd, değişiklik özetinde belirtilmiş. Ornek11222mesaj 07.09, 21 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
51. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Başlığı olmayan kaynak içeren sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.02, 21 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Memleket Hareketi Logosu Hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, eklediğiniz Memleket Hareketi logosunun doğruluğunu ve bağlayıcılığını araştırdığımda bir sonuca varamadım. Memleket Hareketi otobüsünde de bu logo yer almıyor, yalnız resmî olmayan bir Twitter hesabında yer alıyor. Bu sebeple logoyu Memleket Hareketi maddesinden kaldırdım. Selamlar.--Furkan 💬 14.38, 21 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@Furkan, kaldırman iyi olmuş. Her yerde farklı logo kullanılıyor. Sabit bir logo olmadığı için sil etiketi eklemeyi düşünüyorum. İyi günler. Ornek11222mesaj 15.03, 21 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Hizmetliler etiketi ekler eklemez kaldırdılar. Bu kadar hızlı olan hizmetlilerimizi tebrik ediyorum :) Ornek11222mesaj 15.14, 21 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@Superyetkin'e seslenelim :) Ornek11222mesaj 15.16, 21 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Ornek11222,

2020 Aralık ve 2021 Ocak İş Birliği Projesi'nin konusu, Yapılacaklar listesindeki sayfaların oluşturulması ve geliştirilmesi olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilirsiniz!

Projeye katılımınızı bekleriz :)

Sevgiler. İyi vikiler. --Veselov350💬 09.02, 27 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Türkiyenin en iyi işi bence meyve sebze işidir. Bu dalda çok iyim ama maddi durumum el vermediği için yapamıyorum[kaynağı değiştir]

ankara toptancı halinden bir dükkan almak ve uluslar arası meyve sebze ticareti yapmak Şahin alparslan (mesaj) 04.23, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ornek11222,
52. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Kripto para birimi ile ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Ekonomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 05.40, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Ödül şablonu[kaynağı değiştir]

Selam Ornek11222, ya kusura bakma lütfen, ödül şablonunda yaptığın değişiklikleri geri aldım, tüm yıldızları almışız gibi hatalı bir görüntü oluşmuştu koleksiyon sayfasında. Şablonda kazanılmış yıldızların yanında hangi hafta kazanıldığı ile ilgili bilgi koyuyoruz normalde, şuradaki gibi, kazanılmamış yıldızların parametrelerini boş bırakıyoruz, çünkü ilgili parametre doluysa yıldız kazanılmış olarak işleme alınıyor. Sevgilerimle, --LostMyMind (mesaj) 08.04, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

@LostMyMind, aslında ben de geri alıp düzenleyecektim ki senle çakıştım. Parametrenin boş bırakıldığını sonradan fark ettim :D Ornek11222mesaj 08.07, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Şimdi köy çeşmesinden de bağlantı verdim ya, görenler girip bakabilir diye aceleyle geri aldım o yüzden --LostMyMind (mesaj) 08.08, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@LostMyMind 😂. Bu {{Emoji}} şablonu da güzelmiş. Arada bunu da kullanayım :D Ornek11222mesaj 08.23, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
ya evet orada daha çok seçenek var, daha güzel, ama numarasını bilmek gerekiyor diye üşeniyorum kullanmaya :) --LostMyMind (mesaj) 08.26, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@LostMyMind, ben kullanacağım zaman hemen Belgeleme sayfasını açıyorum. Oradan Kopyala+Yapıştır yapıyorum Ornek11222mesaj 08.28, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Mantıklı, işte benimkisi tamamen üşenme kaynaklı :) Şablonu bulup aç, belgeleme sayfasına bak falan... Tembellikten başka bir sebebi yok, öbüründe kelimeler aklımda kalıyor diye yazıp geçiyorum. --LostMyMind (mesaj) 08.33, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@LostMyMind aslında {{emoji|:)}} yazınca , {{emoji|:D}} yazınca da elde ediyormuşsun. Az önce enwiki'de gezinirken gördüm :D Ornek11222mesaj 08.39, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Soru[kaynağı değiştir]

Ornek11222, birşey sormak istiyorum, Vikipedi tartışma:İş birliği projesi/2021/1. hafta tartışma sayfasından 2020'nin tüm katılımcılarına kl şablonu ile seslenmeye çalıştım ama 1 kişiden bile herhangi bir şey gelmedi, acaba seslenmeler yerine ulaşmadı mı? sayı fazla olduğu için veya seslen yerine kl kullandığım için? Sana bildirim geldi mi ilgili sayfadan? Sana da seslenmiştim. Eğer seslenmeler gitmediyse gruplar halinde sesleneyim toplu seslenmek yerine. --LostMyMind (mesaj) 11.39, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Bana da gelmedi bildirim @LostMyMind. {{Seslen}} şablonunu dene bir de. Ornek11222mesaj 12.34, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Şimdi geldi mi? --LostMyMind (mesaj) 13.00, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@LostMyMind hayır. Bildirim gelmedi :| Ornek11222mesaj 13.02, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Toplu olunca gitmiyor muhtemelen, sen de O harfi olduğu için sonlardasın, muhtemelen ilk birkaç kişiye gitmiş olabilir sadece. Neyse bi bekliyim bakalım birilerinden bir tepki gelecek mi. Zaten aynı mesaj köy çeşmesinde de var, olmazsa oradan görsünler. --LostMyMind (mesaj) 13.04, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@LostMyMind, benim bildiğim; sistem, değişiklik yayınlanır yayınlanmaz bildirim gönderir. Sıra yok diye biliyorum ama... @Vito Genovese'ye seslenelim o zaman. Ornek11222mesaj 13.10, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Seslenilen kişi sayısı 50'yi geçerse hiç kimseye bildirim gitmiyor. O yüzden ikiye bölüp sıfırdan gönderilmesi iyi olur.
Vito Genovese 13.19, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@LostMyMind'e sesleneyim. Ornek11222mesaj 13.20, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Teşekkürler Ornek11222, @Vito Genovese. 2 parça halinde göndereyim o zaman :) --LostMyMind (mesaj) 13.22, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Bildirim geldi mi? --LostMyMind (mesaj) 13.26, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
@LostMyMind; evet, geldi. Ornek11222mesaj 13.27, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla
Oh be nihayet 😅😇✨🎈🎉🎊 --LostMyMind (mesaj) 13.31, 28 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Defnetatlicesme adlı kullanıcıdan soru (11.59, 30 Aralık 2020)[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Ben kullanıcı ismimi değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?

şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla, --Defnetatlicesme (mesaj) 11.59, 30 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Defnetatlicesme, kullanıcı adını değiştirmek için Meta'dan başvurman gerekiyor. Ama sen zaten başvuru yapmışsın fakat "reason" yani gerekçe kısmını doldurmamışsın. Eğer gerekçeni yazarsan kâhyalar gereğini yapacaktır. Ornek11222mesaj 17.30, 30 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla