Kullanıcı mesaj:Onurustaoglu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kadıköylü tarafından 2 yıl önce Dosya:Onur Ustaoğlu.jpg başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Onurustaoglu!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 291 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Gözat
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Doruk455 08:04, 22 Temmuz 2016 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Doruk455 08:04, 22 Temmuz 2016 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
II. Niveles (mesaj) 12:15, 22 Temmuz 2016 (UTC)


Hey! Biz de buradayız[kaynağı değiştir]

Kitabınızı kapaksız bırakmayalım. Bu işlerden (resim yükleme) anlayan kullanıcılar belli. Lisans konusunu çözmek için onların birinden yardım isteyin lütfen. Güzel bir madde olacak inşallah. --E4024 (mesaj) 06:42, 3 Ağustos 2016 (UTC)

E4024 (Evet ben vikipedia da biraz acemiyim bunun için o konularda biraz destek istiyorum hatta bana Mail adresinizi verebilirseniz size kapak ve cd yi görselini göndere bilirim)--Onurustaoglu (mesaj) 14:32, 3 Ağustos 2016 (UTC)
Bu işlerden anlayan ben değilim, özellikle dosya silme talebinde bulunanlar bilir. --E4024 (mesaj) 11:38, 3 Ağustos 2016 (UTC)
Bir de hayırlısıyla maddeyi kurtaralım, ben sizden imzalı kitap bekliyorum! :) --E4024 (mesaj) 11:39, 3 Ağustos 2016 (UTC)

Tabi ki Seve seve Hemen İmzalar Gönderirim kitabı :) Aslında kitabın kapak tasarımını ben yaptım yani kendi çalışmam dolayısıyla kimse telif falan isteyemez. --Onurustaoglu (mesaj) 14:51, 3 Ağustos 2016 (UTC)

Bu Arada Ben tekrar yükledim Kitabın kapağını ve cd görselini. https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Heybizdeburaday%C4%B1zkapakcd.jpg --Onurustaoglu (mesaj) 15:20, 3 Ağustos 2016 (UTC)

Hey! Biz de Buradayız silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Maddenin geleceği oylamaya sunulmuştur sizde Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hey! Biz de Buradayız sayfasından görüş bildirebilirsiniz inşallah. --II. Niveles (mesaj) 00:19, 5 Ağustos 2016 (UTC)--II. Niveles (mesaj) 00:19, 5 Ağustos 2016 (UTC)

SAS Oylaması[kaynağı değiştir]

Merhaba Onur hocam, Silinmeye Aday Sayfalardaki Kalsın Kalsın oylamanızı Yorum Yorum olarak değiştirdim. Zira oylamaya katılabilmek için bir kaç kriteri aşmak geriyor. Gerekli kriterleri burada görebilirsiniz. Aklınıza takılan bir şey olur ise mesaj kutuma sorularınızı iletebilirsiniz. İyi vikiler. --Pragdonmesaj 13:10, 5 Ağustos 2016 (UTC)

Kullanıcı:Pragdon uyardığın için çok teşekkür ederim. biraz acemiyim viki ye yeni yeni alışıyorum. kusura bakmayın :) --Onurustaoglu (mesaj) 02:12, 6 Ağustos 2016 (UTC)
Kullanıcı:Pragdon Bir şey sorabilir miyim ? SAS Oylaması 5 gün sürer yazıyor tartışma Olursa uzar yazıyor Ama Hey! Biz de Buradayız maddesinde bir tartışma yok silinsin diyende yok ve 5 günde doldu. bilgi kutusu falanda eklendi yani madde biraz daha gelişti. acaba bu Madde ne zaman normalleşir? --Onurustaoglu (mesaj) 14:40, 11 Ağustos 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap--@Onurustaoglu SAS oylamasına şu an fazla katılım olmadığı için hizmetliler tarafından bekletiliyor. Yakın zamanda durumu netleştirilir. Bu süreçte sayfayı geliştirmeye devam edebilirsiniz. Bunun için diğer kitapların sayfalarına bakarak ipuçları elde edebilirsiniz. Örnek verecek olursak Orhan Pamuk'un Cevdet Bey ve Oğulları kitabının sayfası örnek teşkil edebilir ipuçları açısından. Kitabı okumadığım için içerik konusunda yardımcı olamıyorum. Ancak kitabı çok iyi bilen biri olarak özet gibi kısımlar da ekleyebilirsiniz geliştirmek açısından. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 11:51, 11 Ağustos 2016 (UTC)
Kullanıcı:Pragdon Anladım yapmaya calışacam ama kitabımda engeli insanların sorunlarını anlatan bir birinden ayrı 79 tane makale var birde özel röportaj var. yazdığım kısa kısa makalelerde kimi zaman bir öykü ile derdimi anlattığımda oldu. bunları nasıl özetliye bilirim içerik olarak nasıl yazabilirim diye düşünüyorum. ama dediğinizi yapmaya çalışacam. ilginize çok teşekkürler. dediğim gibi bu kitap her şeyiyle özel bir kitap En önemlisi de ben ve arkadaşlarım kitabı sesli hale getirerek bilmeden Türkiye'de bir ilki yapmışız. aynı anda hem kitap olarak hem sesli olarak piyasaya çıkmış bir kitap yok. hatta bu yüzden kitabı çıkarırken yayın evi baya bir uğraşmak zorunda kaldı. Kültür bakanlığından türkiyede yapılmış böyle bir çalışma yok CD yi kitapla birlikte veremezsiniz demişler. ancak yayın evinin avukatları bir şekilde hallettiler. bu ülkede ilkleri yapmak baya bir zormuş bunu anladık :) bu yüzden bu kitap vikipedia ya girmeyi hak ediyor... neyse iyi çalışmalar görüşürüz...

--Onurustaoglu (mesaj) 12:12, 12 Ağustos 2016 (UTC)

Merhaba. Kitabınızın kayda değerlikle ilgili kuşkular barındırdığını gördüm. Gerekli açıklamayı @Evolutionoftheuniverse güzel bir şekilde yapmış. Bir öneri olarak kitabınız hakkında (eğer varsa özellikle hak arayıcılığı boyutuyla ilgili) birer yazı hazırlayıp Kaos GL, Agos ve Bianet gibi portallara göndererek kitabınızın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabileceğinizi düşünüyorum. İyi çalışmalar. --Kudyaz 19:36, 13 Ağustos 2016 (UTC)
Kullanıcı:Kudelski Öncelikle ilginize Teşekkürler. ama Kayda değer değil maddesini kabul etmiyorum. silecekseniz başka bir maddeden silin. biz iki imza günü yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz bir canlı yayın programına konuk oldum. bu arada ben 6 yıldır aktif gazetecilik yapıyorum. bizbolulular.com haber portalı'nın yazı işleri müdürlüğünü bile yaptım. yani neyin kayda değer neyin değil olduğunu sizin kadar olmasa da bilirim. ve hiç kimseye başta ben olmak üzere bu kitapta 3 yıldır emek harcayan 23 kişinin emeğine kayda değer değil dedirtmem. dediğim gibi benim hiç okula gitmeden böyle bir kitap ortaya çıkarmam yaptığım ve yapacağım işler başlı başına kayda değerdir ve insanlara örnek olacak bir şeydir.

bu arada dediğiniz yerlere uygun bir şekilde yazıları yazacağım ama şunu unutmayın Türkiye nin ilk sesli kitabına kayda değer değil diyorsunuz ve bu kadar kaynağa rağmen kitabı tanımıyorsunuz. bakınız Christy Brown yi bir araştırın eğer onu kayda değer bulup vikipedi ye alıyorsanız. bu kitabı da almalısınız. Ama almak istemiyorsanız kayda değerlilik değil de başka bir şey bulun ve öyle silin... Ayrıca beni ve yaptıklarımı biraz araştırın... ilginize tekrar teşekkürler saygılarımla... --Onurustaoglu (mesaj) 12:00, 14 Ağustos 2016 (UTC)

Oylamanın sonucu açıklandı[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hey! Biz de Buradayız

Merhaba kardeşlik. Biz sayfanın kayda değerliğini savunduk ancak işi bilen bir hizmetli kuvvetli gerekçelerle kayda değer olmadığını kanaat getirdi ve sayfayı sildi. Ama yolun sonu değil kayda değer haber, dergi vb. kaynak olarak kullanılabilecek yerlere e-posta at kitabından bahset haberlerine yazılarına konu etsinler elbet bir kaçı sesine kulak verecektir. O vakit kaynaklarla tekrar ekleyebilirsiniz. Saygılar. --II. Niveles (mesaj) 12:52, 1 Ekim 2016 (UTC)

II. Niveles oylama sonucu 4 kalsın 1 silinsin 1 de çekimser iken siz ne düşünerek sildiniz bu maddeyi anlamadım. şu oylama sonuçlarına bir daha bakın. ve bütün sorumlu vikipedi yetkilileri bu günü bir yere yazsınlar. kitabın ve benim ismimi de bir yere not edin ileride çok duyacaksınız --Onurustaoglu (mesaj) 19:48, 1 Ekim 2016 (UTC)

Vallahi güzel kardeşim ben silmedim hatta silinmesini önlemek için oylama açtım lakin kalsın oylarına rağmen kaynaklarınıza itibar edilmedi suç bende değil üzgünüm. --II. Niveles (mesaj) 16:51, 1 Ekim 2016 (UTC)

II. Niveles onu anladı ilginize teşekkürler ama bu kadar oy farkı ile kalsın denilen bir madde niye silinir. o zaman verilen oyların orada yapılan tartışmaların ne kıymeti kaldı. yani bu wikipedia yakıtımı şimdi ? ben her denileni yapmaya çalıştım. dediğim gibi 50 yıl sonra herkes yazar önemli olan şimdi yazmak ama vikipedi bizi tanımadı. ayrıca bu sonuçlarla maddeyi silerek sadece bizi değil oy verenleri de tanımadı. --Onurustaoglu (mesaj) 20:10, 1 Ekim 2016 (UTC)

Bu arada Sayın Vikiçizer de bu sayfayı bir okusun. Gerçekten Türkiye'de ilkleri yapmak zormuş bunu anladım kitabı çıkarırken bakanlıkta kitapla CD yi aynı anda veremezsiniz bunu bize bir örneğini gösterin demişlerdi. arkadaşlar bu kitap bir ilk ve özelliğide hem basılı hem sesli olması dememize rağmen kabul etmemişlerdi ancak avukatlarımız devreye girince anladılar Kitabın değerini burada da öyle bir şey yapmalıyız sanırım. çünkü "Hey' biz de buradayız" özel bir kitap ve ilk olduğu içinde hiç bir kategoriye uymuyor. --Onurustaoglu (mesaj) 20:38, 1 Ekim 2016 (UTC)

Temmuz 2021[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Merhaba, yaptığınız bir değişiklik deneme amaçlı olarak görülmüş ve geri alınmıştır. Deneme yapmak istiyorsanız, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz olursa mesaj sayfama yazabilirsiniz. Teşekkürler.--— Pamfilyalı 💬 10.04, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Onur Ustaoğlu[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Kadıköylü. Oluşturduğun Onur Ustaoğlu maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kadıköylümesaj 18.45, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Dosya:Onur Ustaoğlu.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Kadıköylü. Oluşturduğun Dosya:Onur Ustaoğlu.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kadıköylümesaj 18.46, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla


Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması hâlinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Kadıköylümesaj 18.50, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Onur Ustaoğlu[kaynağı değiştir]

Selamlar sayın Onur Ustaoğlu, onayladım makalenizi. Yukarıda yaptığım uyarıları göz ardı edin lütfen. Kaynak ekleyip düzenleme yapacağım. Siz şimdi bir şey eklemezseniz sevinirim, sistem çakışabilir. Saygı ve sevgiyle... Kadıköylümesaj 18.55, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Madde üzerinde çalışıyorum. Lütfen değişiklik yapmayın, çakışıyoruz. Kadıköylümesaj 19.08, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Kadıköylümesaj 19.37, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Onur Ustaoğlu[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Victor Trevor. Oluşturduğun Onur Ustaoğlu maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Victor Trevor (mesaj) 19.52, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Onur Ustaoğlu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Onur Ustaoğlu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Onur Ustaoğlu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylümesaj 19.54, 23 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Kuklacılık araştırması[kaynağı değiştir]

Bir kullanıcı, kuklacılığa ilişkin bir araştırma başlattı. Kuklacılık, birden fazla Vikipedi hesabının topluluk politikasına aykırı bir şekilde kullanılmasıdır. Araştırma Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Onurustaoglu sayfasında yapılıyor. Araştırmayı açan kullanıcı kanıtlarını sundu. Lütfen kendi kanıtlarınızı sunmaktan veya araştırmanın sonucuna karar veren Vikipedi hizmetlisinin veya denetçisinin değerlendirmesini istediğiniz yorumları göndermekten çekinmeyin. Birden fazla hesap kullanıyorsanız (Vikipedi politikasına aykırı bir şekilde) lütfen araştırma sayfasına gidin ve bunu doğrulayın. Genellikle tekrar yapmamayı vadeden ya da farkında olmayanlara hoşgörü gösterilir, ancak birden fazla hesabın kötüye kullanılması Vikipedi topluluğu tarafından çok ciddiye alınır. — Pamfilyalı 💬 23.07, 24 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Iyi gunler efendim ben wikipedia yi pek bilmiyorum. Yardimci olmaya calisirken hatalar yapmis olabilirim. Ayrica kesinlikle bu hesaptan baska bir hesabim yoktur. Eger rarkinda olmadan bir hata yapmissamda özürdilerim kusura bakmayin Onurustaoglu (mesaj) 10.21, 25 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Temmuz 2021[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Birden çok hesabı kötüye kullandığınız için değişiklik yapmanız 1 hafta süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  ‒ToprakM  19.47, 25 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Vikipedi:Engellere itiraz etme rehberi[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Minuettex. Oluşturduğun Vikipedi:Engellere itiraz etme rehberi maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Temizlik işlemi" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Minuettemesaj 18.47, 9 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

Onur Ustaoğlu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Onur Ustaoğlu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Onur Ustaoğlu (2. aday gösterme) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --~StyyxEvet? 14.59, 26 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

Dosya:Onur Ustaoğlu.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Kadıköylü. Oluşturduğun Dosya:Onur Ustaoğlu.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Ansiklopedik açıdan değersiz dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 06.32, 4 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla