Kullanıcı mesaj:Levent/Arşiv: 18 - 19

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Peki Levent Abi İyi çalışmalar Atakan0652 18:50, 3 Eylül 2008 (UTC)

  • Dikkatimi çekti, tanıdığım bir maddeydi: Lidocaine oldukça kısa. Biraz araştırdım, farklı kaynaklardan edinilebilecek bilgilerle taslak kriterlerine uygun hale getirilebilinir. Ne dersin? Levent Abi ileti 19:23, 3 Eylül 2008 (UTC)
  • Evet. Ancak tıp biraz uzak olduğum bir konu. Toparlamakta zorlanabilirim. Selamlar,--foPen bana ileti gönder 10:51, 4 Eylül 2008 (UTC)

Gördüm de bir merhaba diyeyim dedim.Nasılsınız --SE Mesaj 18:54, 4 Eylül 2008 (UTC)

  • Ben herşeyi görürüm.Teşekkürler bende iyiyim kimse halini hatrını sormuyor sorayım dedim.Mesajımı yarın görürsün sandım.Atmak Tutmak gibi birşey oldu bu.Neyse,iyi geceler--SE Mesaj 19:00, 4 Eylül 2008 (UTC)
Yok öyle SD'de olup da görünmemek, sadece mesaj gelince ce-eee demek! düşeş atarsın, yek gelir işte böyle.. Keyifler yerindedir umarım --M. M. ileti 19:06, 4 Eylül 2008 (UTC)
Gerçekten güzel olur.. da 14'üne kadar bir "iş görüşmesi" ayarlamayı gerektirir bu yakar-top nostaljisi.. zor çamaşır velhasıl, kısmet diyelim şimdilik.. sevgiler, --M. M. ileti 19:15, 4 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba. Keske EMP basligini silmek yerine taslak olarak biraksaydiniz. Icerik konunun tanimini yapar nitelikte idi ve ozellikle taslak olduguna dair eklenti eklenmisti. Ben veya bir baska vikepedist arkadasim daha genis bir zamanda konuyu genisleterek icerigini zenginlestirebilirdik. Karaahmet 20:42, 4 Eylül 2008 (UTC)


Levent Abi merhaba, acaba şu kullanıcının engellenmesi mümkün mü??? Ardarda sayfaları tahrip ediyor. --Atakan0652 21:07, 4 Eylül 2008 (UTC)

  • Öyle tabii, çok zor işiniz. Üzgün Her neyse, bir elin nesi var iki elin sesi var. Biz de bir şeyler yapmaya çalışırız madem İyi çalışmalar --Atakan0652 21:15, 4 Eylül 2008 (UTC)

Kullanıcı:zeyza[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi, Uzun zamandır madde çevirmesi yapmıyordum.Bugün İngilizce Wikiden den birkaç madde çevirdim.Eve geldiğimde aşağıdaki mesajı buldum. Ancak şahısa cevap yazamıyorum.Nasıl ulaşabilirim?Ayrıca içeriği beni rahatsız etti.Bu konuda ne yapabilirim?

mayınlar hakkında bukadar bilgiyi nereden öğrendin_? asker değilsen askeri roketlerin hangi operasyonlarda kullanıldığını nereden biliyorsun.asker olsan bile bukadar bilgiyi ancak kolordu komutanları bilir.sen ne alaka?--zeyza 15:24, 5 Eylül 2008 (UTC)

Saygılarımla--egemen 16:22, 5 Eylül 2008 (UTC)

Kendisine ulaştım. Kullanıcı:Z.eyza imiş. Teşekkürler.--egemen 16:37, 5 Eylül 2008 (UTC)


Merhaba, aslında henüz k'dayım:) Kontrol ederek gidiyorum, yapabildiğimiz kadar düzeltiyorum. Mtulu Torun'un Nurdan Torun'la ilgisi olduğunu sanmıyorum ama olabilir de...Teşekkürler, İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 20:35, 5 Eylül 2008 (UTC)


  • Merhaba Levent Abi, nasılsın? Bugün yine mi iş vardı? Sanırım sadece Pazar rahat ediyorsun ÜzgünÜzgün - Bu arada başta karşı olanlar bile Janet Jackson'a onay vermeye başlamışlar. İnsanın bir şekilde emeğinin karşılığını görmesi çok güzel bir şey. (Bu arada merak ettim Levent Abi, mesleğin neydi?) İyi çalışmalar --Atakan0652 21:32, 5 Eylül 2008 (UTC)


  • Merhaba Levent Abi, bu kullanıcı sayfan mükemmel olmuş. Bence değiştirme. En azından uzun bir süre. İyi çalışmalar --Àtâkân 0652 Měsâj 18:52, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Aa ama nolursa olsun işine uyduruk deme Levent Abi; hem o kadar kötü bir meslek değil, hem de onu bulamayanlar var. Ne yazık ki düzen böyle saçma; böyle mantıksız. Hiçbir niteliği olmayan insanlar para kırarken, sizin gibi nitelikli, ahlaklı insanları böyle zor durumda bırakıyorlar. Ama elden bir şey gelmiyor. Aslında geliyor ama kimsenin işine gelmiyor bu düzene karşı koymak. İyi çalışmalar Levent Abi, yine de kendine özen göster --Àtâkân 0652 Měsâj 19:12, 6 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba,

Çeviri istekleriyle ilgili olarak; çeviri listesine eklediğimiz bir madde, herhangi bir onay mekanizmasına tabi midir? Yoksa doğrudan maddeyi ekleyip, çeviriye başlayabilir miyiz? Bir de söz konusu maddenin halihazırda Vikipedi'de mevcut olması durumunda (herne kadar taslak aşamsında da olsa) eski maddeyi silmemiz gerekmektedir. Bunu nasıl çözüyoruz? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Cevabınız için çok teşekküler. Söz konusu madde: Google Chrome. Yeni bir madde olduğu için Türkçe içerikte fazla bilgi bulunmamakta. Kaldı ki İngilizce çevirisi Türkçe içeriği de tamamen kapsıyor. Bu yüzden İngilizce maddeyi doğrudan sayfaya kopyalayıp, çevirmeyi düşünmekteyim.

İyi Çalışmalar

Efe Kıvanç 19:19, 6 Eylül 2008 (UTC)

  • Teşekkür ederim Levent Abi ama felsefe yapmak iyi gelir bazen. Yani sorun olmaz benim için Bu arada imzam nasıl olmuş Levent Abi? --Àtâkân 0652 Měsâj 19:33, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Nasıl yani? Çok mu kötü gözüküyorlar? (Bu arada imzaya resim koymak yasakmış, çıkarmak zorunda kaldım Üzgün) --♪♫ Àtâkân 0652 Měsâj 19:44, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Peki şimdi nasıl olmuş Levent Abi? (Kusura bakma boş şeyler için vaktini alıyorum ama) --♪♫ Ātākān 0652 Měsāj 19:53, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Çook teşekkür ederim Levent Abi. İlk yaptığın harikaydı ama maalesef tercihlerimdeki o kutuya sığmadı kodlar. Ben de biraz kırptım ancak bu kadar oldu. Gerçekten çok sağol Levent Abi. --♪♫Atakan0652mesaj 21:06, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Akşam akşam başını ağrıttım Levent Abi; bu sefer oldu mu? --♪♫Atakan0652mesaj 21:23, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Levent Abi; bu son: olmuş mu? (Senin zevkine göre yaptım. Umarım olmuştur. --♪♫Atakan0652|mesaj 21:36, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Sen onu düşünme Levent Abi, ben de çok beğendim imzamı. --♪♫Atakan0652|mesaj 10:48, 7 Eylül 2008 (UTC)

Hediye şeysi[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Levent Abi. Nasılsın? O güzel ödül için çok çok teşekkür ederim. Birdenbire turuncu şeritle karşılaştım ve ne göreyim... Daha güzel katkılar yaparak layık olmaya çalışacağım. Tekrardan teşekkürler.  Brk ileti 21:33, 6 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Levent Abi[kaynağı değiştir]

  • Levent Abi, bugün boşsan, veya boş zamanın varsa bir ara bu tartışmaya katılabilir misin? İsteğine bağlı tabii. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 13:49, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Tamam Levent Abi, keyfine bak. --♪♫Atakan0652|mesaj 13:52, 7 Eylül 2008 (UTC)

Adil kullanım resimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsınız? Sizden bir ricam olacak. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla çok miktarda adil kullanım materyalı yüklemektesiniz. Şimdi yeni bir projeyi hayata geçirmekteyiz. Amacımız AK resimlerinin vikipedideki yanlış kullanımını engellemek ya da olabildiği kadar engellemek. Bu amaçla bazı yönergeleri devreye sokmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de Adil kullanım gerekçelendirme yönergesi. Tüm projede yapılması gerekenleri yaptıktan sonra bir milat belirleyip o tarihten sonra yüklenecek adil kullanım resimlerinde ki aslında şimdi de VP:AKP'sına göre durum böyledir, her adil kullanım resminin bir gerekçeye ihtiyacı olacaktır. Acaba sizden rica etsem bundan sonraki yükelmelerinizde {{Telifli kullanım gerekçesi}} kullanarak yüklediğiniz AK resimlerine kullanıldığı her madde için bir de gerekçe oluşturur musunuz? İlginiz ve anlayışınız için çok teşekkürler. Ayrıca yönergeler hakkında yorumlarınızı da bekliyoruz. Bu arada proje kapsamında yapılan ve yapılacak işler işin Kullanıcı:Manco Capac/AK sayfasına bakabilirsiniz. --Manco Capac 09:36, 8 Eylül 2008 (UTC)

  • Merhaba, öncelikle yorgunluğunuzu İzmir'deki Kızlarağası Han'a gidip bir kahve ile atlatmanızı tavsiye deceğim. Bu arada etraftaki turisteleri de çaktırmadan ne yapıyorlar neler satın almışlar diye izlemeniz de normal karşılanacaktır bilginize. :)) İlgili olta takımı firmasının logosu ile ilgili şablondaki gerekli düzenlemeyi yaptım. Fırsatınız oldukça sizin de bize yardımcı olacağınızı biliyorum. Şimdiden kolay gelsin. --Manco Capac 08:49, 9 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba nasılsınız? Biraz dinlenebildiniz mi? Gelişleriniz sıklaştı gibi. Bu arada yukardaki mesajımı değerlendirdiniz mi? Teşekkür ederim. --Manco Capac 11:50, 17 Eylül 2008 (UTC)

Şekspirim, amirim...[kaynağı değiştir]

Aman üstadım! Sen o Viki-tembel halinle bunları yaparsan... Sevgiler --M. M. ileti 20:18, 8 Eylül 2008 (UTC)

Evrim maddesine eklediğim yerleri niçin siliyorsunuz? --Cavit yalçın 21:15, 8 Eylül 2008 (UTC)

Slm, abi ya bana yaptığınız Monobook sayfası bir kaç gündür çalışmıyor. Sil, düzenle gibi etikleri ekleyen tuşlar gözükmüyor? Yardım edebilir misiniz acaba?--c3mâL 10:43, 9 Eylül 2008 (UTC)

Bu kaydı kullanım için değil size mesaj gönderebilmek için açtım. Bir başka kaydım kötü içerikli isim nedeniyle kapatılmış. Kaydın adı "solucanyapim". Burada bence yanlış bir şey yok. Ben çizgi filmler yapıyorum ve isim olarak buralarda "abc prodüksiyon" gibi bir şey kullanıyorum. Eğer yanlış olarak yapim ı düşündüyseniz onu "prodüksiyon" anlamında yazdım. Kaydımı yeniden kullanma şansım olabilir mi? Lütfen bu konuda birşeyler yapın.Bu imzasız yazı Mesaj (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

"Maddelere ilgisiz ya da seri halde (spam) dış bağlantılar eklemek vandalizm olarak değerlendirilir. Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam etmeniz halinde Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir." Kastamonu, afyon, tokat şehirleriyle ilgili verilmiş olan bağlantılar eğer incelenmiş olsaydı, herhangi bir reklam aracı olmadıkları derhal görülürdü. Kendisinden oldukça faydalanmakta olduğum siteye katkı olarak düşünmüş olduğum hareketin kural ihlali olarak değerlendirilmesi üzücü oldu. Saygılarımla. Bu imzasız yazı Abdulhalim (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kastettiğim o değil. Yani ayrıca bu nasıl reklam olsunki, ben bu isimden bi kazanç sağlamıorum, daha lise öğrencisiyim, arkdaşlarım izlio yaptığım filmleri sadece. Ama hesabım ille de engelli kalacaksa artık birşey demiyorum.Saygılarımla, sitenizden ayrıldığımı ilan ediyorum.Bu imzasız yazı Mesaj (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Yıldız için teşekkür ederim, elden geldiğince düzeltmeye, bir şekilde katkı yapmaya çalışıyorum...Vikipedinin önemini sizin gibi kavrayanlardanım. Bir de zamanla bağımlılık yapıyormuş, iyi bir şey mi kötü bir şey mi bu, artık ilerde göreceğiz...Tekrar teşekkür ederim, Hoşcakalın...Vikipedist 19:43, 9 Eylül 2008 (UTC)

Dilerim herşey istediğiniz gibi olur...İyi geceler, Hoşcakalın...Vikipedist 19:48, 9 Eylül 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim Levent Abi bu harika projeye küçücük bir faydam olmuşsa ne mutlu bana. İyi geceler ve kolaylıklar dilerim :)--Gökhan 21:19, 9 Eylül 2008 (UTC)

Ödülünüz için teşekkürler Levent Abi. Böyle bir ödüle gerek kalmadığı günlerin gelmesi ümidiyle... İyi geceler...bekiroflaz § mesaj 21:53, 9 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba ,BİYOGRAFİMİN ONAYLANMASINI RİCA EDERİM[kaynağı değiştir]

Merhaba ,BİYOGRAFİMİN ONAYLANMASINI RİCA EDERİM

Tesekkurler

Mert Suslu

  • Selam, monobook için sağ olun. --c3mâL 10:29, 10 Eylül 2008 (UTC)

abi pardon sildim kusuran bakma engelleme beni hemen üye olcam çok özür dilerim Bu imzasız yazı 88.232.95.34 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

diğer insanları anlarım da bu kadar yüce bi insana bu saygı ifadesi vermek neden garip olyor...cevaplarsanız sevinirim... Bu imzasız yazı Galileogalilei (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

tamam...anladım...

Resim:Hcorter-1.jpg lisans durumu[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resim:Hcorter-1.jpg için verdiğiniz lisansı, kaynakta doğrulayan bir ifade bulamadım. OTRS bekleme aşamasında mıyız acaba? Yoksa benim kaynaktaki web sitesinde gözden kaçırdığım bir bölüm mü var? İyivikiler... homonihilis // ileti 20:07, 10 Eylül 2008 (UTC)

Tamamdır. Yalnız bu durumda resme OTRS maili gelene kadar bir not mu koysak? Yarın da Manco Capac soracak size, hissediyorum. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:14, 10 Eylül 2008 (UTC)
Madem yeniden mail atıyorsunuz, bence resmi kaldırmaya gerek yok. Demek istediğim açıklama kısmına, "resmin lisansı ile ilgili OTRS maili beklenmektedir" gibi ufak bir açıklama eklemekti. Çünkü resmin durumunu şimdi biz biliyoruz ama başka bir kullanıcı aramızda geçen bu konuşmaları bilmeyerek, lisansın uygunsuz olduğu sonucuna varacaktır. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:33, 11 Eylül 2008 (UTC)

Hediyeniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum! Sinemayla ilgili her şeyi zevkle ekliyorum, benimle aynı zevkleri paylaşan insanların olduğunu görmek de ayrıca güzel! İyi geceler.. Tekrar teşekkürler! Tenar80 00.36, 11 Eylül 2008

Muhammed bin Abdullah[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Muhammed bin Abdullah maddesini geri almışşın ama hâlâ önceki yerinde bulunuyor. Bunu çözebilir misin? --Benne 10:20, 11 Eylül 2008 (UTC)

Sorun çözülmüş herhalde bir gecikme vardı Vikipedi'de. Yine de sağol. --Benne 20:53, 12 Eylül 2008 (UTC)

levent abi merhaba, "Behemoth" başlığını çok beğendim ve SM olarak önerdim, bilmiyorum ilk defa bir maddeyi SM adayı olarak belirledim acaba yanlış bir yer var mı yaptığım bir de görüşünü bildirirsen gerçekten çok sevinirim. madde ile ilgili hiçbir bağım yok ama bence orjinaliyle eşdeğer kalitede. ne dersiniz? http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Se%C3%A7kin_madde_adaylar%C4%B1/Behemoth#Behemoth --Triancula 16:28, 11 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba,

IRC kanalına bağlanmada bir problem mi var? Yoksa doğrudan browser bağlantısını mı gerçekleştiremiyor? Defalarca denememe rağmen bir türlü bağlantı sağlayamadım. Acaba bir başka IRC ara yazılımı kullanmak sorunu çözer mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Hem bu soruya vermiş olduğunuz cevap hem de diğer sorularıma çok kısa zaman içinde verdiğiniz yanıtlar ve ilginiz için teşekkürler.

İyi çalışmalar...

Efe Kıvanç 17:54, 11 Eylül 2008 (UTC)

Hoşgeldin şablonu hakkında[kaynağı değiştir]

Anlaşıldı, tamam :)bekiroflaz § mesaj 20:29, 11 Eylül 2008 (UTC)

levent abi ne demek kısası azı yok ki tavsiyelerin için teşekkür ederim. yalnız bizim "kim bilebilir aşkı" inatçımız hala devam etmekte tüm olabilecek en düzgün değişiklikleri oluşturmama rağmen, hala bunu kabul etmemekte. acaba sayfayı senin en doğrusunu bildiğin için bir süreliğine kayıtlı olmayan kullancılara kapayabilir miyiz? --Triancula 21:00, 11 Eylül 2008 (UTC)

Hoş geldiniz! etiketleri[kaynağı değiştir]

Levent Abi, "Vikipedi'ye hoş geldiniz!" etiketlerinin kaynağı neresi, nereden buabilirim??? --Kerem 233ileti 14:53, 13 Eylül 2008 (UTC)

Engelleme için teşekkürler. Ama bence daha uzun bir engelleme verebilirsiniz. Dün de engellenmiş. Belli ki aynı kişi. İyi çalışmalar--88.239.68.146 19:38, 13 Eylül 2008 (UTC)

Tamamdır. iyi çalışmalar--88.239.68.146 19:42, 13 Eylül 2008 (UTC)

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Saffayin savaşı ve Sıffin Savaşı ayrı ayrı düzenlenmiş. Sanırım ilkiyle de kasedilen Sıffin savaşı. Birleştirilmeleri gerekir diye düşünüyorum. İlgilenir misiniz...--Xyz... 19:58, 13 Eylül 2008 (UTC)

İyi geceler..[kaynağı değiştir]

İyi geceler Levent Abi şu resmi silebilir misin acaba, istediğim gibi olmadı da. Reklamlarını kesmem gerekiyor. --Rhn mesaj 20:28, 13 Eylül 2008 (UTC)


Levent Abi nasılsın? Kaç gündür engelliydim, yeni yeni girmeye başladım. Okul bahanesiyle katkı da yapmadım hiç Üzgün Umarım işlerin düzene girmiştir. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 20:43, 13 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Yıldız için teşekkür ederim, bir siz mi görüyorsunuz nedir:) Elimden geldiğince ne yapabiliyorsam yapıyorum, aslında aklımda daha çok kaliteli maddeler eklemek var ama bir türlü konsantre olamadım, bakalım artık...Tekrar teşekkür ederim, iyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 20:52, 13 Eylül 2008 (UTC)

Burada mesajları nasıl okuyorsunuz? Ben mi çok yeteneksizim yoksa mesaj olayı ok mu karışık?

Teşekkür ediyorum, okudum Ayla Karadağ 20:58, 13 Eylül 2008 (UTC)

Bunu söylediğiniz için pişman olabilirsiniz... Ne silindi? Ayla Karadağ 21:04, 13 Eylül 2008 (UTC)

Abi iyi geceler şu ip mütemadiyen bir sayfayı engelliyor , vikiçizer geri alıyor bi bakar mısın.. Eu EPISTVLA 21:22, 13 Eylül 2008 (UTC)

İlhami Çiçek şairdir. Santranç Dersleri isimli bir şiir kitabı yayınlanmış bir müntehirdir. Nuri Pakdil in ölümünün ardından "şiir sandiğini mezara koyduk" dediği nadide insandır. Ansiklopedi kişisi özelliğini hangi gerekçeyle taşımıyor merak ettim. İyi geceler. Ayla Karadağ

Teşekkür ediyorum, size de kolay gelsin. Ayla Karadağ

  • Seri kategorilendirme yaparken, What Else Is There? gibi maddelerin içeriğine bazen yeterli göz atamıyorum, bilgi için teşekkürler, kolay gelsin...Vikipedist 22:07, 13 Eylül 2008 (UTC)

Orta Doğu Teknik Üniversitesi makalesinde 88.252.28.145 tarafından değişiklikleri kaldırma nedenini sormuşsunuz. Sizin gibi 40.000 üstünde değişiklik yapmış biri için bunun çok açık olmasını beklerdim. İlgili değişiliklikler [1] sayfasından alınmış "tanıtım broşürü" yazılarıdır. Bu yazı içinde verilen bilgilerin neredeyse hepsi zaten ODTÜ makalesinde yer almaktadır.
Makaleler için özet kısımları oluşturmanın ansiklopedik bütünlüğü bozduğunu düşünüyorum. Vurgulanması gereken kısımlar varsa makalenin içindeki paragraflarda rahatlıkla belirtilebilir. ODTÜ makalesi zaten başlı başına ODTÜ hakkında bilgi vermek için yazılmıştır, içinde ayrıca ODTÜ Bilgileri diye bir özet bölümün bulunması gereksizdir. Silikonvadisi 10:18, 14 Eylül 2008 (UTC)

  • Teşekkürler, görüşmek üzere :) Silikonvadisi 21:03, 14 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür...[kaynağı değiştir]

Bana hoşgeldiniz etiketi atmanın kolayını gösterdiğin için teşekkürler. İyi çalışmalar... --Kerem 233ileti 15:06, 14 Eylül 2008 (UTC)

Silinen mesaj[kaynağı değiştir]

Merhaba;

Sistem tarafından "Piçoğlu Osman (Osman GÖKÇE)" başlığının tarafınızdan silinmiş olduğunu öğrendim. Bunun nedeni sanatçımızın lakabındaki uygunsuzluk olsa gerek.

Rahmetli, yöremizin büyük bir sanatçısıdır. TRT'de bu lakabı ile görev almış bir kemençe üstadıdır. TRT bünyesinde sanatçımızın lakabı "Bicoğlu Osman" ve "Bicioğlu Osman" olarak yumuşatılmıştır ancak, yöremizde halen Piçoğlu Osman olarak bilinir ve rahmetle anılır... Kemençe kültürüne getirdiği yenilikler ve tarz ile ün yapmış bir sanatçımızı, sırf hocasının kendisine takmış olduğu lakaptan dolayı ansiklopedimizden kaldırmayalım. Konu hakkında cevabınızı bekliyorum.

Saygılarımla, Onur DAĞDELEN Bu imzasız yazı Onur DAGDELEN (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba bugün Ayşe Kulin sayfasına baktığımda hiç hoş olmayan bir mesajla karşılaştım. Birisi daha önce çok güzel hazırlanmış olan sayfaya saldırıda bulunup herşeyi silmişti. Allahtan Google önbellek kaydı ile eski halini oradan kopyaladım. Ancak sayfa eskisi kadar güzel ve resmi aktarmayı beceremedim. Tarafınızdan yüklendiğini sanıyorum. Tekrar elden geçirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. Cem Bu imzasız yazı 81.213.125.119 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Dük Henri sayfasında çocukları kısmındaki bilgi değiştirilmiş ve ilgisiz şeyler yazılmış .Eski haline getirebilir misiniz?

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Ödülünüz için teşekkür ederim. ...kabul etmesi dileğiyle... ifadesinden dolayı acaba bir kabul etme yöntemi mi var? Yoksa nezaketen mi öyle yazılmış tereddüt yaşadım. :) Tekrar teşekkürler iyi çalışmalar diliyorum.

İlginize tekrar teşekkür ederim :) Verdiğiniz bilgileri değerlendirip biraz inceleme yapayım. Faydalı bir şeyler yapabilirsem ne mutlu bana...

Şimdiden hata yapmaya başladım :)[kaynağı değiştir]

Bir önceki mesajımda başlık yazmayı unutmuşum mesela...

Teşekkürünüze Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sayın Levent Abi;

Uzun zamandır sizinle görüşme fırsatım olmadı. Sanal da olsa sizi özlüyorum. İyi olduğunuzu umuyorum. Bu ara yoğunluğum daha da bir arttı. Okulların açılması ile artan uğraşlarım önümüzdeki günlerde azalma gösterecek. o zaman, sizin gibi dostlarıma kendilerinin de zamanları olursa zaman ayırabileceğimi sanıyorum. Zaman buldukça çok önemli bulduğum ama her nedense cılız kalmış bazı maddeleri geliştirmeyi düşünüyorum. Tabii ki yeni maddeleri girmeyi de ihmal etmeden. Fazla zamanınınızı almak istemiyorum. İyi çalışmalar. Kolay gelsin. Kapçak 07:22, 16 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, Ben yazarların kitaplarının tanımını açmanın uygun olup olmayacağını soracaktım. Yazarın ansiklopedik bilgisi var, kitaplarının da her birini ayrı sayfalarda -ayrı tanımlarda- maddelemek nasıl olur? Cesare Pavese nin eserleri için bu çalışmayı yapmak istiyorum, önce size danışayım dedim. Kolay gelsin... Ayla Karadağ 17:53, 16 Eylül 2008 (UTC)

Çok teşekkür ediyorum, soruma yeterli cevap tabii ki oldu. O zaman şöyle yapayım, ben kendi algıma göre kayda değerliliğini bir tartayım Pavese nin eserlerinin -ki elemek çok zor olacak-, uygun olmayanların çalışmasını yapmam. Tamamlandıktan sonra zaten siz de kayda değerliliğine karar verirsiniz zaten. İyi geceler. Ayla Karadağ 18:07, 16 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Levent abi. Bana kısa içerikle ilgili bir mesaj yollamışsınız ama neden ötürü yolladınız anlamadım. Hangi maddeye istinaden böyle bir mesaj atma ihtiyacı duyduğunuzu söyleyebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar..--Merube 89 18:28, 16 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Fark etmemişim kusura bakmayın.--Merube 89 18:34, 16 Eylül 2008 (UTC)

Bana kitap maddelerinin arasında örnek olabilecek bir madde bilgisi verir misiniz acaba? Ayla Karadağ 18:34, 16 Eylül 2008 (UTC)

Sizin hazırladığınızı görünce zor bir şey istemekten ziyade zor bir işe kalkışmışım diyebiliyorum. Neyse en azından başvurabileceğim siz varsınız sıkıştıkça kafanızı çok şişireceğim sanırım. Şimdiden teşekkür ediyorum hazırlamaya başlayayım maddeleri. Görüşmek üzere. Ayla Karadağ 18:49, 16 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ediyorum motivasyonunuz, desteğiniz ve sürecek olan yardımların için. Ayla Karadağ 19:08, 16 Eylül 2008 (UTC)

Yaşama Uğraşı[kaynağı değiştir]

Galiba yazabildim. Bakabilir misiniz? Yaşama Uğraşı Ayla Karadağ 20:15, 16 Eylül 2008 (UTC)

Sayın Levent Abi;

İyi geceler diliyorum. Önemli bulduğum bazı maddeleri geliştirmek istediğimi dünkü İletimde de belirtmiştim. Daha önce girilmiş olan Cihat Burak adlı maddeye ve ardından da buraya bakabilir misiniz? Kullanıcı:Kapçak/Çalışma Ne yapmamı önerirsiniz. Yanıtınızı bekliyorum. İyi Çalışmalar. Kolay gelsin. Kapçak 21:23, 16 Eylül 2008 (UTC)

Beğendiğinize sevindim, kitap kapağığnı nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum, diğer eksikleri gidermeye çalışacağım. Teşekkür ederim kolay gelsin Ayla Karadağ 06:34, 17 Eylül 2008 (UTC)

kaynak gösterme[kaynağı değiştir]

Levent Abi yazdığım Fransa Türkleri adlı makalede bir sitede bulduğum Fransa bayrağını ekledim.bu bayrak Almanya Türkleri'nin yaptığı ortasında Türkiye bayrağı bulunan Almanya bayrağı'ndan özenilerek yapılmış.ancak siteyi yani kaynağı hatırlamıyorum ve bu konuda verdiğim bayrağın da silinmesini istemiyorum.bu bayrak için hangi statüyü kullanabilirim bakınız.Fransa Türkleri sayfsasındaki fransa bayrağına. Özenilen bayrak:

Gangstar01

İyi geceler[kaynağı değiştir]

  • uzun süredir aklıma takılan birşey vardı; yanılmıyorsam hala düzelmedi.. Bekletmeli sil şablonu uyguladığımızda, bu maddeler silinecek sayfalar listesinde görünmüyor. Bu sorunu kim çözebilir? Acaba doğru adrese mi başvurdum? :) Kolay gelsin, sevgiler. Levent Abi ileti 19:09, 16 Eylül 2008 (UTC)
merhaba, kodu inceleyip düzeltecek kadar bakamadım açıkçası. bekletmeli sil şablonunun tartışma sayfasında ilgilenen arkadaşlar belki yardımcı olabilir. böyle konularda genelde Uğur'a başvururdum ama bir süredir onu göremiyorum. --Mskyrider ileti 18:14, 17 Eylül 2008 (UTC)
Merhaba,
Açıkçası ben de hangi mesajdan bahsettiğinizi ilk başta hatırlayamadım. Benim de aklımdan çıkmış. Resme not koymak, en azından telif ihlali düşüncesini engelleyecektir diye düşünüyorum. Sonuçta VP:İNOV değil mi :) Ama yine de makul bir süre içinde cevap gelmezse, resmi kaldırmak en iyisi olacaktır. Yine de siz bilirsiniz, daha rahat hissedecekseniz hemen de kaldırabilirsiniz. Cevap geldiği anda yeniden eklemek mümkün nasıl olsa. Teşekkürler. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:48, 17 Eylül 2008 (UTC)

Selam, abi. Şurdaki Çince bilmiyor olabilirsin ifadesi son derece büyük hakarettir. Daha önce ben hakaret etmediğim halde ve kişisel saldırı söz konusu olmadığı halde engellenmiştim. Yani maddenin geçmiş kayıtları hakkındaki bilgileri olmadığına göre sana vandal demiyorum dediğim için engellenmiştim. Bana hakaret eden kullanıcı aynı konuda defalarca son uyarı almıştır. İlgilenirsen sevineceğim. Şikayet sayfasını kullanırsam mesele büyüyebilecektir. Kargaşa v.s istemediğim için sana mesaj yazıyorum. Tabi karar bana değil sana ait. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 05:07, 18 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Günaydın, Benim size sıklıkla söyleyeceğim söz bu galiba "teşekkür ederim" :) Haklısınız sıra diğer kitaplarda, edebiyatçıların biyografileriyle ilgili çalışmalar yapmayı seviyorum, aslına bakarsanız biyografiler ilgi alanım. Bunun dışında resim, sinema, tiyatro ile ilgilenmekten de çok haz duyuyorum. Biraz neyin nereden nasıl yapılacağını zaman içerisinde tecrübe ettikten sonra daha verimli olmak için uğraşacağım. Görüşmek üzere. Ayla Karadağ 06:22, 18 Eylül 2008 (UTC)

Abicim, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayrağı ve Türkiye Bayrağı maddelerinin başlıklarındaki "Bayrağı" sözcüğü "bayrağı" olarak değişmeli. Silme işlemi gerektiriyor ve bugün Kibele'ye yeterince ricada bulunduğum için senden rica ediyorum. Teşekkürler, kolay gelsin. --Pinar 07:56, 18 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Verdiğiniz bilgiler ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.söyledinizi gibi yılmadan devam ediyorum zaten yılsaydım böyle mesaj atarak zaman kaybetmek istemezdim.Wikipedi'yi çok seviyorum çok bilgiler öğrendim ayrıca- bunu övünmek için yazmıyorum- ingilizce metinlerden çeviriler yapıp Türk gençliğine faydalı olmak aynı zamanda o bilgileri kendim de öğrenmek için çok çalışıyorum.herşey için çok teşekkürler Levent Abi Gangstar01

cağdaş yaşam derneğinin calışmalarının duraklaması beni fazlasıylla üzmektedir hatta şilede sadece eskici dükkanı gibi cöp evini andıran ğörüntülerle cydd ye yakışmayan görüntüler yakışmıyor Bu imzasız yazı 85.103.74.201 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Çok pardon Levent Abi. Ben {{subst:hg}}'yi kullanıyordum. Meğerse büyük-küçük harf duyarlılığı varmış:). monobook.js'nizi kendime kopyaladım ama ilgili şablon ortalıklarda gözükmedi, başka neyinizi çalmam gerekiyor:)bekiroflaz § mesaj 20:15, 18 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba ve AK durumdalrı[kaynağı değiştir]

İzmir'e yolum düşerse teklifinizi değerlendireceğim. Bu arada AK ile ilgili olarak yüklediğiniz AK resimlerine yeni hazırlamış olduğumzu {{Telifli kullanım gerekçesi}} şablonunu kullanarak VP:AKP gereği zorunlu gerekçelendirmeyi yapabilirisiniz. Biraz zaman alacağını biliyorum ama en azından tecrübeli kullanıcılar olarak diğerlerine örnek olmuş oluruz. Teşekkürler, --Manco Capac 07:00, 19 Eylül 2008 (UTC)

  • Önce ben de geç kalan yanıtım için özür dilerim. Gördüğüme göre, "Çince bilmiyorsun" denmemiş, "olabilirlikten" sözedilmiş. Ayrıca neden bilmediğini söylemesini hakaret olarak değerlendiriyorsun? Önemli olan senin bildiğine inanman değil mi? Hayatta herkes şöyle ya da böyle inançları doğrultusunda hareket eder, varlığını bir ölçüde buna borçludur. "Şikayet sayfasını kullanırsam mesele büyüyebilecektir" demişsin, buna katıldığımı söyleyemem: çünkü durumu bana aktarmanla değişen bir şey olmayacak, ben bireysel olarak ne bilmediğim, anlamadığım bir konuya dışarıdan müdahil olabilirim, ne de tek başıma etkili olabilirim... Yapman gereken en doğru hareketin; sorunu tartışma (ya da şikayet gerektirdiğini düşünüyorsan şikayet) sayfalarında çözmek olduğunu geçmişten gelen deneyimlerinle sen de biliyorsun. İnandığım, bildiğim, savunduğum doğruların destekçisi, ancak fikrimin olmadığı durumlarda kesinlikle tarafsız olacağıma güvenecek kadar beni de tanırsın. Bu söylediklerimden daha fazla yardımcı olamayacağım için kusura bakma. Vikipedi'ye güzel katkılarının sürmesi dileği ve umuduyla. Levent Abi ileti 20:33, 19 Eylül 2008 (UTC)
Tekrar selam abi. Yanıtladığın için teşekkür ederim. Hakaret edildiğime farkettiğimde sen aktive idin. O yüzden sana yazdım. Daha önce saldırıldığımda Metal aktiveydi ve ona yazdım. Bir seferde ise Eldarion aktiveydi ona yazdım. Şikayet sayfası kullanıldığında özellikle Bulgaristan meselesinde kargaşa çıktığını hatırladığım için aktive hizmetliye bildirmeyi tercih ediyorum. Birde bilmiyor olabilirsin cümlesini kullanabilrecek miyiz? Kurdukları Çince cümleleri göstererek şunlar hatadır, Çincede A fiili kullanılması gerektiği halde B fiilini kullanıyorsun. Bunlar Türk öğrencilerinin yaptıkları tipik hatadır Çinceyi bilmiyor olabilirsin v.s dersem sakıncalı olabilir mi acaba? Genelde farketsem de demiyorum da. Vikipedi politikasına göre kriter nedir? Görüşürüz. Takabeg ileti 01:39, 20 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Levent Abi, nasılsın, hayat nasıl gidiyor? Beni sorarsan sadece okul ve ev arasında mekik çekiyorum. Ayrıca bugün kullanıcı adımı sonunda Berkay0652 olarak değiştirme cesaretini buldum. Hem senin yerine bir sürü madde de girdim bugün. Fransa'nın illerini de bitirdik Takabeg ile beraber. Kısacası vikipedi'de senin yerini tutmaya çalışıyoruz. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 21:16, 20 Eylül 2008 (UTC)
  • Merak etme Levent Abi, okulu aksatmayacağım. Ayrıca şu bayram tatili planını merak ettim doğrusu. Aslında ben de şöyle birkaç seçkin madde üzerinde çalışabilirim bayramda. Aklıma geldiği iyi oldu. Bayramın bitimine kadar 125.000'lik bir vikipedi görmeyi çok isterim doğrusu. Bunun için çok çalışmak lazım. Neyse Levent Abi, aldırma bana, sadece sesli düşünüyordum. İyi geceler.

--♪♫Atakan0652|mesaj 21:40, 20 Eylül 2008 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi, bu tartışmaya boş bir zamanında katılabilir misin? Olumlu/olumsuz farketmez. İyi çalışmalar Levent Abi. --♪♫Atakan0652|mesaj 13:38, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Değerli zamanını benim için çöpe attığın için çok teşekkür ederim Levent Abi. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 13:47, 21 Eylül 2008 (UTC)

Bir şablon hakkında[kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki müzisyen şablonunda bir sorun var; neden acaba: O kadar baktım ama birşey göremedim, bir de siz bakabilir miydiniz?--Kuz 18:43, 21 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. İyi akşamlar--Kuz 18:51, 21 Eylül 2008 (UTC)

Abi'nin eli tutulmaz.. --M. M. ileti 19:19, 21 Eylül 2008 (UTC)

... da ben o işi hallettimdi --M. M. ileti 19:21, 21 Eylül 2008 (UTC)
Ben de kararsızlıktan sil şablonu koydum, takdir sizin, Metal hocamla sizin aranıza girmek boyumu aşar :) Khutuckmsj 19:58, 21 Eylül 2008 (UTC)

Orda mısın abi???[kaynağı değiştir]

  • Levent Abi ordaysan, nasılsın? Uzuuun zamandır görüşemiyoruz Üzgün. Şuna istinaden: 201 bin YTL'yi alsın mı, kutuya mı gitsin? Yanıtını acil bekliyorum ; görüşürüz... --DsMuratileti 20:07, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Salon ve yatak odası arasında mekik dokudum bu gece zaten.. Almalı başka şansı yok, üstüste iki kere riske girilir mi hiç? Aslında tam ben de aynı şeyi düşünmüştüm, yahu bu arkadaş hizmetli oldu olalı bir iletişim kuramadık.. diye:) Ama senden kaynaklanmıyor elbet. Benim işler yorucu. Neyse bayramda doya doya "vikileyeceğim", hasret gidereceğim. Kendine iyi bak, sevgiyle.. Levent Abi ileti 20:13, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Alemsin Abi . Hayırlısı olsun artık... Kendine çok iyi bak; görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 20:24, 21 Eylül 2008 (UTC)

Odulu bana layik gordugunuz icin tesekkurler. Tip, edebiyat, muzik ve dilbilimle ilgili konularda calismalarimi surdurecegim.

Belki bana su konuda yardimci olabilirsiniz. Ben yurtdisinda oldugum icin klavyeler turkce degil, ve bu beni makalelere yazilar yazarken cok yavaslatiyor. Surekli asagidaki harf menusune gidip ordan o harfe tiklamam gerekiyor. bu da inanilmaz bir boyutta yavaslamama neden oluyor. boyle bir genel ag sitesi biliyor musunuz? google'da aradigimda cok goruyorum ama hicbirinde de turkce klavyeyi indirmede basarili olamadim. tesekkurler, size de iyi calismalar --Nonewmail 20:12, 21 Eylül 2008 (UTC)

Cok sagolun. bu gonderdiginiz baglantidaki program tam istedigim gibi. Dediginiz gibi %100 olmasa da, oldukca isimi kolaylastiracak. Bundan boyle, yazacaklarimi orada yazip vikipedi'ye kesip yapistiririm. iyi gunler --Nonewmail 20:48, 21 Eylül 2008 (UTC)

tv - SDD şeysi[kaynağı değiştir]

VP sizden hizmet beklerken... hele ki "fevkaladenin fevkinde" dururken... --M. M. ileti 20:19, 21 Eylül 2008 (UTC)

1000 kere maaşallah[kaynağı değiştir]

Bininci maddeye yaklaştığın bu günlerde herkeslerden önce ilk ben kutlayayım şimdiden dedim. Ve bu nazar boncuklarını hediye ettim Levent Abi. :) Bundan öncekiler gibi hepsi birbirinden kaliteli nice 1000 maddelere... Sevgiler. --Math34 ileti 21:59, 21 Eylül 2008 (UTC)

Özür dilerim[kaynağı değiştir]

Son 1 ay içinde vikipedi'nin bir sürü özelliklerini öğrendim ancak şu şablon oluşturmayı bir türlü bilemediğim için http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:Video_game_genre Oyun Türleriyle ilgili şablonu ingilizceden türkçeye çevirecektim ancak şablon bozuluyor ve kaydolmuyor

Acaba kendim oyun türleriyle ilgili yeniden nasıl şablon oluşturabilirim? Bu imzasız yazı Durkin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Levent Abi, Gandzasar manastırı sayfasını yeni başladım. Konuyla ilgili başka bilgiler ve kaynaklar ekleyecekdim, neden sildiğinizi anlatırmısınız. Teşekkürler. Atabeg 08:12, 24 Eylül 2008 (UTC)

Az önce The Unforgiven III açılışını sildiğinizi gördüm. Bende tam ne desem de sildirebilsem diye düşünüyordum. Tebrik ederim, böyle usulsüz, düzensiz madde açılışlarının düzgün bir madde açmak isteyenlerin de hevesini kırdığını söylemeliyim...İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 19:08, 24 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, açılışların çoğunda iyiniyet olduğunu bende düşünüyorum ama düzensizlik daha öne çıkıyor. Diğerleri taslak bir maddeye bile zamanının çoğunu ayırırken, iki satırla, yorum dolu ifadelerle madde açılması pek doğru gelmiyor. Ama yüzde yüz haklısınız...Aklınızdan geçenlere gelince..:) Katılıyorum, daha aktif vikipedist daha çok hizmetli...Büyüyen tr:wikipedia için çok gerekli ...(Ben bazı görüşlerin aksine büyüdüğünü, geliştiğini düşünüyorum) Kastınız buysa bir hizmetli olmaktan çok uzağım, hatta aktif bir vikipedist...Belki çok sonra...Çok teşekkür ederim düşünceleriniz ve azminiz için...İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 19:23, 24 Eylül 2008 (UTC)

Tabii ki, zamanim olur olmaz ALS maddesine de el atarim. iyi gunler. --Nonewmail 19:58, 24 Eylül 2008 (UTC)

Ben bu maddeye biraz once goz attigimda zaten uzunca yazildigini gordum. Siz ilk dediginizde, ben bu maddeyi cok kisa ve bir taslak madde saniyordum. Siz el atar misiniz derken, makalede zaten yazili olanlari daha anlasilir bir duruma getirmem acisindan mi diyordunuz? --Nonewmail 20:42, 24 Eylül 2008 (UTC)

Anlasildi. Zamanim oldugunda dogallikla bakarim ("tabii" yerine bu sozcugu kullanmak basta biraz gulunc olsa da insan kullandikca alisiyor. ancak "tabii" demekte de zaten hicbir sorun yok. ben, bu durumda, kisisel tercimi kullaniyorum :). Su siralar ayni anda cok madde uzerinde calismaktayim, ancak surem oldukca ilgilenmeye calisacagim. Ancak bunu ne zamana dek yapacagima iliskin kesin bir guvence veremiyorum. Elimden geleni yapacagim. Ayrica, kullandiginiz tumcedeki "vakif"in o anlamda guzel bir oz Turkce karsiligi su anda aklima gelmiyor. Ancak, ziyani da yok. Iyi gunler, iyi calismalar. --Nonewmail 04:11, 26 Eylül 2008 (UTC)

Sagolun. Konu, dil takintili olmamdan ote, dilimizde karsiliklari varken gelip yabanci sozcukleri kullanmamiz. Kimileri benim kisisel sozcuk secimim de olsa, yazdigim maddelerde kullandigim sozcukler Turkce takintisindan degil, dilimize boyle daha uygun oldugu icindir.

Sizin bu "dil takintisi" nitelemenizi iyi niyetle soylediginizi biliyorum :). gercekten, hic kizmiyorum. Sizin de benimle bu konuda benzer goruslerinizin olduguna da gercekten cok sevindim. Bu dediklerimi size kizmak, tepki vermek olarak anlamayin. Baskalari yanlis anliyor diye soyluyorum. "ziyan" yerine "sakincasi" mi desem :) ?--Nonewmail 04:24, 26 Eylül 2008 (UTC)

Sakincasi yoksa birsey daha soracaktim. Bu soz ettiginiz dil sablonunu nasil ekliyoruz sayfaya? MS sayfasinda gorus bildiginiz icin cok sagolun. --Nonewmail 05:04, 26 Eylül 2008 (UTC)

OTRS ile resim isteği[kaynağı değiştir]

  • Selamlar abi, nasılsın? Bir şey isteyeceğim: Pınar'la birlikte oluşturduğumuz bu maddede resim olursa madde tamamlanacak gibi. İhtiyacımız olan fotoğraflar resmî sitesindeki bu fotoğraflar olabilir. Sen OTRS ile pekçok resim istemiştin; ilgilenebilir misin acaba müsait olduğunda? Ne zaman uygun olursan... Kendine iyi bak, görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 11:12, 25 Eylül 2008 (UTC)
  • Çoook teşekkürler abi. İnsanın böyle, her zaman yardımına koşabileceği bir abisi olması iyi oluyor . Görüşürüz, hoşçakal... --DsMuratileti 14:56, 26 Eylül 2008 (UTC)

88.252.103.221[kaynağı değiştir]

Vandallık yaptığı için bu IP'nin engellenmesini talep ediyorum.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 18:52, 25 Eylül 2008 (UTC)

Birkaç gündür SD'de bir şeyler yapıyorum. Fark ettim de meğer ne kadar çok vandal varmış Vikipedi'de. Ayrıca oldukça kötü ve kaynaksız maddelere de rastladım. Siz hizmetlilere Allah sabır versin diyorum başka bir şey demiyorum. Kolay gelsin.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 19:22, 25 Eylül 2008 (UTC)

Bazen girdiğim zaman ilgileniyorum ama düzenli olarak bu görevi yapabilecek vaktim yok. Üzgünüm, inşallah biri bulunur.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 19:28, 25 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Levent Abi, nasıl gidiyor işler? Umarım daha sık vikipedi'de görürüz seni Levent Abi. Sana çok ihtiyacımız var. Beni sorarsan menisküs olmuşum (adını daha yeni öğreniyorum hem de) topallayarak yürüyorum Üzgün Her neyse bu da geçer. Görüşürüz Levent Abi, kendine çok iyi bak. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 19:26, 25 Eylül 2008 (UTC)
  • Sağol Levent Abi. İyi geceler. Bayram tatilinde daha sık görüşürüz umarım.--♪♫Atakan0652|mesaj 19:34, 25 Eylül 2008 (UTC)

Seçki Resim Adayı[kaynağı değiştir]

Acaba eklemiş olduğum resim http://tr.wikipedia.org/wiki/Resim:Bebek_ve_kedi.jpg seçkin resim adayı olabilir mi? Bu imzasız yazı Durkin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İyi akşamlar[kaynağı değiştir]

Kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlarım. --Kemal K.ileti 17:30, 26 Eylül 2008 (UTC)


Merhaba Levent Abi, kandilin kutlu olsun. İyisindir umarım. Beni sorarsan iyiyim aslında. Bugün sırf şu üç madde için uğraştım;


(Diyeceksin iyi ki bir hasta oldu, her mesajda deşifre eder artık menisküse katkı yaptım diye )
Her neyse, kendine çok iyi bak Levent Abi. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 17:40, 26 Eylül 2008 (UTC)

Sil şablonu[kaynağı değiştir]

Aklıma gelirse nedenini de eklemeye çalışıyorum ama şablonu eklerken VP:HS sayfasını inceleyip bir neden aramak yerine direk şablonu eklemeyi tercih ederim; böylece arada (özellikle SD ile uğraşan tek kişi bensem) vandallar alıp başını gitmeden durdurabiliyorum. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Ama VP:HS sayfasını ezgerleyebilirsem eklerim tabi Göz kırpma. İşinizde kolaylık diliyorum.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 14:16, 27 Eylül 2008 (UTC)

Selam Levent Abi,Nasılsın?Bir sorum var.Kullanıcı:Brk bana Kullanıcı:Burak Kara/extedit.js ve Kullanıcı Burak Kara/user.js Kullanıcı:Brk/extedit.js ve Kullanıcı Brk/user.js monobook uma ekleyin dedi.Benimki çalışmıyor.Nasıl yapabilirim?Takıldım kaldım.Sevgiler ve saygılar,iyi çalışmalar.--SE Mesaj 06:06, 28 Eylül 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim.İyi çalışmalar.--SE Mesaj 06:13, 28 Eylül 2008 (UTC)

Selamlar Levent Abi, M. Sandal'a şablon(lar) yerleştirmeyi düşünüyordum ki, sen çoktan gerekli temizliği yapmışsın. Neyse bu bahaneyle bir merhaba demiş oldum. Kolay gelsin :)--Gökhan 07:01, 28 Eylül 2008 (UTC)

'celil demirsoy' konu baslıgı istemim vardı?? Bu imzasız yazı 88.239.40.171 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


  • Levent Abi nasılsın? Hayat nasıl gidiyor? Umarım her şey istediğin gibidir. Bu arada Janet Jackson maddesi seçkin madde oldu. Çok çalışmıştım, insanın emeğinin karşılığını alması çok güzel. Kendine çok iyi bak Levent Abi. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 08:40, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Levent Abi, sence şu madde çok mu kısa? Eğer silinecekse diğerlerine devam etmeyeyim. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 11:18, 28 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Levent Abi. O son gördüğüm 1000. madde miydi acaba? Öyleyse kutlarım. Daha nicelerine! --Yabancımsj 18:20, 28 Eylül 2008 (UTC)

mmrhaba ben bişi soracaktım bu sitenin yetkilisi kim acaba bazı şeyler için bilgi istiyecektim murocccan@ Bu imzasız yazı 88.230.102.201 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Levent Abi, 1000. içeriğiniz kutlu olsun. Umarım birgün bizde o başarıyı elde ederiz . Ayrıca Ramazan bayramınız kutlu olsun--Muratsahinileti 20:11, 28 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Levent Abi[kaynağı değiştir]

Evet Levent Abi, zaten yapınca içime sinmemişti o maddeler. Hemen sil şablonu ekliyorum. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 20:17, 28 Eylül 2008 (UTC)

Nice 1000'lere!...[kaynağı değiştir]

  • Nice 1000'lere Levent Abi... Britannica'dan teklif gelir yakında . Şaka bir yana, yaptığın şey parayla pulla ölçülebilecek bir şey değil; zaten şurada da onu yazmışsın.
    Bütün emeklerin için 1000'lerce teşekkürler... --DsMuratileti 20:18, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • A! olmadı ama? Bak benim gibi çiçeği burnunda bir gence, nice binlere dersen hak yerini bulmaz:) Dur bakalım daha hedefimin 1/1000'una ulaşabildim.. Şaka bir yana, en büyük umudumuz sen ve senin gibiler, bunu biliyorsun. Ve Türkçe Vikipedi'nin kayıplarından biridir senin ilk teklifte hizmetli olmaman: geç bile kaldık ama olsun. Zararın neresinden dönülse kardır. Senin de güzel katkılarını birlikte paylaşıp kutlayacağımız günlere.. Sevgiyle. NOT: Bu arada Kılıçdaroğlu'dan yanıt gelmedi, yetiştiremedik.. Levent Abi ileti 20:24, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Asıl seninki olmadı... Önemli olan nüfus kağıdının köşelerindeki kırışıklar değil; burası... Ayırca 1/1000 konusunda önün açık; durduramazsınız Levent Abi geliyooor!!!
    Ayrıca ettiğin birbirinden hoş iltifatlara teşekkür ederim; nereden hatırlıyorsun onu yahu...
    Nota not: Sanırım bu ara çok yoğundur; bir de senin e-postanın, son münazaradan sonra destekleyici ile karşıt e-postalarla artan e-posta trafiğin arasında güme gitme ihtimali de var .
    Görüşmek dileğiyle, sevgilerimle... --DsMuratileti 21:04, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Kılıçdaroğluna aynı e-postayı yarın yollayacağım, haklısın çünkü. Radyo Çınarlı'ya gelince; yahu bu madde kesinlikle ansiklopedik. Kendisi Türkiye'deki ilk fm yayınlardan biridir. Önemli bir geçmişe ve yere sahiptir. Telif konusu ve üslup meseleleri var ki artık onları da yarına bırakacağım incelemek için. Şimdi biraz daha takılıp, terete efem dinleyip uyumaya çalışacağım: Tomris Çetinel konukmuş. Ve bu arada seni de kutluyorum: hızından dolayı! Sevgili saygıdeğer sanatçımızı eklemişsin. Hadi bakalım yavaş yavaş iyi geceler. Bi NOT daha: o belirttiğin yer birçoğumuzda var Levent Abi ileti 21:16, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • OTRS konusunda sen bilirsin abi. Radyo Çınarlı konusunda da, galiba Khutuck'e yazacaktın bu yazının bir kısmını.
    TRT FM'de "Geceye doğru" sefası yaptın dün akşam yani . Necdet Tokatlıoğlu maddesini şimdi (yani öldükten sonra) eklemem iyi bir şey değil bence; keşke daha önce eklemiş olsaydım...
    Kendine iyi bak; ama unutma, senin kalbin daha bir heyecanlı atıyor... Görüşmek üzere... --DsMuratileti 10:56, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Ooo 1000. maddeni mi girdin yoksa Levent Abi? Harikasın Levent Abi, nice 1000. maddelere. Aman azar değmesin tü tü tü. --♪♫Atakan0652|mesaj 20:28, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Tamam Levent Abi, hemen açıyorum. Merak etme hep destek veriyor olacağız. --♪♫Atakan0652|mesaj 20:38, 28 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Levent Abi. Söylediklerinize aynen katılıyorum. Ama ben maddeye yorum eklemedim, sadece Gunelvalar'ın maddeye eklediği Erdoğan'nın Ünlü Sözleri kısmının Vikisöze ait olabileceğini düşündüğüm için çıkardım. Yine de bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim. Bu arada 1000. maddeniz için sizi tebrik ederim. İyi geceler. İyi çalışmalar....Myrat ileti 20:43, 28 Eylül 2008 (UTC)

  • Teşekkürler Levent Abi. İyi çalışmalar. Myrat ileti 20:56, 28 Eylül 2008 (UTC)

Stalin şeysi[kaynağı değiştir]

Sil şablonu eklemem, kararsız kalmamı gösteriyor genelde :) Telifsizse telifsizdir :) Khutuckmsj 21:00, 28 Eylül 2008 (UTC)

Bir de, Radyo Çınarlı maddesini ne yapalım? Khutuckmsj 21:02, 28 Eylül 2008 (UTC)

1000. madde için tebrik etmek istedim. Daha nice binlere... İyi çalışmalar.--Abuk SABUK♫ ♫ 21:42, 28 Eylül 2008 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi. 1000. maddeni tebrik etmek ve bahaneyle "nasılsın" demek için uğradım. Nice binlere... Ve yaptığın herşey için sonsuz teşekkürler.  Brk ileti 23:09, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • İçtenlikle tebrik ve teşekkür ederim. Takabeg ileti 00:42, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Bir kez daha tebrikler. Nice bin maddelere :) --Math34 ileti 00:48, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • 1000’ler basamağından 10.000’ler basamağına geçtiğini görmemiz dileğiyle tebrikler…--Düşünenadam 08:28, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • 1000 madde! İnşallah ben de 1000. maddemi yazdığım günleri görürüm. En içten duygularla tebrik ediyorum. Sonsuz teşekürlerimi sunarım. Eşsiz katkılarının devamı dileğiyle... --Kemal K.ileti 09:08, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Ne desek az, o güzel emekleriniz için saygılarımızı sunmak düşer bize ancak. Tebrikler !--temaileti 11:26, 29 Eylül 2008 (UTC)
Ramazan Bayramınız kutlu olsun,iyi bayramlar.Selim Elmas ileti 15:43, 29 Eylül 2008 (UTC)
Bayramınız kutlu olsun. Hep beraber nice güzel bayramlara. --♪♫Atakan0652 09:30, 29 Eylül 2008 (UTC)

Radyo çınarlı[kaynağı değiştir]

  • Evet sayfayı yapmak istiyorum; daha düzgünn şekilde oluşturabilirim.
  • Levent Abi, sen 1000. sayfanı açtığını nereden öğreniyorsun? Ben o kadar kurcaladım hiçbir şey bulamadım. O sayaç nerede ki? --♪♫Atakan0652|mesaj 15:05, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Hep beraber nice güzel bayramlara...--Tevfik1958 19:07, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Teşekkürler Levent Abi; ancak çok şaşırdım. Bu kadar madde yazmış olamam mümkün değil gibi geldi. Hem daha benim 1000'e çok var. Her neyse Levent Abi, sana iyi çalışmalar. Nice 1.000'lere, nice 10.000'lere. Tabii hep beraber başaracağız koskocaman bir Vikipedi'yi. --♪♫Atakan0652|mesaj 20:46, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Ödül için çok teşekkür ederim. Artık benim de gururla sergileyeceğim bir ödülüm var Mutlu bayramlar.--Abuk SABUK♫ ♫ 23:14, 29 Eylül 2008 (UTC)

Ramazan bayramınız kutlu olsun. Mutlu bayramlar. --Kemal K.ileti 07:09, 30 Eylül 2008 (UTC)


Levent Abi nasılsın? İyisindir umarım. Bugün bayram olmasına rağmen benim bayramım çok berbat geçti. Üzgün Dizim yüzünden ne dışarı çıkabildim bugün ne de babaannemlere gidebildim. Kısacası evde öyle sap gibi kaldım. Aylar öncesinden yaptığım planlar suya düştü. Üzgün Uff Üzgün Sana iyi çalışmalar. 10-20 madde yazmadan çıkma haa --♪♫Atakan0652|mesaj 17:51, 30 Eylül 2008 (UTC)

Selam Levent abi Kullanıcı:88.239.57.117 bir bakarmısın çok deneme yapmaya başladı :)--Aycanileti 20:16, 30 Eylül 2008 (UTC)

Sağol Levent sanada iyi bayramlar bayram nasıl geçiyor --Aycanileti 20:24, 30 Eylül 2008 (UTC)
Şeker gibi bir bayram geçiyor. Bende tatildeyim yanlız pazar günü İstanbula döncecğimden vikide katkılarım tatile oranla düşecek ama eksikliğimizi maşallah arkadaşlar hissettirmiyor :) arı gibiler , Tekrar iyi bayramlar iyi geceler.--Aycanileti 20:32, 30 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Levent Abi. 62.29.65.191 IP'si Penis maddesine penis resimleri ekledi. Maddenin tartışma sayfasında bu resimlerle ilgili bayağıı bir tartışılmış. Ne yapacağımı bilemediğim için size havale edeyim dedim. Ayrıca Ramazan Bayramınız kutlu olsun. bekiroflaz § mesaj 11:29, 1 Ekim 2008 (UTC)

Resim:Tiyatroti logo.png için adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

⚠

Resim:Tiyatroti logo.png resmini yüklediğiniz için teşekkürler. Yüklediğiniz resin adil kullanım politikasına uymak zorundadır ancak bu politikaya nasıl uyduğunu gösteren bir açıklama veya gerekçe bulunmamaktadır. Resim tanım sayfasına, kullanıldığı her madde için ayrı ayrı olacak şekilde bir adil kullanım gerekçesi yazmalısınız.

Yüklediğiniz diğer resimleri kontrol etmek için bu bağlantıyı tıklayınız. Gerekçesi eksik olan adil kullanım resimleri hızlı silme kriterleri gereğince bir hafta sonra silinirler. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler. Machiavelli msj 20:10, 1 Ekim 2008 (UTC)

Resim:Logo mu.png güzel bir örnek.--Machiavelli msj 20:40, 1 Ekim 2008 (UTC)

--Machiavelli msj 20:56, 1 Ekim 2008 (UTC)

otomatik mesajlar[kaynağı değiştir]

  • var ya ben bu otomatik mesajlara biraz kılım.. hepi topu küfrü kaldırdım.. 'kayda değerlik eklesem mi, dur bir bakayım da öyle' derken hooop, 'maddenize sil etiketi eklenmiştir..'.. :( --kibelemesaj 21:22, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • e bakalım o zaman, şurda hepi topu 40-50 kişi birbirimize zorunlu hâl olmadıkça otomatik mesaj atmayalım, neyi niye yaptığımızı az çok bilelim, anlamadıysak soralım, sormuyorsak sessiz kalalım.. neyse, boşver.. :) --kibelemesaj 21:30, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • not: zorunlu hâlin örneği yukarda mach'ın yolladığı mesela.. --kibelemesaj 21:31, 1 Ekim 2008 (UTC)

Bekletmeli sil[kaynağı değiştir]

  • Kime sorsam.. kime sorsam diye düşünürken, bir de baktım piyango yine sana çıktı, genç, taze beyin, bilmese de bu işleri çözer diye düşündüm. Şimdi sorun şu: {{Bekletmeli sil}} şablonu eklediğimiz maddeler, Kategori:Vikipedi silinecek sayfalar'da görünmüyor. Oysa mutlak görünmeli. Bakabilir misin? Levent Abi ileti 21:32, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Yok, çözümün bu olduğunu sanmıyorum: diğer sil şablonu eklenen maddeler otomatik olarak o sayfaya giriyor. Yine de sağol, ama bence pes etme, araştırmaya devam :) Levent Abi ileti 21:43, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Şablonda bir bozukluk varmış; düzelttim. Bundan sonraki subst'lı şablonlarda kategori eklenecek. Dediğim gibi, eklenen kırmızılı kategoriyi doldurmak gerekli silinecekler kategorisinde çıkması için. Çünkü hızlı sil şablonu doğrudan silinecekler kategorisine ekliyor; ama bizim bu bekletmeli sille istediğimiz, bu maddelerin ayrıca bir yerde beklemesi ve aradan bir sürenin geçmesi. Şimdi bir dener misin abi? --DsMuratileti 21:48, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Şimdi yine silinecekler listesinde görünmüyor, ama süre dolunca belki görünür? Bekleyelim bakalım. Levent Abi ileti 21:52, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Subst'lı şablonu yeniden eklersen, kırmızı kategori çıkacaktır mutlaka abi. --DsMuratileti 21:56, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Yok, sorun subst'ta değil, az önce aynı şablonu subst ile eklediğim Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi maddesi de görünmüyor. Deneme maddesi yapıp orda denedim ama olmadı. Sanırım farklı bi yöntem gerekiyor? Neyse, zamana bırak istersen, yorma kendini. Levent Abi ileti 22:02, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Sanırım o zaman tarih gerektirdiği için silineceler listesinde çıkmıyor? sağol, eline sağlık. bundan ,sonra o yöntemi kullanacağız demekki. Bİraz özen gösterilse, bekletmeli sil aslında çok iyi ve yararlı bi şablon. belki kullandıça yaygınlaşır. :) sevgiyle, kolay gelsin. NOT:Bu arada resim istediğimiz kişinin web sitesi "hacklenmiş", yanıt gelmemesi doğaldır. Levent Abi ileti 22:11, 1 Ekim 2008 (UTC)
  • Çözemedim sorunu tam olarak; ama kafam dağınık biraz. Duydum onu; bilmiyorum ne zaman haber alırsın... Zaten sitesinde de "Mesajlarınızı tek tek yanıtlama şansım maalesef yok" diye belirtmiş. Görüşmek dileğiyle, şeker tadında bayramlar... --DsMuratileti 22:13, 1 Ekim 2008 (UTC)

KD hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi. Underground bir rapçi Vikipedi'nin KD kriterlerini taşıyor mu? Sil etiketimi silmişsiniz debekiroflaz § mesaj 21:48, 1 Ekim 2008 (UTC)

üzgünüm, benden bu kadar... --Karduelismsj 22:25, 1 Ekim 2008 (UTC)

Önbellek sorunu galiba. Son zamanlarda geç güncelleniyor. Bence Ana Sayfa maddesine bir git. Değiştir sekmesine bas. Hiçbirşey değiştirmeden sayfayı kaydet. Bekli aklı başına gelir. --Pinar 07:59, 2 Ekim 2008 (UTC)

Rica ederim, kolay gelsin. --Pinar 08:13, 2 Ekim 2008 (UTC)

Bu madde kısalığından dolayı silinmeli mi silinmememli mi?Apolas Lermi 18:53, 2 Ekim 2008 (UTC)

  • Kastım silinmesini hatırlatmak değildi. Benim hazırladığım ve bundan daha iyi olan bir maddenin silinip te bunun burda olması tuhafıma gitmişti. O yüzden sordum. Bu yönde sormak istedğim şey; bir madde eğer bilgi veriyorsa, o maddenin vikipedi'de kalması hiç olmamasından daha iyi değil midir?Apolas Lermi 18:59, 2 Ekim 2008 (UTC)

Gerekçesiz resimler[kaynağı değiştir]

Selamlar Resim:Duruzamanlar kapak.jpg için bir örnek olarak Resim:Return the Favor.jpg resmini kullanabilirsin. Resim:Tkd logo.jpg'in gerekçesi için ise sanırım daha önce logolara bir örnek vermiştim. İyi çalışmalar.--Machiavelli msj 22:26, 2 Ekim 2008 (UTC)