Kullanıcı mesaj:Gencselim

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vikipolimer tarafından 2 yıl önce Mart 2022 başlığına
ilk adımlar

Yardım:İçindekiler ve Sıkça Sorulan Sorular sayfalarımız, size kaydınızın ardından çok yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağınıza, nasıl madde düzenleyeceğinize ya da temel lisans politikamıza dair açıklamalar bulabilirsiniz. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olmanız gerekmez. Katkıda bulunurken cesur olun ve diğerlerinin maksadı hakkında iyi niyet varsayın. Burası bir wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay.

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masasında, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Ayrıca bazı kullanıcılar yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyarlar. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Lütfen tartışma sayfalarına yazdıklarınızın sonuna ~~~~ koyarak imzalayınız.
  • Kullanıcı sayfanıza Babil kutularını koymanız, diğer kullanıcıların hakkınızda bilgilenmesini sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklemeyiniz!
  • Yüklediğiniz resimleri size ait olan bir galeride görebilirsiniz.
  • Yaptığınız katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsanız, katkıda bulunmayınız.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez


--Ruzgarmesaj 22:54, 27 Ocak 2007 (UTC)

  • Lütfen sürekli olarak kabul görmüş isimlendirme şeklini bozarak maddenin adını değiştirmeyiniz. --Mskyrider ileti 16:25, 18 Şubat 2007 (UTC)
  • Sizi daha kaç kere uyarmak gerekiyor anlamıyorum. Lütfen Şalcılar, Aydıntepe başlığını Şalcılar olarak değiştirmeyin. Vikipedi'de kabul görmüş belirli bir isimlendirme temayülü var. Bunun dışına çıkmanız yarar getirmiyor. Bunun yerine maddeleri geliştirmeye vakit harcasanız daha iyi olmaz mı? --Mskyrider ileti 08:18, 28 Şubat 2007 (UTC)

Reklam yapmayın[kaynağı değiştir]

Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! - e.c. 10:15, 19 Nisan 2009 (UTC)


Bu son uyarım, sizi engellemek istemiyorum. Kayda değerlik sayfamızı okumanızı öneriyorum. Tekrar eklemeniz dahilinde engelleneceksiniz. Kolay gelsin. e.c. 10:29, 19 Nisan 2009 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   09:14, 22 Nisan 2009 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   17:21, 25 Nisan 2009 (UTC)


Eksik lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... ho? ni! 19:34, 26 Nisan 2009 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - M.M. ileti 22:33, 27 Nisan 2009 (UTC)


Eksik lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... ho? ni! 19:19, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Kısa İçerik[kaynağı değiştir]

Konkoroş maddesinin VikiSözlük'e taşınması gerektiğini ve ansiklopedik bilgi bakımından çok kısa olduğuna düşünüyorum.Lütfen Konkoroş maddesini VikiSözlük'e taşıyınız. ~--BerkayMesaj--~

Pınar [m] 10:55, 16 Aralık 2009 (UTC)

Pınar [m] 11:25, 28 Aralık 2009 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Gencselim,

Oluşturmuş olduğunuz Dr Ömer Kamil DOĞAN adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

i.e. msj 22:41, 6 Şubat 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Gencselim,

Oluşturmuş olduğunuz Dr selim genc adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

i.e. msj 22:42, 6 Şubat 2012 (UTC)


Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - i.e. msj 22:49, 6 Şubat 2012 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
i.e. msj 22:49, 6 Şubat 2012 (UTC)


Mart 2022[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Merhaba, Ramazan sayfasında kısa süre önce yapmış olduğunuz değişiklikler yapıcı görünmediği için geri alınmıştır. Maddelere Hz, (S.A.V.), Sayın, Saygıdeğer, Yüce vb ifadeler eklemekten kaçınınız. Bu ifadeler, Vikipedi'nin tarafsız bakış açısı politikasına aykırıdır. Saygı ifadelerini eklemenizde hiçbir art niyet olmadığına inanıyoruz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Herhangi bir sorunuz olursa danışma masasında sorabilirsiniz. Teşekkürler.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 04.16, 10 Mart 2022 (UTC)Yanıtla