Kullanıcı:KIZILSUNGUR/Tartışma-Arşiv-4

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Eski Tartışmalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Arşiv 1 | Arşiv 2 | Arşiv 3

Merhabalar.Kullanıcı sayfanızı arşivlemişsiniz ancak yönlendirmeyi kaldırmayı unutmuşsunuz galiba ya da bilerek yaptınız bilmiyorum :).Hatırlatmak istedim yüklediğiniz resimlerde sadece siz çektiyseniz "kişisel" olarak belirtiniz.Örneğin Resim:AGM-84K inflight art.jpg resmini kişisel olarak belirtmişsiniz ancak kaynakta farklı lisans gözüküyor.Aldığınız kaynaktaki ile uygun lisanslar için VP:RTE sayfasına bir göz atınız.Saygılar iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:05, 13 Haziran 2007 (UTC)

Tabiki kalacak sadece "kişisel" şablonlarının kullanılması ile iligli küçük bir hatırlatmaydı.bu arada Idef 07 çalışmalarınız çok iyi gerçekten.Elinize sağlık.Hepsini Commons:Category:Fairs in Turkey sayfasında bulabilirsiniz.Saygılar.--Machiavelli' msj 17:25, 17 Haziran 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba dostum; nasılsın? Gördüğüm kadarıyla savunmayla ilgili bir çok konuda imzan var. Ben de hakkında yazmış olduğun firmalardan birinde çalışıyorum. Ben şirketimi yazmıştım ama gördüm ki ürünleri de sen yazmışsın. Teşekkür ederim. Bu yüzden seni merak ettim ve tanışmak istedim. Bana iletişim kurabileceğim bir adresini verirsen sevinirim. Kolay gelsin... Zamanusta 21:27, 19 Haziran 2007 (UTC)

Resim[değiştir | kaynağı değiştir]

Kolay gelsin KIZILSUNGUR. Commons'a yüklenen Resim:BMCZirhliAraci.JPG için bir IP şu mesajı yazmış: "Resimde ki araç BMC değil OMC markasını taşıyor.O ve B harflari benziyor gibi gözükmüş.BAE System ve OMC firmaları ürünlerinin Türkiye temsilciliğini veya lisanslı üretimini FNSS ye vermiş olabilir.BMC markası taşıdığını ilk anda görünce çok sevinmiştim.Ama BMC nin böyle bir araç ve daha iyisini de yapabileceğini biliyorum/inanıyorum. Zaten 4x4 ve 6x6 askeri kamyonlar üretiyor. Türkiye,Malezya ve Pakistan gibi ülkeler de kullanılıyor". Doğruysa resmin ismini değiştirip yeniden yüklemek lazım. Teşekkürler --Pinar 08:44, 25 Haziran 2007 (UTC)

buluşma[değiştir | kaynağı değiştir]

Aaa tabii ki gelirsin. Sormak olur mu hiç? Ben şahsen memnun olurum. 7 Temmuz da görüşmek üzere:) --maderibeyzamsj 11:51, 25 Haziran 2007 (UTC)

ankara buluşması[değiştir | kaynağı değiştir]

bundan aberim yoktu.1 buluşma daha yapabiliriz.İstanbul'dan neyimiz eksik:d--Uannismsj 11:53, 25 Haziran 2007 (UTC)

bir daha ki sefere inşallah--Uannismsj 11:54, 25 Haziran 2007 (UTC)

Buluşma[değiştir | kaynağı değiştir]

Buraya adını bırak. O tarihlerde telefon numaralarımızı falan bırakırız birbirimize. Hadi sana kolay gele:) --maderibeyzamsj 12:05, 25 Haziran 2007 (UTC)

MSI[değiştir | kaynağı değiştir]

HEHE genelde ekliyorum kaynakları :), Sana bir ricam olucak sende Makinali tüfkerler üzerine olan MSI sayısı var galba. Müsâhit sen Makinalı tüfekleri ekleyebilir misin? Ben elimde malesef o sayıyı yok.Teşekkürler--Erk 12:59, 25 Haziran 2007 (UTC)

Sen devam et. Benim zamanım yok yarın yazlı gidiyorum bir ay internet'sisim :(. Piyade tüfekleri ve Makinali tüfekler icin yeni bir şablon yaptım dün gördün mü?--Erk 13:07, 25 Haziran 2007 (UTC)


Yok bitirmicem yazın sonu okadar beyenmedim. Piyade tüfekleri, Makinali tüfek ve Tabancalar icin yaptim o şablonu. Sana kolay gelsi ve ellerine sağlık KIZILSUNGUR .--Erk 13:26, 25 Haziran 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba ben oğuz katkıların çok güzel tebrikler iyi çalışmalar--Aycan 15:57, 25 Haziran 2007 (UTC)

Resim[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Resim:NEUROn-CG-concept-112005-dassault.jpg dosyasında kaynak olarak direk resme değilde Resim:Sar21-LMG.jpg sayfadaki gibi resim dosyasına bağlantı verir misiniz.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 20:22, 25 Haziran 2007 (UTC)

Hermes 450[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Hermes 450 maddesi okunduğunda, Hermes 450'nin ne olduğu kolayca anlaşılmıyor. İlk cümlede basit, sade bir tanım yapmanız mümkün müdür? Saygılar, Filanca 20:59, 25 Haziran 2007 (UTC)

Resim[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikiye yüklediğiniz resime GÖBL lisansı ile etiketlemişsiniz.Ancak gösterdiğiniz kaynakta telifli resim, adil kullanım resmi olarak gözüküyor..Adil kullanım resimlerinin kullanımı VP:AK'ye göre oldukça kısıtlıdır.Bu resmi sadece nEUROn maddesi açarsanız kullanabilirsiniz.--Machiavelli' msj 21:01, 25 Haziran 2007 (UTC)

isminizin yazdığı renkli şeyleri nasıl yapıyorsunuz CitA

Yöneticiliğe aday oldum.Oy verirseniz sevinirim.--Çarşıhastası 13:45, 26 Haziran 2007 (UTC)

SMA öneriniz[değiştir | kaynağı değiştir]

SM olması için önerdiğiniz maddenin VP:SMA sayfasında belirtilen VP:SMN kriterlerini sağlamaktan uzak oluşu nedeniyle adaylığı reddedildi. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:20, 1 Temmuz 2007 (UTC)

Adil kullanım[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar imzanızda kullandığınız resim adil kullanım resmidir.Adil kullanım resimleri sadece maddelerde kullanılabilir.bkz: VP:AKP. Resmi çıkartmanızı rica ediyorum.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 20:48, 2 Temmuz 2007 (UTC)

Buluşma, pastane ve pasta[değiştir | kaynağı değiştir]

Hayret! Hâlâ yaşıyorsun! Pastalarınızın içine arsenik ve sülfür attırmıştım ama sana tesir etmemiş gördüğüm kadarıyla. Gittiniz, buluştunuz, bizsiz tadı çıktı mı bari!? --Danbury iletihehehe 22:03, 7 Temmuz 2007 (UTC)

  • Ah zaten içim yanıyor, kıl payı kaçırdım desem gelmeyi yeridir, ama artık gitsem de İstanbul'a değeri yok... Ayrıca sülfürü pastalara kattırdım çünkü garsona kahveleri birinizin üstüne dökmesini tembihlemiştim, ziyan olmasın diye kahvelere koymadım yani :) Ama görüyorum ki içinizden biri kiraladığım garsona daha fazla para verip caydırmış. Alacağınız olsun bu hiç centilmence değildi ama... --Danbury iletihehehe 22:27, 7 Temmuz 2007 (UTC)

hangisi?[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Keşke konsere gitseydim der misin şimdi?--Düşünenadam 22:37, 7 Temmuz 2007 (UTC)

buluşma[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam, resimler çok güzel özellikle de anıtı çok güzel yakalamışsın. Ellerine sağlık. O gün oralarda fazla kalamadığım için ben fotoğraf çekmeden döndüm. Bir de senin ve Bahar'ın çekeceğini tahmin ettiğim için tembellik ettim aslında. Şurada herkes bişeyler yazmış buluşmayla ilgili. Sen bi yorum yapmamışsın hala. Ha bu arada o konuştuğumuz madde için elimden geleni yapıcam. Kendine ii bak. Sevgiler. Kolay gele... --maderibeyzamsj 06:57, 9 Temmuz 2007 (UTC)

Slm[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sana ilk defa yazıyorum ama yaptıklarını takip ediyorum. biraz benim de katkı sağladığım Türk tarihi sayfasında eksiklikler veya düzensizlikler ne sence? neler yapılabilir o sayfada? iyi günler --Orijinnal 14:32, 9 Temmuz 2007 (UTC)

Ekonomi portalı[değiştir | kaynağı değiştir]

İnan ki hiçbi bilgim yok. Mach'a bi akıl danış derim. Ama bizimkiler kimya portalı açtı pek bi faaliyeti yok henüz. Bu portal işleri pek ii yürümüyo bizde. O yüzden topluluk pek sıcak bakmıyo. yine de elinden geleni yap derim ben:) Kolay gele. Sevgiler.. --maderibeyzamsj 06:53, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Portal işlerinde pek tecürbeli sayılmam. Üstelik maderibeyza'nın dediği gibi portal işleri iyi yürümüyor tr vikide. 2-3 kişiyle olacak birşey değil. Köy çeşmesine bir duyuru bırakıp ne kadar destek sağlanabileceğine bir bakalım önce istersen.--Machiavelli' msj 12:22, 16 Temmuz 2007 (UTC)
Telif ihlali sebebiyle silindi.O karakterin telif hakları başkasına ait ve onun resimleride doğal olarak.sizin kesmeniz ve bazı şeyleri değiştirmeniz KM-kişisel etiketini kullanma hakkını vermiyor ve resmin telif durumuda devam ediyor. Telif hakları saklı bir resmi adil kullanım politikasına göre burada barındırıyoruz. Bu da bu resimleri maddeler dışında kullanmaya izin vermemekle beraber, gereksiz kullanıma da izin vermiyor. Ayrıca bkz: Tartışma:Panzers Phase One, Tartışma:Sünger Bob.--Machiavelli' msj 17:20, 16 Temmuz 2007 (UTC)
Elbetteki tanıtım resimleri kendi maddeleri içinde kullanılabilir. Ancak bu sınırsız sayıda adil kullanım resmi yükleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Adil kullanım resimlerinin amacı birşeyi tanıtmak örneğin sünger bob'un ne olduğu tanıtılıyor Resim:Spongebob junction box.JPG, Squidward ve Patrick'te tanıtılıyor resim ile Resim:Squidward ve Patrick.JPG. Eğer tanıtılıyorsa ve diğerleri fazlaysa bu telif ihlali oluşturur ve bu sebeple silinir. Adil kullanım resimleri zorunluluk hallerinde ve oldukça kısıtlayıcı şekillerde kullanılabilir. Sanırım bunun için en iyi örnek Sünger Bob'un en wiki deki sayfası.--Machiavelli' msj 17:34, 16 Temmuz 2007 (UTC)
bunun maddesi yok resim maddeyi veya anlatılanı olabildiğince tanıtmalı ve olabildiğince az kullanılmalı. Elbette en de kötü örnekler vardır ama iyi örnekleri yakip etmeliyiz.Örneğin sizi tr vikide katkı bulunduğunuz resim eklediğiniz en:Codename: Panzers veya sünger Bob'un en deki maddesine bir bakınız.--Machiavelli' msj 17:41, 16 Temmuz 2007 (UTC)

VP:AKP madde 3

Telif hakkı saklı çalışmanın kullanılan miktarı mümkün olduğu ölçüde az olmalıdır. Yüksek-çözünürlüklü resimler yerine düşük-çözünürlüklü resimler (özellikle korsanlık için kullanılabilecek yüksek çözünürlüklü resimlerde) kullanılmalıdır. Bir tanesi de aynı işlevi yerine getiriyorsa, birden çok resim veya ses dosyası kullanmayın.--Machiavelli' msj 17:47, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Bende size kötü örnekler vardır muhakkaki dedim. Kendimi en vikiye şartlamadım.Şimdi küçük bir araştırma yapmanızı rica ediyorum. Sünger Bob maddesindeki bütün diğer vikilere bakın. En fazla 2 tane adil kullanım resmi göreceksiniz.Üstelik bizim maddemizden daha uzun ve daha çok şey anlatılıyor. diğerlerinide silebilirdim çünkü şartlar müsaitti. Resimlerde var olan şeyler maddede anlatılmıyordu. 1 cümlelikler dışında. Ancak bunlarının maddesi de açılınca tekrar tekrar uğraşılmasın diyerek silmedim. bu konuda fazlasıyla iyi niyetli davrandığımı biliniz.--Machiavelli' msj 17:50, 16 Temmuz 2007 (UTC)

sünger Bob'un ne olduğunu gösteren özgür lisanslı bir resim bulunmakta.Commonsta bir iki tane daha olacaktı sanıyorum.Resim:Spongebob junction box.JPG.Özgür lisanslı bir resim bulunuyorsa telifli bir resim kullanamasınız. Anlayışınız için teşekkürler.--Machiavelli' msj 17:55, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Son söylediğinizi tartışma sayfasında konuşup ortak karar alarak uygulamaya geçebiliriz.--Machiavelli' msj 17:59, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Şablon[değiştir | kaynağı değiştir]

Şablonda bir sorun yoktu sadece Örnek bölümünde kullanılan şablon User şablonuydu halbuki şablon başlığındaki isim olan Kullanıcı VikiYaşı kullanılmalıydı. Süzelttim, Sünger bob2un tartışma bölümüne de düşüncelerimi yazdım. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 18:22, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Şablon:Userbox/renk/user A ve Şablon:Userbox/renk/user A koyu gibi iki yeni şablon açıp Vikiyaş şablonda bunları kullanırsanız renklerde oynama yapabilirsiniz. Rica ederim. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 18:33, 16 Temmuz 2007 (UTC)
Şablon:Userbox/renk/user B oldu sanırım.--Machiavelli' msj 18:48, 16 Temmuz 2007 (UTC)
  • Merhaba Kızılsungur, kullanıcı sayfanın adını "adını değiştir" sekmesi ile değiştirmen doğru değil, kullanıcı adı değişikliği istemen gerekir. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 18:51, 16 Temmuz 2007 (UTC)
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.
Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler.

Mskyrider ileti 18:51, 16 Temmuz 2007 (UTC)


Kullanıcı adı değişikliğinizi geri aldım. Bunun için de Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme sayfasına başvurmalı ve onaylanmasını beklemelisiniz.biliyorum aynı isim neyi değiştireceğim diyorsunuzdur ama böyle değişiklikler sol taraftaki kullanıcı katkıları kullanıcıya e-posta gönder gibi sekmeleri ortadan kaldırıyor. Eski kullanıcı adınızda kalıyor ve ulaşabilmek oldukça zorlaşıyor.--Machiavelli msj 18:52, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Sanırım o şablon babilden ayrı olarak kullanılıyor. Ayrı bir şablon.Babil içinde kullananı görmedim hiç.--Machiavelli' msj 22:09, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Portal:Ekonomi[değiştir | kaynağı değiştir]

Portal:Ekonomi hazır. İç şablonları bilgi gerekmeyen kısımlarını ben doldurdum. Geri kalanları'da sana kaldı.--Absarileti 08:25, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sanırım anonim IP engelleme hususunda Şikayet bölümüne yazarsanız daha iyi olur. Ana sayfanın tartışmasında bunlara pek dikkat edilmeyebilir. Selamlar. --Arinna'l Messaggio 23:29, 17 Temmuz 2007 (UTC)
  • γειάσου... :) oldu mu bilmem Kalimera Yunancaymış. Rica ederim önemli değil. Ana sayfanın tartışma bölümünden silmeyi unutmayın. İyi geceler. --Arinna'l Messaggio 23:43, 17 Temmuz 2007 (UTC)
  • Merhaba, öncelikle lütfen mesajlarınızın sonuna imzanızı mutlaka atınız. "Son değişiklerdeki saldırıları engellemekle ilgili bir şablon vardı. Bi' de makalelerdeki imlâ hatalarını düzelten birileriyle ilgili şablon. Bunları nereden bulabilirim?" sorunuza gelince, saldırıları engellemek için değil uyarmak için şablonlar var, diğer hususta da aynı şekilde imlâ hatalarını düzelten birileriyle ilgili şablon değil, bu konuda uyarı şablonu var. Belki tam olarak anlatamamış olabilirsiniz de. Aklınıza gelirse severek yardımcı olmaya çalışırım. Kolaylıklar. --Arinna'l Messaggio 23:59, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Kandiliniz mübarek olsun--A-4 kağıt 19:59, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Bkz[değiştir | kaynağı değiştir]

Deneme tahtası --Arinna'l Messaggio 01:04, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Benim sana önerim, wikiyi kapat. Sonra masaüstünde sağ tıkla, yeni metin belgesi aç bir tane.. Ben denedim çok güzel saçmalanıyor, hem kimsede görmüyor. Saçmalıklarımız kıymetli şeylerdir. Herkesin görmesi gerekmez dimi ? .. Kolay gelsin.. :))--Boyalikus 02:02, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Pigou Etkisi yokmuş. Olsa ne güzel olurdu :)--Boyalikus 02:06, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Devalüasyon diyorsan sakınnn açma :) Deflasyon olmasın o :) Ben istihdam ve işsizlik açısından değerlendirmiştim.. En iyisi Philips Eğrisi aç sen madde olarak.. Artık yalnızsın çünkü gidiyorum.. iyi çalışmalar..--Boyalikus 02:16, 23 Temmuz 2007 (UTC)


Selam sabah:-)[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Kizil, nasilsin. Mühendis olma isi nasil yürüyor? Ben son zamanlar cok yogunum Vikiyle pek ilgilenemiyorum. Ama tekrar zamanim olunca buradaki hedefimi, yani 1000 güzel maddeyi tamamlamaya devam edecem. Bu carsamba Türkiye'ye gidiyorum. 7 yildir Türkiye'ye ugramadim, baya heycanliyim. Cünkü bir hafta sonra da dügünüm var. Artik Vikiye ancak agustosun sonunda falan tekrar ugrarim herhalde. Hadi saglicakla kal & lot of selams. --Erdall 23:10, 29 Temmuz 2007 (UTC)

Birkaç tavsiye[değiştir | kaynağı değiştir]

SÇ-171 T2 AMT adlı projende bazı teknik detayları atlamışsın. Öncelikle bütün zırhlı araçlarda boyutun küçülmesi denemelerinde öncelik yüksekliğe verilmiştir. Çünkü hedef küçültme gibi bir pasif savunma faaliyeti ön plana çıkmıştır. Geleceğin AMT'lerinin tek başına görev yapabilme kabiliyetine sahip olması düşünülürken önceliği aktif/pasif beka sistemlerinde olduğunu untmamalısın. Örneğin sitende SKYWOLF ismiyle tasarımlarını göndermiş sevgili arkadaşımız (her ne kadar yenilikçi bir tasarım olmaktan uzaksa da) sana bu konuda ipucu verebilir. Keskin hatlara sahip alçak ve geniş gövde ve kule tasarımları yanlardan gelecek ateşlerin yüzeye çarpıp saptırılması amacıyla geliştirilmişken, gövdenin üzerinde herhangi bir çıkıntı bulunmaması da yine savunmaya yönelik pasif bir tedbirdir. Senin projendeki küçük boyutlu tank tasarımında bu detaylardan herhangi biri görünmemekle birlikte dışarıda bulunan parçalar tankın görülmesini kolaylaştırarak, hedef olma olasulığını artırırken, yedek depo çözümün, deponun isabet alması halinde çözümden felakete doğru bir yol olacaktır.

Unutulmamalıdır ki tankın en zayıf noktaları kulesi, paletleri, arkadaki motor ızgarası ve alt tarafıdır. Yakın dönemde mayın tehditleri sebebiyle alt bölüm ve paletler güçlendirilmiştir. Ancak yanlardan gelecek darbelere karşı zayıf olan paletleri gizleme ve koruma ihtiyacı doğmuştur. Bunun yanında paletlerin bir sorun çıkması durumunda kolayca çıkarılıp takılmasına engel teşkil edebilecek böyle bir durum için de çözüm önerisi getirmen gerekir. Benzeri şekilde kuleyi de koruman gerekir. Yine SKYWOLF rumuzlu arkadaşın akıncı isimli çalışmasındaki kule tasarımı sana bu konuda yardımcı olacaktır.

Kerşif aracı ve ZMA/ZPT denemelerine gelince, burada da türk ordusunun yeni ihtiyaçlarını karşılayabilecek tasarımlara önem vermende fayda görüyorum. Çünkü Türk Silahlı Kuvvetleri yeni savaş konsepti içerisinde gerilla savaşı ağırlıklı çatışma ortamını düşünerek gerek meskun mahallerde gerek arazi şartlarında ilerleme kabiliyeti gerek taşınablme kolaylığı bakımından tekerlekli araç alımı yönünde bir rota izlemektedir. Güneydoğu'nun sarp arazi yapısının yanında köy/ kasaba ve kent gibi meskun mahallerde kullanım kolaylığı açısından bu yönde tasarımlara gitmeni, bu tasarımlarda da tanklar konusunda verdiğim tavsiyeleri düşünmeni, mayına karşı güvenlik konusunda da çözüm önerileri getirmeni öneririm.

Çalışmalarında başarılar.

Ayrıca MG-3'ü tutarken biraz daha ilerden tutmanda fayda var. Mayonun eline takılmasını istemezsin değil mi?:))


Resim:S-171 T2 800px tanımlar.jpg

Güzel de siz kimsiniz? İmzanızı bıraksaydınız keşke :) kızılsungur® 01:05, 17 Ağustos 2007 (UTC)
Ayrıca dediklerinize yönelik bir tank ve ZMA ya da ZPT aracı çizeceğim. kızılsungur® 01:06, 17 Ağustos 2007 (UTC)

600px

İsteğinize benzer bir tasarım çizmeye çalıştım. Kulesi 360 derece dönebilir. İlginç bir görünümü olduğunu biliyorum ama bu sadece bir deneme. Daha ayrıntılısı yakında...

kızılsungur® 10:42, 25 Ağustos 2007 (UTC)

İmza[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili kızılsungur.Ben imzamın bu [[Kullanıcı:Blackrome|<font color="Red">'''William'''<font color="ForestGreen">Wallace [[Resim:Police man ganson.svg |25px]] şekil olmasını istiyorum ama tercihler sayfasında htlm ile ilgili hata veriyor.Lütfen beni bu durumdan kurtar kafayı yiyecem.Blackrome [[Kullanıcı:Blackrome|<font color="Red">'''William'''<font color="ForestGreen">Wallace]] [[Resim:Police man ganson.svg |20px]] Teşekkürler imza sorununu çözdüm.--[[Kullanıcı:Blackrome|<font color="Red">'''William'''<font color="ForestGreen">Wallace]] [[Resim:Police man ganson.svg |20px]] 08:58, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Teşekkürler

selam[değiştir | kaynağı değiştir]

hocam ilgin için sağol valla gecenin bu vaktinde ilaç gibi geldi =) seçkin maddeye ekleyeceğimi sayfamda da belirtmiştim. çok sağol kolay gelsin ;)