Mürşitpınar, Suruç: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k Bağlantı eklendi
Emirkan3 (mesaj | katkılar)
k Son duruma göre değişiklik yaptım.
1. satır: 1. satır:
'''Mürşitpınar''', [[Şanlıurfa]]'nın [[Suruç]] ilçesine bağlı bir [[belde]]dir. Kuşatma altındaki [[Kobané]]'nin karşısında bulunur. Mürşitpınar ve Kendirli adlı iki [[mezra]]dan oluşmaktadır. Mürşitpınar'da nüfusun genelini [[Kürtler]] oluşturmaktadır. Beldede bir askeriye bulunmaktadır.
'''Mürşitpınar(Kürtçe:Bakure Kobani"Kobani'nin Kuzeyi")''', [[Şanlıurfa]]'nın [[Suruç]] ilçesine bağlı bir [[belde]]dir. Kuşatma altındaki [[Kobané|Kobani]]'nin karşısında bulunur.Mürşitpınar(ana mahalle),By.Kendirci ve Kç.Kendirci mahallelerinden oluşmaktadır.Nüfusun genelini [[Kürtler]]'in oluşturduğu beldede Süleyman Şah Dostluk Parkı ve bir askeriye bulunmaktadır.Kobani'nin işgali başladıktan sonra Kürt mülteciler buraya sığınmıştır.


{{Suruç belde ve köyleri}}
{{Suruç belde ve köyleri}}

Sayfanın 19.04, 27 Aralık 2014 tarihindeki hâli

Mürşitpınar(Kürtçe:Bakure Kobani"Kobani'nin Kuzeyi"), Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı bir beldedir. Kuşatma altındaki Kobani'nin karşısında bulunur.Mürşitpınar(ana mahalle),By.Kendirci ve Kç.Kendirci mahallelerinden oluşmaktadır.Nüfusun genelini Kürtler'in oluşturduğu beldede Süleyman Şah Dostluk Parkı ve bir askeriye bulunmaktadır.Kobani'nin işgali başladıktan sonra Kürt mülteciler buraya sığınmıştır.

Şablon:Suruç belde ve köyleri