Amerikan Çocuk ve Genç Psikiyatri Birliği: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Deryautku (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "Amerikan Çocuk ve Genç Psikiyatri Birliği (AACAP) 1953 yılında, çocuk ve ergenler için psikiyatrik tedavi ve desteği düzenlemek amacıyla kurulan, Amerika Birleşik Devletl..."
 
k Ulam eklendi
1. satır: 1. satır:
Amerikan Çocuk ve Genç Psikiyatri Birliği (AACAP) 1953 yılında, çocuk ve ergenler için psikiyatrik tedavi ve desteği düzenlemek amacıyla kurulan, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyada, çocuk psikiyatrisi ya da pediatri alanında uzmanlaşan tıp hekimlerine ve tıp öğrencilerine üyelik sağlayan, kar gütmeyen bir kuruluştur. Merkezi Washington şehrinde bulunmaktadır.
'''Amerikan Çocuk ve Genç Psikiyatri Birliği (AACAP)''' 1953 yılında, [[çocuk]] ve [[ergen]]ler için [[psikiyatrik]] tedavi ve desteği düzenlemek amacıyla kurulan, [[Amerika Birleşik Devletleri]]'nde ve dünyada, çocuk psikiyatrisi ya da [[pediatri]] alanında uzmanlaşan tıp hekimlerine ve tıp öğrencilerine üyelik sağlayan, kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Merkezi [[Washington]] şehrinde bulunmaktadır.

{{ABD-taslak}}

[[Kategori:ABD'deki kuruluşlar]]

Sayfanın 15.30, 2 Şubat 2014 tarihindeki hâli

Amerikan Çocuk ve Genç Psikiyatri Birliği (AACAP) 1953 yılında, çocuk ve ergenler için psikiyatrik tedavi ve desteği düzenlemek amacıyla kurulan, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyada, çocuk psikiyatrisi ya da pediatri alanında uzmanlaşan tıp hekimlerine ve tıp öğrencilerine üyelik sağlayan, kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Merkezi Washington şehrinde bulunmaktadır.