Kullanıcı mesaj:Kumasci

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Kumasci, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın! Kolay gelsin. --LandSCape 13:36, 1 Haziran 2006 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye dini, siyasi, ticari ya da reklam içerikli bağlantı ya da bir oluşumu tanıtmaya yönelik bağlantılar eklemeyi durdurun. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Ayrıntılı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler. -  Levent İleti Katkılar   18:11, 18 Mart 2009 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   18:16, 18 Mart 2009 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   19:06, 18 Mart 2009 (UTC)


Tekrar merhaba[kaynağı değiştir]

  • Şu anda maddede reklam yok, çıkardım. önceki içerikte bulunan doruktekstil bağlantısı da karalisteye alındı.  Levent İleti Katkılar   19:09, 18 Mart 2009 (UTC)
  • Elinize sağlık . Bu sayfadan: Yardım:İçindekiler yararlanabilirsiniz. Nokta ve virgüllerden sonra birer boşluk bırakmayı ihmal etmeyin. Mesleki bilgilerinizi bilgiye ücretsiz ulaşmak isteyenlerin yararına dilediğiniz sayfada kullanabilirsiniz. Teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   19:44, 18 Mart 2009 (UTC)