Vikiproje tartışma:Bitkiler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bitkiler (Proje-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bitkiler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bitkiler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yaşam Ağacı (Proje-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yaşam Ağacı maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yaşam Ağacı kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ayrılması gereken maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba BySterio, ayrılması gereken maddelerden bahsetmiştik şurada. Buna benzer olarak Antep fıstığı var ilgilenmek istersen. Maddede konu çerez olan meyveden gitmiş sürekli, bitki hakkında bilgilendirme meyve üzerinden gidilerek ayrı parça gibi makine çevirisine uğramış. Burada bunun gibi konuları sıralayabiliriz not amaçlı veya ilgilenmek isteyen olursa diye düşündüm. Eğer maddeler çoğalırsa ayrı bakım sayfası açarız projede olmadı :) ᕓikiolog ♥෴ 18.38, 25 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]