Vikipedi tartışma:Koruma politikası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şablon tam ya da yarı koruma[kaynağı değiştir]

Politikada şablonlar için tam veya yarı koruma verilebilir diyor. Neden olarak "trafik seviyesi, içerik ve diğer faktörlere bağlı olarak" sıralanmış. Diğer faktörlerin ve içeriğin nasıl bir şey olduğu belirsizliğini koruyor. Öte yandan politikada anlatıldığı üzere trafik seviyesi (olası vandalizm) tam koruma için uygun değildir. "Maddelere önceden tam koruma konması, Vikipedi'nin açık yapısına aykırıdır. Bir maddeye çok sayıda otomatik onaylanmış kullanıcının vandalizm saldırısı uygulaması halinde, kısa süreli tam koruma uygulanabilir." deniyor. Bu doğrultuda politikanın şablonlarla ilgili bu kısmı düzeltilmelidir. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 20:43, 5 Kasım 2011 (UTC)

Erişim Yasağı[kaynağı değiştir]

4 günden fazla giriş yapmadığım için yazı yayınlayamıyorum.Yardımcı olur musunuz? Yeni kullanıcıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu imzasız yazı [[Kullanıcı:Kevser16| (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Giriş yaparak bunu yazdığınıza göre maddeleri düzenleyebilirsiniz. Kaynağı değiştir -> sayfayı kaydet yaparak. --Uğurkentmesaj 15:22, 5 Ağustos 2014 (UTC))

Erişim Yasağı[kaynağı değiştir]

Belkide başka hesap açarak yapmıştır.Bende eski hesabım için yapmıştım.--GabyLoveYou (mesaj) 14:20, 25 Haziran 2015 (UTC)

değiştirme[kaynağı değiştir]

Bir kullanıcı kendi koruma altına aldığı sayfayı değiştirebilir mi? Yusuf 506mesaj 14:11, 27 Mayıs 2016 (UTC)

Eğer hizmetliyse değiştirebilir --Adem20 (mesaj) 15:53, 5 Eylül 2017 (UTC)