İçeriğe atla

Vikipedi tartışma:Araçlar/Bağlantı kontrolü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tartışma 1[kaynağı değiştir]

On numara, eline sağlık Sadrettin. Ben de kullanmayı düşünüyordum da bir şey soracaktım. Üstte bir seçenek olacak ve ona tıklayınca mı gösterecek bu bağlantıları yoksa her zaman, her yerde görünür mü olacak?--RapsarEfendim? 21:58, 24 Mayıs 2012 (UTC)

Sayfaya şimdi yazdım. Sol taraftaki araçlar kutusuna bağlantı ekleniyor. Anlam ayrımı bağlantılarını bulmak için kısa süreli bir tarama yapıyor. Almanca vikide tarama yapmıyor aslında, anında sayfada gözüküyor. Sanırım orada bot yardımıyla veritabanı yapmışlar. Onu ben de çözemedim. O şekilde olsaydı daha iyi olacaktı, ama bu da iyi tabi. Bu İngilizce vikiden kopya. --Sadrettinmesaj 15:33, 25 Mayıs 2012 (UTC)

Ağustos 2015 Güncelleme[kaynağı değiştir]

Eski araç artık çalışmadığı için çalışan bir alternatif ile değiştirildi. Daha fazla özelliğe sahip ve kontrolü anında yapıyor. --Mavrikantmsj 18:46, 22 Ağustos 2015 (UTC)

Kullanıcı:Mavrikant, eline sağlık. Eski sistem artık hiç mi mümkün değil? Buna alışmak biraz zaman alacak zira :(--RapsarEfendim? 19:33, 22 Ağustos 2015 (UTC)
Rapsar, Eskisi tarih oldu. Geliştirici artık aktif değil. Aktif olsa bile hazır çalışan varken bununla ugraşacağını zannetmiyorum. --Mavrikantmsj 20:18, 22 Ağustos 2015 (UTC)