Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Batı Hint denizineği

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.
  • yönlendirilerek kalmasına karar verilmiştir. --kibelemesaj 13:11, 29 Ocak 2009 (UTC)

Batı Hint denizineği[kaynağı değiştir]

Sayfanın içeriği tamamen yanlış. Hint okyanusunda yaşayan tek Deniz ineği türü Dugong'tur. Dugong burda söylenen Manatigiller familyasına da ait değildir. Bu madde de kullanılan latince ad ise Karibik manatisi'nin bilimsel adı. Eğer sırf isimler karıştırılmış olsa, hem Amerikada hem Hint Okyanusunda yaşadığı da yazmazdı. Hiçbir Deniz ineği türü bu iki yerde birden yaşamıyor. Lütfen silinsin. --Erdall 07:19, 12 Ocak 2009 (UTC)

  • Peki silmek yerine maddeyi düzeltmeyi ve düzenlemeyi düşünmezmisiniz? Ne dersiniz? Hem böylece bir madde daha kazanmış oluruz. --Manco Capac 10:05, 12 Ocak 2009 (UTC)
Madde de birbirine karıştırılmış olan her iki türün maddeside çoktan mevcut: Dugong ve Karibik manatisi. Böyle olmasaydı çoktan düzeltmiştim zaten. --Erdall 04:24, 14 Ocak 2009 (UTC)
  • Yorum YorumSon hali bir yönlendirme. Buna göre silinmesi için bir neden yok. Ama ansiklopedik olarak hatalı yönlendirildiyse (örn: istanbul sayfası ankara sayfasına yönlendirilmesi gibi) silinebilir fakat genede SAM'e gerek yok. Hızlı silden silinebilir. --Reality006 18:31, 16 Ocak 2009 (UTC)
Hint okyanusunda yaşayan tür Karibik manatisi değil, o yüzden Dugong'a yönlendirdim. Bu şekilde kalabilir. Eğer ingilizce adının Türkçe karşılığı ile arama yapan kimse olursa bu yönlendirme ile bulur. selamlar --Erdall 05:09, 17 Ocak 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bence kalabilir diye düşünüyorum... --Dolphinileti 08:55, 19 Ocak 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.