Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Avrupa'nın en büyük spor salonları

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. Önce inisiyatif kullanıp sayfayı "Avrupa'daki kapalı spor salonlarının listesi" adına taşımayı ve {{Eksik}} şablonu koymayı düşündüm. Ancak en.wiki'deki en:List of indoor arenas in Europe maddesinin birkaç dakika içinde Türkçeye kopyalanıp yerelleştirilmesi mümkün olduğu ve böyle bir işlem çok daha sağlıklı olacağı için vazgeçip aşağıdaki görüşler doğrultusunda "silinsin" kararıyla kapatmaya karar verdim.--Vito Genovese 09:59, 4 Şubat 2017 (UTC)

Avrupa'nın en büyük spor salonları[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD'liği belirsiz bir liste, kaynak yok. --Bozok33 (mesaj) 15:46, 1 Kasım 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin --Bozok33 (mesaj) 15:48, 1 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin "En büyük"ten kasıt ne? Neden 10.000 ve üzeri "en büyük", altındakiler "en büyük olmayan" diye ayrılmış? Bu gibi soruların nesnel bir cevabı asla olamayacaktır. Silinmesi daha iyi olur.--RapsarEfendim? 18:20, 7 Kasım 2016 (UTC)

Altsayfanın VP:SAS'a eklenmesi unutulmuş, ekliyorum.--Vito Genovese 23:18, 25 Ocak 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Esasında, sayfa İngilizce Vikipedi'deki Avrupa'daki Kapalı Spor Salonları listesine benzerlik göstermekte. Tabii, İngilizce Vikipedi'de detaylar, daha fazla kayıt, kategoriler, kaynaklar mevcut. Onlar da 10.000 kişiden başlamışlar listelemeye. Acaba, silmek için acele etmesek de başlığı genişletsek mi? thecatchercintherye Mesaj 17:10, 27 Ocak 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın, içeriği doğru yansıtan bir isim değişikliği ile. Kapalı spor alanları ile ilgili bunun gibi kitaplar var, dolayısıyla listeler de kayda değer. Sınırın ne olması konusunda bir kaynağa gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu sayfa, kapasitesi on binden büyük olanları listeler. İstenirse başka bir sayfa oluşturulur, orada kapasitesi belli değerler arasında olan kapalı spor salonları listelenir. Kıtasal sınırlandırmanın da uygun olduğunu düşünüyorum. Diğer sayfaların henüz olmamış olması, bu sayfanın da silinmesini gerektirmiyor. İsim seyirci kapasitesi on binden fazla olan Avrupa'daki kapalı spor salonları gibi birşey olabilir. Avrupa'nın kapasitesine göre en büyük spor salonları sayfası da bu sayfaya yönlendirilir. --Deniz (mesaj) 12:32, 2 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.