Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şehzade Abdullah (II. Bayezid'in oğlu)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. Sayfa KD nedeniyle aday gösterilmiş, ancak KD'liğe ilişkin tek argüman Rapsar'ın yorumu aslında. Maddenin ne kadar bilgi barındırabileceği kayda değerlikten bağımsız bir yöndür. Kayda değerse kayda değerdir. Taht sancağına çıkmış şehzadeye de rahatlıkla KD denebileceğini Rapsar göstermiş.--Vito Genovese 21:56, 27 Ocak 2017 (UTC)

Şehzade Abdullah (II. Bayezid'in oğlu)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer bilgi içermiyor. Nushirevan11 ☾★ 18:53, 12 Ocak 2017 (UTC)

@Thecatcherintherye Hangi bilgi ve kaynakla genişletilebilir? Vali iken ölmüş. Ne bilgisi olabilir? --Nushirevan11 ☾★ 20:16, 14 Ocak 2017 (UTC)
Ne güzel işte, valilik yaptığını biliyoruz. Bu iyi bir bilgidir. 2 yıl valilik yaptığı belirtiliyor. Saruhan valiliği sırasında öldüğü, cenazesinin Bursa'ya nakledildiği. Hem de bu bilgiler kaynaklı. thecatchercintherye Mesaj 20:45, 14 Ocak 2017 (UTC)
@Thecatcherintherye İki cümle mi bir sayfayı kayda değer yapıyor? Çok ilginç. Bu durumu mantığım kabul etmiyor. --Nushirevan11 ☾★ 14:01, 15 Ocak 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasında "Uluslararası, ulusal veya il/eyalet düzeyinde mevkiye sahip olmuş politikacılar" kayda değerdir diyor. Bahsi geçen yönetim birimi sancak, kendisi de vali değil sancakbeyi (yanlış algılamadıysam). Görev yaptığı idari birim de Saruhan Sancağı. Madde şu an son derece kısa, ancak 2-3 yaşında ölmüş padişah oğullarıyla bir tutulup kafadan hızlı silebileceğimiz bir madde gibi de gözükmüyor.--RapsarEfendim? 09:39, 22 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.