Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Muhteşem Yüzyıl

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer 20:58, 3 Mart 2011 (UTC)

Şablon:Muhteşem Yüzyıl[kaynağı değiştir]

Yukarıdaki Aşk-ı Memnu şablonuyla aynı sebepten dolayı...

Rapsar 09:01, 14 Şubat 2011 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Rapsar 09:01, 14 Şubat 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Szoszvmesaj 16:32, 14 Şubat 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--вяí¢αи76ileti 21:55, 19 Şubat 2011 (UTC)
  • Çekimser Çekimser - Adaylık sırasında bu SAS sayfaları aynı sayfada listeleniyor, ancak bir süre sonra bu sayfaya geldiğimizde Aşk-ı Memnu için belirtilen gerekçenin ne olduğunu aramamız gerekecek, o yüzden alıntılıyorum:

Şablondaki karakterler kısmındaki bağlantılar, karakterleri canlandıran oyunculara verilmiş, normalde karakterlere verilmesi lazım ki karakterler KD olmadığından oluşturulamayacaktır. Bu durumda şablon sadece kendi maddesinde kullanılacak, bu durumda da anlamsız olacaktır. Silinmesi gerektiğini düşünüyorum...

— Rapsar

O sayfaya yazdıklarım burada da geçerli; kendi yazımı da kopyalıyorum:

Karakterler yerine oyunculara bağlantı veren bir şablon işlevsiz, evet. Bu yüzden silinmesine karşı çıkmıyorum. Ancak gerekçeye katılmadığımı belirtmem, yani bir nevi muhalefet şerhi koymamın şablonun ileride olması gerektiği açıldığı durumlarda silinmemesi için gerekli olduğunu düşünüyorum. Karakterler kesinlikle kayda değerdir, zira sayısız üçüncü kaynağa konu olmuştur. Şu anda maddelerinin olmaması şablonu işlevsiz kılıyor ve silinmeye müsait hale getiriyor, o ayrı. Ancak bu karakterlerin maddeleri açıldığı zaman bu şablonun Vikipedi'de yer almasında sorun olmayacaktır.

— Vito Genovese

Vito Genovese 18:14, 22 Şubat 2011 (UTC)

  • Silinsin Silinsin az önce gördüm şablonu, ben de SAS için düşünüp şablona tıklayınca adaylığın çoktan konduğunu görünce mutlu oldum :) Neden silinsin? Şablondaki kişiler karakter değil, roldür ve bu rolleri belirtmek için bu şablona gerek yok ki bu diziyle bağlantılı maddeler de yeterli değildir hatta yok denebilir. dolaşım şablonu çok ama çok gereksiz. --Hedda Gabler 12:39, 23 Şubat 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- SAS gerekçesi mantıklı lakin içerik henüz çok yeni! İçeriğe konu edinilmiş film daha 1 aylık izlenme süresine bile sahip değil; yani yeni bölümleri yolda! Böyle yeni bir dizinin Vikipedi'deki hali-hazır durumda elbetteki taslak-ya da gündelik güncele tabi olduğu görülecektir. Roller kısmı şablona eklenecektir; ayrıca bölüm bilgileride. - Nebeviye 12:52, 23 Şubat 2011 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.